Въпрос за филтър на купето с климатик за е34
Модератор: Технически модератори
			27 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2

- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: БМВ 520i
- Мечтае да кара: кара това, за което мечтаеше...
- Детайли за колата: Simply the best
Въпрос за филтър на купето с климатик за е34
Съжалявам че пускам нова тема, ама тази която може да ми свърши работа е заключена! Сменям си филтъра на климатика и този пластмасов блок с двата куплонга, който стои пред "ножа" не иска да влезе на мястото си. Някой от Вас, колеги имал ли е същия проблем - моля за асистенция, че от събота съм се хванал и все нещо излиза, мама му стара. Благодаря Ви предварително. Хубав ден.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
Re: Въпрос за филтър на купето с климатик за е34
pepo_520i написа:Съжалявам че пускам нова тема, ама тази която може да ми свърши работа е заключена! Сменям си филтъра на климатика и този пластмасов блок с двата куплонга, който стои пред "ножа" не иска да влезе на мястото си. Някой от Вас, колеги имал ли е същия проблем - моля за асистенция, че от събота съм се хванал и все нещо излиза, мама му стара. Благодаря Ви предварително. Хубав ден.
Tова е компа на климатроника, но искам да попитам - защо си го вадил изобщо
иначе светни с фенерче и ще видиш "релсите" по които се плъзва за да си застане на мястото.

- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
- 

Еба ли му майката и аз `що го извадих  Така пише в инструкциите. Мисля, че дори и тук - в една тема беше посочено че трябва да се махне. Майка му стара.
  Така пише в инструкциите. Мисля, че дори и тук - в една тема беше посочено че трябва да се махне. Майка му стара. 
Благодаря за скорошната помощ. Супер си 

Така пише в инструкциите. Мисля, че дори и тук - в една тема беше посочено че трябва да се махне. Майка му стара.
  Така пише в инструкциите. Мисля, че дори и тук - в една тема беше посочено че трябва да се махне. Майка му стара. Благодаря за скорошната помощ. Супер си

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
pepo_520i написа:Еба ли му майката и аз `що го извадихТака пише в инструкциите. Мисля, че дори и тук - в една тема беше посочено че трябва да се махне. Майка му стара.
Благодаря за скорошната помощ. Супер си
Значи нека се разберем, компа на климатроника ли си махнал или само "меча"?

- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
- 

Всичко махнах - и "меча" и компютъра, но викнах едно по-слабо момче и то тикна компютъра на мястото му... Засега всичко е наред. Абе мама им да е`а на тия от магазините за авточасти - всеки път различни филтри за купета ми продават. Решил съм най-накрая да премина на малко по-скъпия, но ефективен вариант - Бош. Благодаря за помощта. Хубав ден. 

- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
- 

Добре! Ето сега изникна друг въпрос - защо, по дяволите ми се запотява ветровитото стъкло сега. Направо искам да отида някъде и да   

- Stanchev
- старши ентусиаст
- 

- Кара: 7er
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E34 525 tds 94
- Мечтае да кара: M5
a само тея с климатроника ли имат блок ,защото аз съм с климатик и пак имам такъв блок

- golov_bg
- ентусиаст
- 

- Кара: Е38-ца
щото ти е мръсен джама отвътре или караш постоянно на затворена клапа,кога го прави това изпотяване????
			Dirty Hands are a Sign of Clean Money
		- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
- 

Ами, всъщност не. Стъклото си го чистя повече от редовно. Запотява се само от дясно. Иначе тия копченца за отваряне и затваряне въобще не ги пипам, т.е. - постоянно е изключено. Има ли някакво значение в каква позиция ще бъде то. Благодаря!

- pepo_520i
- кандидат ентусиаст
- 

Bogdan_Nikolov написа:a само тея с климатроника ли имат блок ,защото аз съм с климатик и пак имам такъв блок
Ебеш ли му майката. Тия климатроници/климатици са направо трън в задниците на тези, които не им разбират.
pepo_520i написа:.... защо, по дяволите ми се запотява ветровитото стъкло сега....
За да се появи конденз трябва температурата на повърхността, върху която кондензира влагата от въздуха (вътрешната повърхност на стъклото) да е значително по-ниска от околната температура в купето, което лятото е доста трудно (да не кажа невъзможно) да се получи ....
Провери дали остават мазни следи като изтриеш капките от конденза. Ако е мазно, твърде вероятно е да имаш макар и минимален теч на антифриз от радиатора или тръбите в купето.
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
- 

pepo_520i написа:Bogdan_Nikolov написа:a само тея с климатроника ли имат блок ,защото аз съм с климатик и пак имам такъв блок
Ебеш ли му майката. Тия климатроници/климатици са направо трън в задниците на тези, които не им разбират.
колеги дайте някой да разесни защо тогажа на врътките има градуси ,само за парлама ли са сложени

- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Bogdan_Nikolov написа:колеги дайте някой да разесни защо тогажа на врътките има градуси ,само за парлама ли са сложени
Не
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
		Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- Bogdan_Nikolov
- младши ентусиаст
- 

Zubcho написа:Bogdan_Nikolov написа:колеги дайте някой да разесни защо тогажа на врътките има градуси ,само за парлама ли са сложени
Не
айде де колега обясни да знаем и ние с по малко стаж на тея коли.Има ли зна4ение на коя степен е климатика ,например ако 1 или на 4 еднакво ли натоварва компресора и от там двигатела има ли зна4ение дали е на 18 или на 26 градуса е тея работи ина4е за кво тоя комп зад филтъра

27 мнения
			 • Страница 1 от 2 • 1, 2