Отново тема за тресене - при 100 км/ч
Модератор: Технически модератори
			41 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3

Re: Отново тема за тресене - при 100 км/ч
naskoto003 написа:Само единия смених наистина, но момчето ми каза, че другия е пушка и не сме го пипали...Между другото четох тука някъде из темите, че ако се сложат тампони за 750 нещата отпред стават още по - добре.. Някой с пресни впечатления?

Колега, ти направо ми обърка представите.....Как така сменяте само единият? Пък и ако не сте го стегнали както трябва, колко страници още ще продължи темата?
- naskoto003
- Потребител
- 

- Кара: мукава на 4 колела
- Мечтае да кара: e34 М5
Penchev, да, само левия алуминиев, другите са прави и с нови тампони. Сега от вас, колеги, разбирам, че трябва да се сменят 2 по 2  Благодаря, че не обърках вашите представи, та да ми обясните как стоят нещата
 Благодаря, че не обърках вашите представи, та да ми обясните как стоят нещата  

@2bar, за мен основния смисъл на този подфорум е да се задават въпроси и да се споделя опит, не колко страници ще стане темата
   @2bar, за мен основния смисъл на този подфорум е да се задават въпроси и да се споделя опит, не колко страници ще стане темата  

Поздрави!

Поздрави!

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Смени и другият алуминиев, както те съветваме и сподели какво е положението после.Повтарям се, но мисля че ако се сменят комплект, няма да имаш проблеми. 

С времето се  уверих,   че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
naskoto003 написа:@2bar, за мен основния смисъл на този подфорум е да се задават въпроси и да се споделя опит, не колко страници ще стане темата

това не беше с лоши чувства. просто си мислех, че след като си правил профилактика, знаеш как се прави и няма да допуснеш такава аджамийска грешка.
- naskoto003
- Потребител
- 

- Кара: мукава на 4 колела
- Мечтае да кара: e34 М5
Мойта интерпретация е била грешна в такъв случай, аз също не говоря с лошо  Като сменя носача, ще свирна!
 Като сменя носача, ще свирна!  

Поздрави!

Поздрави!
- georgipass
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
ddddk написа:мога да ти препоръчам едно място, където да си направиш баланса.
Мен ме заведоха веднъж и вече друго място не признавам.
По-скъпо е, но си струва.
Ако решиш пиши едно л.с.
Поздрави,
Д
Ами днес най-накрая ми остава по-свободно време и да видя този проблем, отидох на това място...оказа се лош баланс, а преди това давах 2 пъти по 10 лева за баланс и нищо. Имах в 2 от гумите пирони ... значи баланс на всичките гуми + лепене на 2-те гуми - 32 лв , вече няма да отида на друго място

- Peter Angelov
- ентусиаст
- 

georgipass написа:ddddk написа:мога да ти препоръчам едно място, където да си направиш баланса.
Ако решиш пиши едно л.с.
Поздрави,
Д
Ами днес най-накрая ми остава по-свободно време и да видя този проблем, отидох на това място...оказа се лош баланс, а преди това давах 2 пъти по 10 лева за баланс и нищо. Имах в 2 от гумите пирони ... значи баланс на всичките гуми + лепене на 2-те гуми - 32 лв , вече няма да отида на друго място
Хахаха, еййй този Дамян водите по моите места
 Тази фирма е много добра от тях си купих:
 Тази фирма е много добра от тях си купих: http://tyrepower.se/butik/images/Goodye ... ce_MED.jpg
Който е ходил с мен вече на друго място не ходи

- georgipass
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E38 M62B44TU
- Мечтае да кара: Сбъднах си мечтата
- Детайли за колата: DF85926
Peter Angelov написа:georgipass написа:ddddk написа:мога да ти препоръчам едно място, където да си направиш баланса.
Ако решиш пиши едно л.с.
Поздрави,
Д
Хахаха, еййй този Дамян водите по моите местаТази фирма е много добра от тях си купих:
http://tyrepower.se/butik/images/Goodye ... ce_MED.jpg
Който е ходил с мен вече на друго място не ходи
Аааа Петьо аз от 4 години го знам мястото , последно ходих миналата година и поради причината че в неделя не работят ходих по други места, много са коректни наистина , просто Дамян ме подсети

- ddddk
- ентусиаст
- 

- Кара: E65
Iago написа:Това със смяната на носачите 2х2 препоръка от BMW ли е?
По-скоро е препоръка на този дето е открил колелото, ама е станало преди толкова години (хиляди), че историците до ден днешен не могат да кажат кой и кога го е открил и предал завета с препоръките

Относно другия оф-топик мога само да добавя: смятай какво племе сме!?! Повече от половина гумаджийници ти вземат парите, правят баланс пред теб и ти се кълнат, че всичко е ОК, а всъщност абсолютно нищо не са направили.
Измекярите са ясни, такива навсякъде има. Лошото е, че повечето се осират от незнание. И те не са виновни. Работодателят им в желанието си за бърза и максимална печалба пуска да бачкат момчета без никакъв опит и без обучение.
Всъщност, значи пак до измекярите опираме... за никъв не ставаме...
...
Жорка, радвам се, че вече всичко е ОК!
Бат Петьо, ами какво да ти кажа... ти ме запозна с Митко, заведе ме в сервиза на Гошо, заведе ме на истински баланс... и въобще се запознах със страхотни хора... какво да добавя... винаги съм казвал и често съм писал, че аз от този форум съм получил толкова много, че дори не мога да го асимилирам

Поздрави,
Д
П.П.: Обачееее, ако не беше Петьо още щях да се мъча при оня Измекяр, който също от форума се набучих при него. Така, че форумът си има и минуси

Ясно.. питам защото за мен това е ненужно. Сменил съм бая носачи по един брой (други марки автомобили).. и да чукам на дърво до сега нямам рекламация, че колата се държи нестабилно, трепери, вибрира, тропа, блъска и т.н. Те за това се оплакват от А4ките.. разскърца се тампон на долен ляв напречен носач.. и аааайде 8 нови.. да си има ://ddddk написа:Iago написа:Това със смяната на носачите 2х2 препоръка от BMW ли е?
По-скоро е препоръка на този дето е открил колелото, ама е станало преди толкова години (хиляди), че историците до ден днешен не могат да кажат кой и кога го е открил и предал завета с препоръките
Това разбира се си е мое мнение.. може при БМВ например наистина да оказва влияние.

41 мнения
			 • Страница 3 от 3 • 1, 2, 3