Клетвата на Ати!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
err0r написа:SlipKnoT написа:Когато всички потвърдат.. ще се сфържат с хората които са от техния район и ще се чакат някъде по рано на малки групички и така ще идват.
Идеята е добра, но ако тея, от моя район (Вайпъра и Асен) нямат свободно място дори в багажника как ще се докопам аз до теб, Сашо и Дилян?
Спокойно можеш да се запишеш в нашата трупа

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
viper написа:err0r написа:SlipKnoT написа:Когато всички потвърдат.. ще се сфържат с хората които са от техния район и ще се чакат някъде по рано на малки групички и така ще идват.
Идеята е добра, но ако тея, от моя район (Вайпъра и Асен) нямат свободно място дори в багажника как ще се докопам аз до теб, Сашо и Дилян?
Спокойно можеш да се запишеш в нашата трупа
Aко не е много неблагодарно да ме заметкате само до 1-вия сборен пункт - по-нататък няма да съм ви тежест.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
NeoPrint написа:GaD написа:Ако огладнеете знаете ли къде да ходите?
Не го усуквай,а дай направо карта с хиксче на вярното място
Аз го знам къде е. Ако черпите по една водка ще ви заведа

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
а 2 бири може ли?

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
SlipKnoT написа:err0r написа:SlipKnoT написа:Когато всички потвърдат.. ще се сфържат с хората които са от техния район и ще се чакат някъде по рано на малки групички и така ще идват.
Да разбирам, че си от ЛюлинДизелБой мисля, че е от тампък и все ще има при кои да се качиш да те метне до сбора..
никви ядове от надецжда сам люлин ми е на 2 кра4ки

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Колеги за съжаления няма да имам възможност да доида, в момента ми е много труден финансов момент
Когато видях темата се нахъсах ацки много и написах мнение, но трябва да призная, че прибързах, както и да е, с някой от вас ще се видим на срешата на клуба след няколко дни...
Успех и карайте внимателно, безопастноста е най-важното нещо, ще има простотиики сигурен сам, това е нормално, но все пак си имаите едно на ум
чао от мен за сега

Когато видях темата се нахъсах ацки много и написах мнение, но трябва да призная, че прибързах, както и да е, с някой от вас ще се видим на срешата на клуба след няколко дни...

Успех и карайте внимателно, безопастноста е най-важното нещо, ще има простотиики сигурен сам, това е нормално, но все пак си имаите едно на ум

чао от мен за сега

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
!!Asen_X написа:Нещо ми се губите пловдивските майни ...Димитър, Бабунчо, Васко Спаркото, Паблито
Да кажат по-големите ентусиасти

- Dimitar
- старши ентусиаст
-
То да беше само ти с мед да те намажим, ама и другите явно са така. Ама айде стига, че сме оффтопик.
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Последно колко часа и къде е срещата???????
Дайте да се уточним пък събирането на хората без коли лесно се праи като всеки си се разбира!!!
Дайте да се уточним пък събирането на хората без коли лесно се праи като всеки си се разбира!!!

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- Новини
-
Да давайте да се разбираме за часа и мястото защото ми звънят хора от форума, които нямат нет тия дни и всеки пита кога и къде ще се тръгва...
Моето предложение е срещата да е в 7:30 някъде и да тръгнем в най-лошия случай в 8:00.
Така като гледам продължава да е неразбория с местата и може би ще има хора, които до последно няма да знаят къде ще се напъхат. Засега виждам, че места има .... Дизелбойчето не е казал дали ще е пълен, Пешо Спиидмастъра със сигурност има две места ... Милъра още не се е обадил да каже и той как ще е с местата така че варианти има мисля но въпроса е в това да се съберем някъде, където и хората, които са без коли могат лесно да стигнат. Единия вариант е на нашето си Еко но пък това ще затрудни хората от Младост, Дружба и т.н. Друг вариант е който може да си дойде с колата до сборния пункт и от там да се прегрупираме и да оставим колите, които няма да пътуват. Имайте обаче впредвид, че мястото трябва да е така избрано, че да може като се прибираме и хората си взимат колите да има къде да обърнат после все пак...
Освен мястоти и часа, трябва да се уговорим и къде да се срещнем с хората, които ще дойдат направо в Плевен. Някой от софийската група наясно ли е с този град? Хем да води колоната евентуално, хем там да се направи някаква среща .... Също така някой знае ли къде точно му се намира поделението? (някое си бивше чзо)
Тия неща трябва максимум до утре да сме ги уточнили .... време не остана, пичове ....
П.С.
СМС от Ати:
Spomniam si obratnoto broene do sybora. Ostawat 60 chasa:) Ey, nqmam tyrpenieeee. AUUUP

Моето предложение е срещата да е в 7:30 някъде и да тръгнем в най-лошия случай в 8:00.
Така като гледам продължава да е неразбория с местата и може би ще има хора, които до последно няма да знаят къде ще се напъхат. Засега виждам, че места има .... Дизелбойчето не е казал дали ще е пълен, Пешо Спиидмастъра със сигурност има две места ... Милъра още не се е обадил да каже и той как ще е с местата така че варианти има мисля но въпроса е в това да се съберем някъде, където и хората, които са без коли могат лесно да стигнат. Единия вариант е на нашето си Еко но пък това ще затрудни хората от Младост, Дружба и т.н. Друг вариант е който може да си дойде с колата до сборния пункт и от там да се прегрупираме и да оставим колите, които няма да пътуват. Имайте обаче впредвид, че мястото трябва да е така избрано, че да може като се прибираме и хората си взимат колите да има къде да обърнат после все пак...

Освен мястоти и часа, трябва да се уговорим и къде да се срещнем с хората, които ще дойдат направо в Плевен. Някой от софийската група наясно ли е с този град? Хем да води колоната евентуално, хем там да се направи някаква среща .... Също така някой знае ли къде точно му се намира поделението? (някое си бивше чзо)
Тия неща трябва максимум до утре да сме ги уточнили .... време не остана, пичове ....
П.С.
СМС от Ати:
Spomniam si obratnoto broene do sybora. Ostawat 60 chasa:) Ey, nqmam tyrpenieeee. AUUUP

Последна промяна Новини на 09 Ное 2005, 0:47, променена общо 1 път
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Аз горе-долу добре го познавам. Главно заведенията, но и те може да служат за ориентир!!Asen_X написа:Някой от софийската група наясно ли е с този град?

!!Asen_X написа:Също така някой знае ли къде точно му се намира поделението? (някое си бивше чзо)
Знам го къде се намира и е ШЗО