Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
Re: BCAA и изобщо фитнес...
От много години ги има на пазара. Мисля, че се използват в хранително вкусовата промишленост, но според доста източници българските 'производители' на добавки ги купуват и преопаковат. Става въпрос за гръцки и холандски протеини със съдържание м/у 65 и 80% протеин в 100% пудра, има и креатин и глутамин на някви смешни цени.
Не искам да съм човека, който ги реклаира тук, просто не ми се даваха пари за безбожно скъпите казеини и затова реших да пробвам техния, който и като цена е и най-скъп. Виж в бб-тийм.огр темите за складовете на ПикКо.
Не искам да съм човека, който ги реклаира тук, просто не ми се даваха пари за безбожно скъпите казеини и затова реших да пробвам техния, който и като цена е и най-скъп. Виж в бб-тийм.огр темите за складовете на ПикКо.
- дид0
- кандидат ентусиаст
-
Колеги днес си взех креатин монохидрат на API Моля кажете мнение за него и най важното как да го приемам? 5 дена 4 пъти по 5 грама а след това всеки ден по 5 грама или бъркам 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Чети назад в темата... има написано за монохидрата...
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
- Кара: конджул
май не сме споменали азотните бустъри? някой ползвал ли е и какъв ефект е имало?
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Jim Beam написа:май не сме споменали азотните бустъри? някой ползвал ли е и какъв ефект е имало?
азотите са чудооо, поне на мен имаше огромен офект- сантиметри, повече сила, по-голямо напомпане... пил съм плазма джет на гаспари и анимал пъмп и не мога да преценя от кое има по-голям ефект, защото анимала го пиех с протейн и пак и ефекта беше повече от уау нямам думи, препоръчвам тази комбинация на всички трениращи

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Като гледам как ги хвалят тея азотни бустери ще взема и аз да си купя - след около месец-два ми предстои сериозно пазаруване и се замислям да ги включа в покупките.
Si non confectus, non reficiat.
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Zagy написа:Като гледам как ги хвалят тея азотни бустери ще взема и аз да си купя - след около месец-два ми предстои сериозно пазаруване и се замислям да ги включа в покупките.
няма да сгрешиш особено ако си вземеш нещо от анимал сериата, БСН или Гаспари това са страхотни продукти със страхотен ефект

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Jim Beam написа:май не сме споменали азотните бустъри? някой ползвал ли е и какъв ефект е имало?
От MEGA Stack-а на BSN - Cell Mass, NO-E и Nitrix (дози една идея над препоръчителните) ми идеше да излизам от залата и да тичам насам-натам безпричинно... за напомпването няма да говоря, но изведнъж ми идваше няква експлозивна сила и ходех в поза "релакс"... появяваха ми се разни мисли от рода на - тая пек-дек машина дали мога да я вдигна сам.... дали да не повъртя 1-2 часа вело.... айде още 2-3 серии гърди....
Ей такива неща...
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Tова е луда работа направо! Няма такава тренировка със N.O. Explode
пък и в комбинация с гейнър ON SERIOUS MASS
нямам думи !
пък и в комбинация с гейнър ON SERIOUS MASS
нямам думи !
Последна промяна Zaho на 13 Юли 2010, 16:47, променена общо 1 път
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
Mollov написа:Jim Beam написа:май не сме споменали азотните бустъри? някой ползвал ли е и какъв ефект е имало?
От MEGA Stack-а на BSN - Cell Mass, NO-E и Nitrix (дози една идея над препоръчителните) ми идеше да излизам от залата и да тичам насам-натам безпричинно... за напомпването няма да говоря, но изведнъж ми идваше няква експлозивна сила и ходех в поза "релакс"... появяваха ми се разни мисли от рода на - тая пек-дек машина дали мога да я вдигна сам.... дали да не повъртя 1-2 часа вело.... айде още 2-3 серии гърди....
Ей такива неща...
тея 3те неща наведнъж ли си ги пил

- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
Ако пък вземете да пробвате кре алкалин ще забравите за всякакви видове бустери.
- Jim Beam
- младши ентусиаст
-
White 1913 Power написа:Ако пък вземете да пробвате кре алкалин ще забравите за всякакви видове бустери.
Креалкалина си е друга форма на креатина. При азотните буустъри има много повече от една съставка. Виж примерно НО Експлоуд - вътре има и креатинов комплекс и витамини от Б групата и азотен буустър
- White 1913 Power
- младши ентусиаст
-
- Кара: carefully
На мен ли ми обясняваш?
Много интересни хора има.Не си ползвал нищо на бсн,нищо различно от монохидрат като форма на креатин,питаш какво за сила,получаваш няколко мнения,казвам ти от личен опит(пъмп,експлоуд,кре алкалин)и ти ми обясняваш,как едното било по-добро от другото заради това,че имало повече от една съставка,ок.

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Аз спрях да пия всичките тия работи, но ако сравним бустърите на БСН с Гаспари разликата е в пъти в полза на Гаспари.
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring