Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
Re: BCAA и изобщо фитнес...
Не е лош и White Flood-a колега, един от буустерите с най - много стимуланти и без креатин!
Един от най - добрите според целия свят е BSN N.O.Xplode, беше първенец според класацията по продажби на бб.ком от 2005-та година още. От 6 месеца, първен е друг продукт, доста по - евтин, опростен и добър и това е продукта на USP Labs - Jack3d. Уникат!
Относно BSN vs Gaspari, eстествено BSN, oтвсякъде. Няма такъв копи-пейстър като Рич Гаспари.
Един от най - добрите според целия свят е BSN N.O.Xplode, беше първенец според класацията по продажби на бб.ком от 2005-та година още. От 6 месеца, първен е друг продукт, доста по - евтин, опростен и добър и това е продукта на USP Labs - Jack3d. Уникат!
Относно BSN vs Gaspari, eстествено BSN, oтвсякъде. Няма такъв копи-пейстър като Рич Гаспари.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
По принцип аз слагам Gaspari преди No-Xplode, но преди тях примерно слагам Hemo rage на Nutrex. Другото силно нещо найстина е PVL - NOX STAC. Също така Massacra на Olimp-непознато мнг на БГ пазара, но все зад него седи Пудзановски. Olimp започнаха да правят подукти, които наистина бият и американските. Просто трябва да видите кое работи според организма ви, зависи на какво ниво сте в стажа си. Като цени в момента да No-Xplode е най-изгодно. White Flood е добре, но за тези пари аз бих избрал друго.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
В бб-тийм отзивите за jack3d не са много положителни.Иначе аминото с разклонена верига ми излезнаха много евтино(олимп),но от течните на био теч,бях значително по-доволен.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
White 1913 Power написа:На мен ли ми обясняваш?Много интересни хора има.Не си ползвал нищо на бсн,нищо различно от монохидрат като форма на креатин,питаш какво за сила,получаваш няколко мнения,казвам ти от личен опит(пъмп,експлоуд,кре алкалин)и ти ми обясняваш,как едното било по-добро от другото заради това,че имало повече от една съставка,ок.
Хубаво де, кажи от кой алкалин ползваш?
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
НоЕксплода си е доказан продукт, ако не си го пил направо го взимай, няма да съжаляваш.
Тоя Джак3д мисля да го пробвам, ама ще е след едни други препарати и незнам дали ще го усетя правилно.
Алкалин - хвалят АлАмерикан навсякъде , може и да има нещо вярно в това. Но аз съм почитател на монохидрата, това за мен е най-добрата добавка
Тоя Джак3д мисля да го пробвам, ама ще е след едни други препарати и незнам дали ще го усетя правилно.
Алкалин - хвалят АлАмерикан навсякъде , може и да има нещо вярно в това. Но аз съм почитател на монохидрата, това за мен е най-добрата добавка

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
ditko1 написа:от азотните бустери вдървяваш ли се или не ?
явно си е от човек и мускул, защото имам приятели от залата дето ги вдървява, докато при мен беше обратното... ходих си на самбо и на кикбокс без да усещам никакви проблеми, дали е от тренировките или просто така ми действа ...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Незнам дали сте чели сайта на риокоз, но все пак да ви го пусна да избягвате тия продукти:
http://riokozpd.com/65-%D0%B2%D0%B8%D0% ... 0%B2%D0%B0
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
deyan-enchev написа:Незнам дали сте чели сайта на риокоз, но все пак да ви го пусна да избягвате тия продукти:
Това са все прекурсори гледам, преди се продаваха като топъл хляб, но после ги забраниха. Явно са били намерили начин наново да ги продават и ги порязаха пак.
- Красимир!
- младши ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3 CSL
White 1913 Power написа:В бб-тийм отзивите за jack3d не са много положителни.Иначе аминото с разклонена верига ми излезнаха много евтино(олимп),но от течните на био теч,бях значително по-доволен.
Абе, ти изкърти? Целия ББ-тийм са супер доволни от продукта, няма такъв продукт просто. Влез и в сайта на вносителя да провериш какви отзиви само има, продукта затри целия клас буустери и е номер 1 по продажби във всички шопове по света.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
добре а тези азотни бустери за спортисти помагат или се гони само външен ефект, май не съм чувал спортисти да ги взимат или се бъркам.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
Алкалин- All American EFX.
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
Красимир! написа:White 1913 Power написа:В бб-тийм отзивите за jack3d не са много положителни.Иначе аминото с разклонена верига ми излезнаха много евтино(олимп),но от течните на био теч,бях значително по-доволен.
Абе, ти изкърти? Целия ББ-тийм са супер доволни от продукта, няма такъв продукт просто. Влез и в сайта на вносителя да провериш какви отзиви само има, продукта затри целия клас буустери и е номер 1 по продажби във всички шопове по света.
Я си кажи направо,че ти плащат да го рекламираш.Не си първия,който казва,че работи в тази сфера,но е изключително честен с читателите по разните форуми и никога няма да ги излъже.Красимире човек трябва да е пълен наивник,за да се ръководи от разни коментари и то в сайта на вносителя.По тая логика slin sane трябва да е най-великият продукт излизал някога на пазара(ем чистиш,ем качваш,ем по много),ако прочетем коментарите в силата.Мислех си,че intrabolic прави фурор в момента(кажи си мнението)ма ти направо ме отказа с тоя jack3d.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
White 1913 Power написа:Алкалин- All American EFX.
И по колко хапчета взимаш, щото има от 1500 от 2500..