Какво правят $7700 за Е46 330 ...
Модератор: bum_bum
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
bawareca написа:F-14 написа:Искам да кажа че за да ти го направи фирма,за да поемат отговорност за качество и еднаквост на даден продукт,се искат много нерви и време.Познания също.
А това се заплаща.Home-made разни истории съм виждал как вървят и как се чупят доста често.
Убеден съм че фирмата дава гаранции за този продукт..........
Гаранция казваш дават сериозните фирми. Мисля че много ще ти се зарадват турбо-ентусиастите ако им покажеш поне една фирма дето дава гаранция , за турбо-конверсия говорим де:winky:
Аз викам ТИ да си първия

- F-14
- младши ентусиаст
-
за бмв не съм се интересува ама ще потърся - визирам гаранция във времето нали така?
Зашото гаранции за мощност те са ясни?
F-14 написа:за бмв не съм се интересува ама ще потърся - визирам гаранция във времето нали така?
Не знам как са ясни при условие че сефте се показват дино-графики (по този повод също беше доста оплюван горкия).
Гаранции че ще можеш да си караш колата повече от 400 метра....
- F-14
- младши ентусиаст
-
jamie написа:F-14 написа:за бмв не съм се интересува ама ще потърся - визирам гаранция във времето нали така?
Не знам как са ясни при условие че сефте се показват дино-графики (по този повод също беше доста оплюван горкия).
Гаранции че ще можеш да си караш колата повече от 400 метра....
говореше се принципно според мен????
ДА моторспорт не знам откога си показват другите графики но на мен ми е повече от ясно за сериозните фирми как и колко гарантират за изкарани коне..
или може би и това се подлага на съмнение от небезизвестната българска критичност???
Хората си плащат маса пари за да надуят едно ауди в МТМ или някой порше в гембала и сигурно е неясно колко и как се качват конете?
Нещо като тунинга на природните бедствия в софия.
пробват хората па ако стане....
P.S. по повод скъпо ли било бмвто на ДА ето просто сравнение.Аудито да му сложат чип и изпускателна система струва колко???май към 7000евро? http://www.mtm-online.de/en/audi_tuning_RS4Q.html
- F-14
- младши ентусиаст
-
jamie написа:Mисля че дори $7700 са доста пари - да платиш за да се сдобиеш със строшен мотор на финала.
Да, ДА имат ниски цени. Аз поне бих искал да съм сигурен в качеството - какво ме топлят цените когато е под съмнение крайния резултат ? А в това отношение засега рейтинга на ДА е по-скоро отрицателен.
интересен извод си направил как точно ще се строши мотора и на кой финал ще е това по точно.
Има много хора които си правят бмвтата турбо не за да ходят да финишират някъде а за да се наслаждават на индивидуалността.ама глей са то си е до човека.
7700 долара ще са ти много щото вероятно ги нямаш да ги дадеш.И на мен не ми се виждат малко,не ме разбирай грешно,но не са и много да ги изсипеш на фирма да ти направи колата.
Пуснах линк по горе - виж кво предлагат и за колко пари.Там е ясно че пак ще ти се види много,даже ужасно много,но ти давам гаранция че за по-малко,още повече некой тунингист хоум мейд пръчка няма да направи и 10% от здравината и качествата на МТМ за пример.
при бмвтата съм съгласен че по може да се прояввява самодейност.но щом човека има сайт и прави такива коли с което си изкарва хляба явно не е толкова скъпо за повечето хора дето го посещават...
P.S. казваш да,ДА имат ниски цени...ето от там изходих и аз.Не съм искал нещо друго да зачекна като въпрос а именно че цените им не са никак високи.37300$ струва 330Ci a M3 струва точно 10 000$ повече.И НЯМА турбо.Сиреч мания е ама не чак такава.
Сметни в БГ колко струва едно 330 и едно М3 май беше 180 000 последното...
и сметни да си купиш 330 и да дадеш 15000лв и да надминеш М3ката на "финала"...
това исках да кажа което и ти сам каза - ДА имат не толкова високи цени за фирмен продукт.Нищо повече.
И смятам,даже съм повече от убеден че една хоум мейд е46ца в БГ няма да изкара толкова колкото една такава правена от ДА.
Със половината работи правени в подозрително оборудвани гаражи с подозрително "големи майстори" в тях.
е има тема за турбо хедър.Чел си я

