Няколко въпроса относно бъдеща покупка
Модератор: Технически модератори
			26 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2

Re: Няколко въпроса относно бъдеща покупка
Дали някой може да сподели конкретен случай/пример, някой, който се е опарил?
Мисля, че за доста хора, освен мен, би било полезно да узнаят как се вършат нещата на места като описаните от колегата автокъщи
@pepitoooooooooo - би ли споделил как точно са те прекарали теб и познатите ти, ако е възможно, разбира се

Мисля, че за доста хора, освен мен, би било полезно да узнаят как се вършат нещата на места като описаните от колегата автокъщи

@pepitoooooooooo - би ли споделил как точно са те прекарали теб и познатите ти, ако е възможно, разбира се

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
- 

- Детайли за колата: Тежка
Абе тука половината му говорите сякаш сте видяли колата... колата може и да си заслужава. Все пак ако е здрава и лачена и наистина е към 2000лв. ... какво толкова може да й е, че да не си заслужава - трябва да е пълен дарак, че да не си заслужава.
Въпроса е да се вземе нещо което да си заслужава парите! То е ясно, че за 2000лв, няма как да вземеш кола гледана с обич и внимание, която е легнала на 7, но се пуска на 4 заради цените в момента.... Повечето от Вас, знаете за какво говоря!

Въпроса е да се вземе нещо което да си заслужава парите! То е ясно, че за 2000лв, няма как да вземеш кола гледана с обич и внимание, която е легнала на 7, но се пуска на 4 заради цените в момента.... Повечето от Вас, знаете за какво говоря!
dj_ennsy_1 написа:Абе тука половината му говорите сякаш сте видяли колата... колата може и да си заслужава. Все пак ако е здрава и лачена и наистина е към 2000лв. ... какво толкова може да й е, че да не си заслужава - трябва да е пълен дарак, че да не си заслужава.
Е как да му говорим на колегата.Защо зорлем да се набута.Сигурен съм че нито ти,нито аз ще се дигнем да я видим даже.Нищо лично.

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
- 

- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Абе момче- ти не виждаш ли какво ти пишат колегите??????А относно тази, дето аз я взимах.... беше натъпкана с добавки и не можа да ме прибере даже. Правих ремонт на мотора. Тва стига ли ти? И не съм първият, на който по всевъзможни предтекстове не му дават да я кара колата, само да я пали на място, най-много първа и задна. После....... то тряа вече да ти е светнало под шапката. Ако не е- значи всички тука си губим времето... Ако имаш пари за хвърляне-прави каквото знаеш. Ако си ги заделил с всевъзможни лишения, като повечето от нас- не задавай повече излишни въпроси. Просто чети кво ти се казва. Още древните гърци са го казали. " Глупакът се учи от собствените си грешки........ Умният се учи от чуждите. За мен лично темата е изчерпана. Решението си е твое. Искрен съм и ти желая успехи. Но знай, че и колкого и хитър да се пишеш, онези са с мъжкото магаре.manos написа:Дали някой може да сподели конкретен случай/пример, някой, който се е опарил?
С времето се  уверих,   че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
		- ddddk
- ентусиаст
- 

