ТУРБО ХЕДЪР за Е36 с М50 мотор
Модератор: bum_bum
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
jamie написа:Cobra написа:jamie написа:Има, баварец :-)
И не са дървета като тия дето ги показваш в този форум - те верно приличат на "сглобени" от парнаджия....
Айде,да кажем че е така,
дай да вида един от теб направен по-добър и да ти сваля шапка!![]()
![]()
Примерно щото аз си карам, и си ми е кеф,и си ми е най-бързата кола,и пак си ми е кеф,може и така да,и парнаджия да ми е правил кола,та,ама ЕБАТИ парното пич,
доста слабо топли,дори не става червено като в едни други такива случай![]()
![]()
![]()
Хайде да си мериш бубата с някой друг а ? Твоята "шапка" не ме топли отникъде, ако разбра какво искам да кажа.
Аз съм "ЗА" черните колектори по принцип. Това обаче не значи че трябва да се дялкат с теслата.
Oпо
Айде леко,ще си я меря с когото искам,
не че с теб това правих,ама щом така го приемаш,твоя работа,
пиис пич

- Cobra
- Turbo Pilot
-
jamie написа:Пиийс я.
Не можеш с мен да си я мериш - не ми е навик и няма да се получи.
Приеми че критикувам колекторите на бавареца просто защото вече съм правил по-добри.
Е, айде тогава дай ми една оферта да видим,
и без това още един проект ми е в главата?

- RS-MAD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 M5
Aз започнах един тука от 304 SS ,ще видим кво ще стане .
До седмица две дано е готов.
За това кво ще стане само времето ще покаже , а пък колко ще издържи , незнам
Това е фланеца след изрязване :
Така трябва да изглежда в завършен вариант.

До седмица две дано е готов.
За това кво ще стане само времето ще покаже , а пък колко ще издържи , незнам
Това е фланеца след изрязване :
Така трябва да изглежда в завършен вариант.

MADNESS MOTORSPORT - CHIP TUNING, DPF REMOVAL, DYNO MACHINE
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=326910

http://www.youtube.com/user/devilvas/featured
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=326910

http://www.youtube.com/user/devilvas/featured
jamie написа:Има, баварец :-)
И не са дървета като тия дето ги показваш в този форум - те верно приличат на "сглобени" от парнаджия....
Ти пак ли са появи или въобще не си изчезвал бе суперсмотанциганинсамохвалковиртуаленманиак+задник. Видях ти аз смотания колектор дето си му пуснал снимките незнам си къде беше. И знаеш ли какво - щеше да ми хареса
.....така бедни ми Джейми може би е протекъл епизод от твоето детство, може би затова така нападаш другите, та нали Ти разбираш и можеш повече а такива сънища да те спохождат
Замисли се защо така те нападат и в ТУНИНГ форума, защо те наричат с най обидни думи.... Или защото всички са прости и не разбират какво им говориш... а ти си ....ПЕТИЯТ ЕЛЕМЕНТ
е21 345 0-402м 12.18

TOM написа:...................... Замисли се защо така те нападат и в ТУНИНГ форума, защо те наричат с най обидни думи.... Или защото всички са прости и не разбират какво им говориш... а ти си ....ПЕТИЯТ ЕЛЕМЕНТ
Стига обижда човека ве, утре ша земе да ти прати някой от неговата бригада да те пребият и да ти земат колата и компютърчето, после и бате Бойко не моа та опраи като ти сложат една глоба

jamie написа:Не съм завод, ни тунинг фирма - ентусиаст съм и общо взето се забавлявам по този начин. Полза от мен може да имаш ако ти самия решиш да си гониш проекта - аз няма да го правя заради тебе.
Какъв ентусиаст си ТИ бе
До сега си се показал само като някакъв смотан критик който изсипва лайна върху главите на хората опитващи се да бъдат полезни на някого тук.jamie написа:Приеми че критикувам колекторите на бавареца просто защото вече съм правил по-добри.
И какво от това
Закачи си колекторите на главата и се снимай с тях
Мислиш ли че и някой друг не може да го направи така или само ти можеш
. Видях и една хубава тема в ТУНИНГА... Май беше нещо от рода на ДЖЕЙМИ vs ОСТАНАЛИТЕ.... страхотна тема Аааа и какво още си направил по-добро от Бавареца и другите които критикуваш
Айде чао засега мой мил КОЛЕКТОР, мой перфектен НИЩОТАР...
е21 345 0-402м 12.18

