Въпросче за прокарване на един кабел

Или всичките неща, които можем да натъпчем в един автомобил.

Модератор: Icco

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 Coupe 318is
Мечтае да кара: BMW e36 Coupe
Детайли за колата: за момента всичко си е Заводско :) без playera :)

Въпросче за прокарване на един кабел

Мнение от Valdio » 15 Юли 2010, 16:20

Значи въпросчето е следното . Искам да прокарам кабел за усилвател до акумолатора но не виждам от каде може да излезе от купето ... акумолатора ми е отпред колата е е36 купе . някои да знае от каде излизат кабелите от купето или ако има нещо друго на ум :) Благодаря

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Re: Въпросче за прокарване на един кабел

Мнение от Icco » 15 Юли 2010, 17:30

Разглабяш кората под волана и там малко на кофти място е отвора през който се вадят кабелите директно към бушоните от там е лесно ;)

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 15 Юли 2010, 17:41

Valdio написа:Значи въпросчето е следното . Искам да прокарам кабел за усилвател до акумолатора но не виждам от каде може да излезе от купето ... акумолатора ми е отпред колата е е36 купе . някои да знае от каде излизат кабелите от купето или ако има нещо друго на ум :) Благодаря

viewtopic.php?f=13&t=199218 ето аз как съм се справил с въпроса... кабела излиза точно под акумулатора :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 15 Юли 2010, 21:09

RSxRacer написа:
Valdio написа:Значи въпросчето е следното . Искам да прокарам кабел за усилвател до акумолатора но не виждам от каде може да излезе от купето ... акумолатора ми е отпред колата е е36 купе . някои да знае от каде излизат кабелите от купето или ако има нещо друго на ум :) Благодаря

viewtopic.php?f=13&t=199218 ето аз как съм се справил с въпроса... кабела излиза точно под акумулатора :)

На предната ми кола кабела го бяхме прекарали точно от там :yes: ... само където моята си имаше готова дупка с гофре и не се наложи да дупчим :)

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 15 Юли 2010, 21:54

sean-john написа:
RSxRacer написа:

На предната ми кола кабела го бяхме прекарали точно от там :yes: ... само където моята си имаше готова дупка с гофре и не се наложи да дупчим :)

възможно е да е имало кабели преди ти да я купиш...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e36 Coupe 318is
Мечтае да кара: BMW e36 Coupe
Детайли за колата: за момента всичко си е Заводско :) без playera :)

Мнение от Valdio » 16 Юли 2010, 16:37

А така... това си е перфектно стига да го има и при мен :) Благодаря на мен кабела и без това в момента чака точно под жабката да му се намери отвор :) такаче това е перфекното решение :) МЕрси колега !! Ще го провера това отворче дано си го има :) !

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 17 Юли 2010, 10:39

Valdio написа:А така... това си е перфектно стига да го има и при мен :) Благодаря на мен кабела и без това в момента чака точно под жабката да му се намери отвор :) такаче това е перфекното решение :) МЕрси колега !! Ще го провера това отворче дано си го има :) !

Има го като заготовка... просто трябва с бургия и дрелка да му помогнеш :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

Назад към Car аудио и видео