- Кара: E65
Защо му се карате на човека?
Колега manos,
Би било добре да дадеш следната информация:
ВАРИАНТ1: Ти си решил да си купуваш Е34 и си видял една такава в Дупница и питаш по принцип за Е34
ВАРИАНТ2: Ти ТВЪРДО си решил да вземеш ТОЧНО ТАЗИ от Дупница и търсиш тук морална подкрепа и туширане на собствените ти притеснения.
При вариант1 колегите ще те насочат къде да гледаш принципно, но аз лично не виждам смисъл да ходиш чак до Дупница при положение, че в Пловдив коли бол. А пък тази дето я постнал Зъбчо е направо лимка, а човека е наш и многооважаван във форума.
При вариант2 може да ти помогне само човек (да дойде с теб в Дупница) дето разбира от Е34 и то пак ще я закара някъде да и мери компресия, съосие, диагонали, маркучи, течове и прочие.
Та, дай да почнем от начало: навил ли си си вече Дупнишката кола или питаш по принцип?
Поздрави,
Д
			Колега manos,
ВАРИАНТ1: Ти си решил да си купуваш Е34 и си видял една такава в Дупница и питаш по принцип за Е34
ВАРИАНТ2: Ти ТВЪРДО си решил да вземеш ТОЧНО ТАЗИ от Дупница и търсиш тук морална подкрепа и туширане на собствените ти притеснения.
При вариант1 колегите ще те насочат къде да гледаш принципно, но аз лично не виждам смисъл да ходиш чак до Дупница при положение, че в Пловдив коли бол. А пък тази дето я постнал Зъбчо е направо лимка, а човека е наш и многооважаван във форума.
При вариант2 може да ти помогне само човек (да дойде с теб в Дупница) дето разбира от Е34 и то пак ще я закара някъде да и мери компресия, съосие, диагонали, маркучи, течове и прочие.
Та, дай да почнем от начало: навил ли си си вече Дупнишката кола или питаш по принцип?
Поздрави,
Д

pepitoooooooooo написа:Абе момче- ти не виждаш ли какво ти пишат колегите??????А относно тази, дето аз я взимах.... беше натъпкана с добавки и не можа да ме прибере даже. Правих ремонт на мотора. Тва стига ли ти? И не съм първият, на който по всевъзможни предтекстове не му дават да я кара колата, само да я пали на място, най-много първа и задна. После....... то тряа вече да ти е светнало под шапката. Ако не е- значи всички тука си губим времето... Ако имаш пари за хвърляне-прави каквото знаеш. Ако си ги заделил с всевъзможни лишения, като повечето от нас- не задавай повече излишни въпроси. Просто чети кво ти се казва. Още древните гърци са го казали. " Глупакът се учи от собствените си грешки........ Умният се учи от чуждите. За мен лично темата е изчерпана. Решението си е твое. Искрен съм и ти желая успехи. Но знай, че и колкого и хитър да се пишеш, онези са с мъжкото магаре.manos написа:Дали някой може да сподели конкретен случай/пример, някой, който се е опарил?
По тона ти съдя, че си доста ядосан на въпросните търговци, но май продължаваш да не ме разбираш

Незнам как прецени, че се пиша хитър - в противен случай нямаше да търся мнението на всички в този форум. Напротив, признавам си, че не съм наясно с нещата, и затова се обръщам към Вас, но не за мнение заслужава ли си да се закупи автомобил от автокъща, а как да преценя сам, тъй като, както спомена колегата по-горе, не разполагам с човек, като Вас, който да дойде и да я види, за да прецени - налага ми се сам да го правя и търся Вашата помощ - оценявам мнението ти и факта, че си отделил време за да напишеш всичко това, но мисля, че има и друг начин, по който можеш да ми бъдеш от полза (ако желаеш, естествено
 ), от това да ме критикуваш, че желая да получа информация
 ), от това да ме критикуваш, че желая да получа информация 
Не е нужно темата да се превръща в анкета и дискусия относно това дали ще сгреша на сто процента, ако процедирам към въпросната покупка от въпросната автокъща - както се изрази dj_ennsy_1 нито е сигурно, че ще си заслужава, нито пък е сигурно, че ще е развалина. Но смятам, че повечето от Вас са били на моето място и осъзнават, че ако имах възможността да си избера качествен автомобил, щях направо да си купя нов или пък такъв, за който никой от Вас да не може да каже лоша дума - за жалост реалността е друга, а аз съм се примирил с нея

Не съм копувал автомобил до този момент и незнам от какво да се пазя - незнам какви са методите на продавачите, незнам как се процедира, за да се разбере дали се крие нещо и какво е то, не съм предполагал, че не позволяват автомобила да се кара - просто съм дочувал разни мнения, а сега искам да събера още.
Надявам се да ме разберете правилно този път