Казвам че аз не бих го направил.
И затова 7700 не ми се види толкова много
- F-14
- младши ентусиаст
-
тука май стана дума за гаранции някакви...
та рекох да пиша директно на няколко фирми включително и ДА моторспорт.
Щото щяло да има някакви ентусиасти заинтересовани.../което мен ме съмнява де/
та ето ви резултата.
Отне им на хората няколко часа за отговор.
А и чакам още 2-3 фирми да отговорят :

та рекох да пиша директно на няколко фирми включително и ДА моторспорт.
Щото щяло да има някакви ентусиасти заинтересовани.../което мен ме съмнява де/
та ето ви резултата.
Отне им на хората няколко часа за отговор.
А и чакам още 2-3 фирми да отговорят :

Това което ти пишат е буквално следното:
"Нашите изделия имат гаранция 2 години."
Има обаче разлика до "Вашия мотор ще е покрит от гаранцията ни за 2 години."
Ако теб те топли че ще имаш здрави колектори и турбина, а надупчени бутала - ок.
ДА е именно ГАРАЖНА фирма, просто не е българска а турска.
И казвам че най-вероятно ще прецакаш мотор понеже именно това стана с мотора на МЕРТ :-)))
ПП: Имам $7700, но не бих ги попилял там. Още повече че спокойно мога да си купя кит за $500 от И-бей и да си го сложа на стрийт кола - няма да е мега-ултра-хипер коне но за сметка на това ще може и да се кара а не само да стои в сервиз.
"Нашите изделия имат гаранция 2 години."
Има обаче разлика до "Вашия мотор ще е покрит от гаранцията ни за 2 години."
Ако теб те топли че ще имаш здрави колектори и турбина, а надупчени бутала - ок.
ДА е именно ГАРАЖНА фирма, просто не е българска а турска.
И казвам че най-вероятно ще прецакаш мотор понеже именно това стана с мотора на МЕРТ :-)))
ПП: Имам $7700, но не бих ги попилял там. Още повече че спокойно мога да си купя кит за $500 от И-бей и да си го сложа на стрийт кола - няма да е мега-ултра-хипер коне но за сметка на това ще може и да се кара а не само да стои в сервиз.
- F-14
- младши ентусиаст
-
jamie другарче за да не бъда по-груб понеже уважавам форума ще ти го кажа така:
аз не съм живял в чужбина и не разбирам какво ми пишат.
аз не съм пазарувал от ebay десетки стоки даже не знам какво е тва
аз в момента не си събирам турбо кит пак от там и не знам нито как да си поръчам нито кое колко струва.
а па за 7000 хиляди евро...може да ги разправяш на някой друг тия щото имаме общи приятели с тебе тъй че...
и като си купиш кит от ибей за 500 долара и като ти го шипнат до тук и му платиш митата и си го сложиш и го настроиш и още много "и"-та дето не си отбелязал ей така небрежно ще се сетиш че с китайските историйки в ибей за 500 долара ше накараш велосипеда на сина ти да върви много но не и да направиш кола,още по-малко такава по-добра от на турския гаражен тунер...
P.S. преди два часа келеша ми каза не си губи времето да обесняваш...ама нейсе що ме дърпа и аз не знам
както и да е - мисълта ми беше че не е скъп.както и че предлагат гаранция.не дали бат жемито ше си напрай по лесно турбо бмв за 500 долара от онуй там дето електронна търговия му викат забрах му името.
тъй де- още си мисля че 7700 евро не са много...вие как мислите?продуктите както писаха пичовете са с гаранция а че ДА не са кой знае кви се знае по цял свят.
а тия китове по 500 долара ако некой му попадне такъв кит да ми го покаже аз мога да му дам 1000 примерно че да направи в бързината едни 500$
аз не съм живял в чужбина и не разбирам какво ми пишат.
аз не съм пазарувал от ebay десетки стоки даже не знам какво е тва
аз в момента не си събирам турбо кит пак от там и не знам нито как да си поръчам нито кое колко струва.
а па за 7000 хиляди евро...може да ги разправяш на някой друг тия щото имаме общи приятели с тебе тъй че...
и като си купиш кит от ибей за 500 долара и като ти го шипнат до тук и му платиш митата и си го сложиш и го настроиш и още много "и"-та дето не си отбелязал ей така небрежно ще се сетиш че с китайските историйки в ибей за 500 долара ше накараш велосипеда на сина ти да върви много но не и да направиш кола,още по-малко такава по-добра от на турския гаражен тунер...
P.S. преди два часа келеша ми каза не си губи времето да обесняваш...ама нейсе що ме дърпа и аз не знам
както и да е - мисълта ми беше че не е скъп.както и че предлагат гаранция.не дали бат жемито ше си напрай по лесно турбо бмв за 500 долара от онуй там дето електронна търговия му викат забрах му името.
тъй де- още си мисля че 7700 евро не са много...вие как мислите?продуктите както писаха пичовете са с гаранция а че ДА не са кой знае кви се знае по цял свят.
а тия китове по 500 долара ако некой му попадне такъв кит да ми го покаже аз мога да му дам 1000 примерно че да направи в бързината едни 500$
Келеша правилно ти го е казал това - между другото.
Иди, дай 7700 и си бъди щастлив (за малко).
С онези презряни турбо-китове един Сивик вече се справи много добре, жалко че по други причини вече не е кола
ПП: За мен от И-бей мита няма - да ти отбележа ей-така небрежно. Понеже знам че ги разбираш тия работи, живял си все пак в чужбина, пазарувал си ....
Мисля обаче че си много прав в едно - когато някой иска да закопае пари в нещо - не трябва да му се пречи. Приятно пазаруване !
С онези презряни турбо-китове един Сивик вече се справи много добре, жалко че по други причини вече не е кола

