Мистериозно тресене
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- jivko2828
- младши ентусиаст
-
- Кара: G70
- Детайли за колата: 2023 G70 M760e, M Brooklyn Grey, Full Options
Re: Мистериозно тресене
Такаа,
днес минах през сервиза, по принцип предницата ми е бетон, т.е тресенето не от нея. Дисковете ми не са криви, имат малко ръб, но ще изкарат още перди да ги сменя.
Проблема:
Гумите ми бяха с ужасен баланс, което сигурно е една от причините, но основната според мен е, че цилинърчето на спирачния ми апарат задържа, т.е влиза на вътре, но не се връща обратно.
В Петък ще пътувам и ще пиша как е, но мисля че няма да имам проблеми, а дори и да има е сигурно, че след смяната на цилиндърчето ще е ок(понеже сега само го изчистиха от ръждата и раздвижиха).

днес минах през сервиза, по принцип предницата ми е бетон, т.е тресенето не от нея. Дисковете ми не са криви, имат малко ръб, но ще изкарат още перди да ги сменя.
Проблема:
Гумите ми бяха с ужасен баланс, което сигурно е една от причините, но основната според мен е, че цилинърчето на спирачния ми апарат задържа, т.е влиза на вътре, но не се връща обратно.
В Петък ще пътувам и ще пиша как е, но мисля че няма да имам проблеми, а дори и да има е сигурно, че след смяната на цилиндърчето ще е ок(понеже сега само го изчистиха от ръждата и раздвижиха).

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Мистериозно тресене
Радвам се, че момчетата са свършили работа и са открили проблема!

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3