Eй двете лайнета, много знаете да лаете - само че мога да ви ги дрънна колекторите в кратуните понеже имам малко и у дома
И пак понеже си осрахте темата на воля - да ви споделя че сте ми много смешни с големите претенции и големите фирми - и смехотворните резултати (с едно единствено изключение - едно време на ТОМ на Божура). Вас всеки ентусиаст с мааалко акъл в главата може да ви прави смешни и да ви сложи в малкото си джобче - понеже за разлика от ентусиастите вие сте минали от комерсиалната страна но не сте от достатъчно сериозен калибър.
Помислете по това - как така става че изделията ви дават резултати под тези на атмосферки в клас до 2 литра - пък тогава елате да се цепите тука като чекия на мокър пясък
ПП: ТОМ, специално за тебе ще си държа подръка кутийка свещи - явно не можеш и топлинното им число да подбереш мухихихихи
То просто ве МОИ ама трябва малко да помислиш (нищо че ти е трудно като гледам).
И пак понеже си осрахте темата на воля - да ви споделя че сте ми много смешни с големите претенции и големите фирми - и смехотворните резултати (с едно единствено изключение - едно време на ТОМ на Божура). Вас всеки ентусиаст с мааалко акъл в главата може да ви прави смешни и да ви сложи в малкото си джобче - понеже за разлика от ентусиастите вие сте минали от комерсиалната страна но не сте от достатъчно сериозен калибър.
Помислете по това - как така става че изделията ви дават резултати под тези на атмосферки в клас до 2 литра - пък тогава елате да се цепите тука като чекия на мокър пясък
ПП: ТОМ, специално за тебе ще си държа подръка кутийка свещи - явно не можеш и топлинното им число да подбереш мухихихихи
- Cobra
- Turbo Pilot
-
Стига бе пичове,кат' детска градина станахме,дайде да се съберем и там кои кои свари да ебе, и закича с колектори
Аре един катинар на темата,па скоро да направим една тема да си ги мерим без думи,а?Кой какво е направил?
Аре един катинар на темата,па скоро да направим една тема да си ги мерим без думи,а?Кой какво е направил?
- Cobra
- Turbo Pilot
-
jamie написа:То хубаво ама катинарите станаха повече от темите в тоя клуб.
Едва ли това е решение изобщо![]()
По-скоро е добре да се препрочита по-редовно темата за етикета.
Да бе пич,ама с тебе нали си се разбрахме човешки,та са затва ти казвам че ако вземеш да направиш поне тука малко смекчаване на тона, ще разбереш че и Киро и Том са много точни момчета
Така че нали знаеш - тръгни с думите "ОК,това не ми харесва,защото.....",а не там парнаджии,щото пък в моята професия ако некой ми тръгне с обидни критики като твойте-то ще стане като във Франция в тая наша страна!!!!
Да бе пич,ама с тебе нали си се разбрахме човешки,та са затва ти казвам че ако вземеш да направиш поне тука малко смекчаване на тона, ще разбереш че и Киро и Том са много точни момчета който са далеч от комерсиалните неща - все пак за Том знаем как в почивен ден прави радиатор на турбо БМВ да си тръгва от морето
Така че нали знаеш - тръгни с думите "ОК,това не ми харесва,защото.....",а не там парнаджии,щото пък в моята професия ако некой ми тръгне с обидни критики като твойте-то ще стане като във Франция в тая наша страна!!!!
Абе пич, я прочети темата да видиш кой на кого се дърви - кой какъв бил и къде го коментирали ?
Аз съм сменял радиатор за 30 минути - голям праз. Познавам го Киро лично, ТОМ - не. На надървен постинг като онзи по-горе е редно модератора да се сети да реагира - ако това е частния форум на ТОМ - моля, ИЗВИНЕТЕ ?
Както вече казах, правил съм по-свестни колектори. Това не значи че дължа някому отчет за тях. Нито че съм хукнал да събирам поръчки. Вече казах и това че не съм фирма и нещата с които се занимавам са за удоволствие. Какво толкова неясно има ? Или проблема е че казах че това което до момента е показвано от ТОРНАДО е пълно дърво и че един ученик по Трудово обучение ще се оправи по-добре ? Може би не мога да си имам мнение - особено когато то не се харесва на някой си ли ?
ПП: Може да не ти хареса, но защо не модерираш еднакво към всички ? Затворените форуми рано или късно умират.
- Cobra
- Turbo Pilot
-
jamie написа:Да бе пич,ама с тебе нали си се разбрахме човешки,та са затва ти казвам че ако вземеш да направиш поне тука малко смекчаване на тона, ще разбереш че и Киро и Том са много точни момчета който са далеч от комерсиалните неща - все пак за Том знаем как в почивен ден прави радиатор на турбо БМВ да си тръгва от морето
Абе пич, я прочети темата да видиш кой на кого се дърви - кой какъв бил и къде го коментирали ?
Аз съм сменял радиатор за 30 минути - голям праз. Познавам го Киро лично, ТОМ - не. На надървен постинг като онзи по-горе е редно модератора да се сети да реагира - ако това е частния форум на ТОМ - моля, ИЗВИНЕТЕ ?![]()
Както вече казах, правил съм по-свестни колектори. Това не значи че дължа някому отчет за тях. Нито че съм хукнал да събирам поръчки. Вече казах и това че не съм фирма и нещата с които се занимавам са за удоволствие. Какво толкова неясно има ? Или проблема е че казах че това което до момента е показвано от ТОРНАДО е пълно дърво и че един ученик по Трудово обучение ще се оправи по-добре ? Може би не мога да си имам мнение - особено когато то не се харесва на някой си ли ?
ПП: Може да не ти хареса, но защо не модерираш еднакво към всички ? Затворените форуми рано или късно умират.
Аре пак какво можеш,добре де някой да ти казва че не можеш?
Това за радиатора беша да ти покажа че истински колега-не го бях виждал до тогава - а без НИЩО ми помогна!!
Сега пак ти казвам-ти ми доказа че можеш да си пич,що са продължаваш!
Аре да си говорим за нещо друго,а?
Примерно за дюзи?
Аре пускам тема и да се пренесем там че тука си еба мамата!