ръжди под купето
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: ръжди под купето
Аз също имах по мойто купе и направих процедурата с телена четка, почистих повърхностната ръжда и намазах с боди;) не е мръднало до сега;)
- kiret0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325 тдс
- Мечтае да кара: M3 e92
темата е много добра определено..... аз миналата година исках да оправа праговете и отложих ,а сега вече нямя как ще ги права .... ще сам мн благодарен ако се допълни темата
- Plamen_Shopov_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d 04'/e60 530i 06'/e36 318i
- Мечтае да кара: цял живот BMW
- Детайли за колата: Е60 М57D30N
E60 N52B30
Е46 M43B19TU
E36 M43B18
BMWMHartge написа:А има ли такова боди но да пръска черно и да стои пак като гума ?
Колега това отдолу, няма кой да го види ако е сиво, а както спомена колегата с такова боди става ...
- dopestar
- ентусиаст
-
- Кара: 316
- agent_0007
- Потребител
-
искам да попитам на праговете имам някоя друга дупка да ги сменям ли целите или да ги закърпя как да процедирам с това мекото от долу имам от едната страна ми е скъсано и се виждат някакви жички да го може ли да се смени как да процедирам с него като цяло не е много розово положението от долу !!!!!
- Hadjy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i
Здравей,
Възможни са и двата варианта, но най добре е да сменяш праговете изцяло. Все пак е въпрос на средства с които разполагаш за целта.
Виж тук като ориентир за цена на тенекиите:
http://www.avto.bim.bg/Pragove-za-BMW-3 ... 36t14.html
Възможно е и временно решение за прикриването на дупките с кит+бинт. Процесът е лесен и не струва много средства, но както ти казах не е ясно дали би издържал по-дълго защото дори и лек удар би пукнал кръпката.
Успех,
Възможни са и двата варианта, но най добре е да сменяш праговете изцяло. Все пак е въпрос на средства с които разполагаш за целта.
Виж тук като ориентир за цена на тенекиите:
http://www.avto.bim.bg/Pragove-za-BMW-3 ... 36t14.html
Възможно е и временно решение за прикриването на дупките с кит+бинт. Процесът е лесен и не струва много средства, но както ти казах не е ясно дали би издържал по-дълго защото дори и лек удар би пукнал кръпката.
Успех,
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3