ПП: За мен от И-бей мита няма - да ти отбележа ей-така небрежно. Понеже знам че ги разбираш тия работи, живял си все пак в чужбина, пазарувал си ....

Мисля обаче че си много прав в едно - когато някой иска да закопае пари в нещо - не трябва да му се пречи. Приятно пазаруване !
- F-14
- младши ентусиаст
-
jamie написа:Келеша правилно ти го е казал това - между другото.
С онези презряни турбо-китове един Сивик вече се справи много добре, жалко че по други причини вече не е кола![]()
ПП: За мен от И-бей мита няма - да ти отбележа ей-така небрежно. Понеже знам че ги разбираш тия работи, живял си все пак в чужбина, пазарувал си ....![]()
аз ти показах за гаранцията чакам сега ти да ми покажеш кит от ибей за 500 долара че ми стана любопитно.
да си говорим с факти или не щеш?
- THUNDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: vRS
Малиии - като пусках темата все мислех, че ще има спор колко безбожно скъпо е $7700 за тоя турбо-кит, но чак толкова
... Поне вижте на първо време
списъка на частите, влизащи в него, пак се пресегнете за калкулатора, после пак ровете из ebay и "тънки" сайтове

Live and let Die!
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Audi-1-8L-TD04-Kit-T25-T28-Turbo-1-8L-Audi_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33742QQitemZ8012853403
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Integra-JDM-Del-Sol-GSR-TYPE-R-Super-Turbo-Kit_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33742QQitemZ8012326664
Факти казваш.
Да измъкнем ли цени и на ковани буталца и стендалоун ?
Или трябва да е скъпо ?
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Integra-JDM-Del-Sol-GSR-TYPE-R-Super-Turbo-Kit_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ33742QQitemZ8012326664
Факти казваш.
Да измъкнем ли цени и на ковани буталца и стендалоун ?
Или трябва да е скъпо ?