Защо му се карате на човека?
Колега manos,
Поздрави,
Д
Благодаря за разбирането! Нещата стоят по следния начин:
Насочил съм се към този модел поради редица причини. Разполагам с ограничен бюджет, който ограничава избора ми. Не търся морална подкрепа и туширане на притесненията си (много добре казано, между другото
 ), тъй като аз самия съм на мнение, че вероятността да е наистина хубав екземпляр са близки до нула, а желая да получа информация за това от какво да се пазя и какво да гледам, за да преценя дали автомобила си заслужава. Прегледах доста обяви и наистина и тук, във форума, и из интернет, е пълно с хубави модели, но повечето от тях, за съжаление, не са ми по джоба. Въпросната обява привлече интереса ми поради факта, че изглежда наистина запазена и притежава достатъчно екстри - но това се неща, които могат да се видят само от снимките. Цената също ме удовлетворява, така че остава най-важното, а именно как да преценя дали техническото и състояние не е прекалено, повтарям - прекалено окаяно, та в последствие да ми излезе двойно и тройно.
 ), тъй като аз самия съм на мнение, че вероятността да е наистина хубав екземпляр са близки до нула, а желая да получа информация за това от какво да се пазя и какво да гледам, за да преценя дали автомобила си заслужава. Прегледах доста обяви и наистина и тук, във форума, и из интернет, е пълно с хубави модели, но повечето от тях, за съжаление, не са ми по джоба. Въпросната обява привлече интереса ми поради факта, че изглежда наистина запазена и притежава достатъчно екстри - но това се неща, които могат да се видят само от снимките. Цената също ме удовлетворява, така че остава най-важното, а именно как да преценя дали техническото и състояние не е прекалено, повтарям - прекалено окаяно, та в последствие да ми излезе двойно и тройно.Това, което си написал, е точно, което исках да чуя - място, където ще знаят какво да огледат (или направо да те цитирам: "компресия, съосие, диагонали, маркучи, течове и прочие"), в близост до Дупница или околността.
- Zubcho
- старши ентусиаст
- 

- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Дай линк да я видим тази Дупнишка красавица на снимки поне.
И за какво ще й мериш диагонали, съосия и разни други. Вече си 90% навит да вземаш тази кола и да я реставрираш Викаш имаш ограничен бюджет. Защо тогава БМВ? Да знаеш, че хич не са й евтини частите на тази тоалетна.
  Викаш имаш ограничен бюджет. Защо тогава БМВ? Да знаеш, че хич не са й евтини частите на тази тоалетна. 
Поздрави и успех с покупката.
Иво Андреев
ПП
Пак те призовавам да видиш онази кола, която ти посочих.
			И за какво ще й мериш диагонали, съосия и разни други. Вече си 90% навит да вземаш тази кола и да я реставрираш
 Викаш имаш ограничен бюджет. Защо тогава БМВ? Да знаеш, че хич не са й евтини частите на тази тоалетна.
  Викаш имаш ограничен бюджет. Защо тогава БМВ? Да знаеш, че хич не са й евтини частите на тази тоалетна. Поздрави и успех с покупката.
Иво Андреев
ПП
Пак те призовавам да видиш онази кола, която ти посочих.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
		Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- ddddk
- ентусиаст
- 

- Кара: E65
Zubcho написа:Пак те призовавам ...
Ади да я взема някой, че сън не ме хваща... значи... отивам и лапвам... ама шибана криза... клати ми се стола и ме е шубе...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
- 

- Кара: мфили
Колега manos, страстите се разгорещяват от теми с подобно съдържание и това винаги е било така в този подфорум. Дано си успял в изказаните до момента мнения да намериш полезна информация.

26 мнения
			 • Страница 2 от 2 • 1, 2