Две години от управлението на ГЕРБ
Модератор: Общи модератори
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Две години от управлението на ГЕРБ
Ами това е, доволни, щастиливи, сърдити, излъгани, обидени.......? Лично аз съм неверник. Не вярвам на г-н Борисова, но пък вярвам че той няма екип да ръководи тази страна по пътя на просперитета. Тази година ще я запомня с холивудските акции на полицията и с никакви започнали реформи в нито един сектор на живота. А и с това, че те "другите" са виновни.
Последна промяна Elesar74 на 13 Юли 2011, 17:10, променена общо 1 път
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
Re: Една година от управлението на ГЕРБ
с тая ПР кампания ,аз като цало не съл усетил подобрение в каквато и да е област пък ебем ти акциите със смешни имена борбата за газа и другите глупусти.......едно се вижда ,безработицата,напрежението в хората
.Май колкото Бойко направи завод за отпадъци толкова ще оправи и държавата,ама дет се вика по добре той на власт отколкото феса или другаря Станишев 

- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
не съм имал големи очаквания от него и тия около него ,така че нямам и големи разочарования....
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
А това правителство дето президента му дърпаше конците по-добре ли беше?
Ама така е де то българите сме все надоволни, явно все с малки вибратори ни ебат
И има една поговорка:
"Пилците се броят на есен!"
А правителството на бат ви Бойко едвам мина зимата
Ама така е де то българите сме все надоволни, явно все с малки вибратори ни ебат

И има една поговорка:

VesoPesa написа:
И има една поговорка:
Май си единственият нормално мислещ, колега. Мое мнение.
За най-тежката година от доста време насам се справиха добре, доста, пък нека си лаят предишните, нямат за какво да се хванат и ги е яд, еле трифонов.
- b.bonev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Astra j 1.4 t
Re: Заглавие - Една година от управлението на Борисов и Цветанов. Туй то пълно нищо. Тотална и постсевместна безпътица във всички сфери на обществения живот у нас. Хаос цари навсякъде и във всичко.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
намерихте какво да коментирате .....
На който не му харесва пътя
за кризата и дефицита в който ни бяха потопили предишните бат бойко си е направо шампион гледайте румънците и гърците как затъват
На който не му харесва пътя

за кризата и дефицита в който ни бяха потопили предишните бат бойко си е направо шампион гледайте румънците и гърците как затъват
Coulthard написа:за кризата и дефицита в който ни бяха потопили предишните бат бойко си е направо шампион гледайте румънците и гърците как затъват
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
Coulthard написа:намерихте какво да коментирате .....
На който не му харесва пътя![]()

И ние ще затънеме, само че по-бавно и славно. То е ясно, че сами нема да се оправиме. Така че Боко да си налега парцалите и да привлича чуждестранни инвеститори, не може да сме страната с най-ниски данъци в Европа, а инвеститорите да бягат от нас като дявол от тамян

- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
SKISA написа:не съм имал големи очаквания от него и тия около него ,така че нямам и големи разочарования....
Мноо доре казано!
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

Какъв късмет за червените точно когато дъжавата е най-зле да се отеглят от власт. Гърмени заици са знаят, че по време на криза каквото и да направят все ще е зле и необразованото население ще си ги плюе да не говорим че от така или иначе изпразнени бюджети няма нищо за крадене. Серго еднолично изяде големия, докато другите се покриха да чакат по добри времена. Май се оказаха по умни отколкото си мислехме
. От ГЕРБ не съм очаквал чудеса, но в момента просто други алтернативи в България няма !!!

- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
bioz написа:Какъв късмет за червените точно когато дъжавата е най-зле да се отеглят от власт. Гърмени заици са знаят, че по време на криза каквото и да направят все ще е зле и необразованото население ще си ги плюе да не говорим че от така или иначе изпразнени бюджети няма нищо за крадене. Серго еднолично изяде големия, докато другите се покриха да чакат по добри времена. Май се оказаха по умни отколкото си мислехме. От ГЕРБ не съм очаквал чудеса, но в момента просто други алтернативи в България няма !!!
Напълно съгласен и типично по български очакваме ББ да ни изкара с магическа пръчка от калта ... гредъ

- pepi_sky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 LCI 530XD
Coulthard написа:bioz написа:Какъв късмет за червените точно когато дъжавата е най-зле да се отеглят от власт. Гърмени заици са знаят, че по време на криза каквото и да направят все ще е зле и необразованото население ще си ги плюе да не говорим че от така или иначе изпразнени бюджети няма нищо за крадене. Серго еднолично изяде големия, докато другите се покриха да чакат по добри времена. Май се оказаха по умни отколкото си мислехме. От ГЕРБ не съм очаквал чудеса, но в момента просто други алтернативи в България няма !!!
Напълно съгласен и типично по български очакваме ББ да ни изкара с магическа пръчка от калта ... гредъ
Евалата на колегите. То всеки иска бързо да се оправи ама няма. Всеки недоволства ама седим и си налягаме парцалите. Ми дайте да излизаме на протести или вече народа и затова нестава.
П.С. Гласувах за Борисов и пак ще гласувам за него ако се наложи друга алтернатива няма. Или за Яне Янев да гласувам дето само реве, че иска да разсекретява досиета, първо да земе да си разсекрети задните части пък тогава да слага ред, ама то и на него му се краде и той иска парче от баницата да вземе. Абе въобще българите сме си били мачкани, сега си ни мачкат и ще продължават да си ни мачкат.
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Ryapoff написа:VesoPesa написа:
И има една поговорка:
Май си единственият нормално мислещ, колега. Мое мнение.
За най-тежката година от доста време насам се справиха добре, доста, пък нека си лаят предишните, нямат за какво да се хванат и ги е яд, еле трифонов.
Не е единствения ....
А Трифонов отнесе Вучков по простотия .
Всъщност приготвил съм една сватбарска софра но след нея и по една мотика 8-и номер ./ако ме разбирате /
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Не е по добре, но поне не е по зле, а и наистина това е най тежката година от кризата така че well done бих казал за сега.
П.С. Няма управляващ в целият свят от който българина ще е доволен!
П.С. Няма управляващ в целият свят от който българина ще е доволен!