Въпросче за прокарване на един кабел
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Valdio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 Coupe 318is
- Мечтае да кара: BMW e36 Coupe
- Детайли за колата: за момента всичко си е Заводско :) без playera :)
Въпросче за прокарване на един кабел
Значи въпросчето е следното . Искам да прокарам кабел за усилвател до акумолатора но не виждам от каде може да излезе от купето ... акумолатора ми е отпред колата е е36 купе . някои да знае от каде излизат кабелите от купето или ако има нещо друго на ум
Благодаря

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Re: Въпросче за прокарване на един кабел
Разглабяш кората под волана и там малко на кофти място е отвора през който се вадят кабелите директно към бушоните от там е лесно 

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Valdio написа:Значи въпросчето е следното . Искам да прокарам кабел за усилвател до акумолатора но не виждам от каде може да излезе от купето ... акумолатора ми е отпред колата е е36 купе . някои да знае от каде излизат кабелите от купето или ако има нещо друго на умБлагодаря
viewtopic.php?f=13&t=199218 ето аз как съм се справил с въпроса... кабела излиза точно под акумулатора

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
RSxRacer написа:Valdio написа:Значи въпросчето е следното . Искам да прокарам кабел за усилвател до акумолатора но не виждам от каде може да излезе от купето ... акумолатора ми е отпред колата е е36 купе . някои да знае от каде излизат кабелите от купето или ако има нещо друго на умБлагодаря
viewtopic.php?f=13&t=199218 ето аз как съм се справил с въпроса... кабела излиза точно под акумулатора
На предната ми кола кабела го бяхме прекарали точно от там

- RSxRacer
- вълкодав
-
sean-john написа:RSxRacer написа:Valdio написа:Значи въпросчето е следното . Искам да прокарам кабел за усилвател до акумолатора но не виждам от каде може да излезе от купето ... акумолатора ми е отпред колата е е36 купе . някои да знае от каде излизат кабелите от купето или ако има нещо друго на умБлагодаря
На предната ми кола кабела го бяхме прекарали точно от там... само където моята си имаше готова дупка с гофре и не се наложи да дупчим
възможно е да е имало кабели преди ти да я купиш...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Valdio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 Coupe 318is
- Мечтае да кара: BMW e36 Coupe
- Детайли за колата: за момента всичко си е Заводско :) без playera :)
А така... това си е перфектно стига да го има и при мен
Благодаря на мен кабела и без това в момента чака точно под жабката да му се намери отвор
такаче това е перфекното решение
МЕрси колега !! Ще го провера това отворче дано си го има
!

- RSxRacer
- вълкодав
-
Valdio написа:А така... това си е перфектно стига да го има и при менБлагодаря на мен кабела и без това в момента чака точно под жабката да му се намери отвор
такаче това е перфекното решение
МЕрси колега !! Ще го провера това отворче дано си го има
!
Има го като заготовка... просто трябва с бургия и дрелка да му помогнеш

www.bizzart.info

www.bizzart.info

7 мнения
• Страница 1 от 1