Въпрос за фарове за седан
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за фарове за седан
Някой може ли да каже дали има разлика при фаровете (или мигачите) между купе и седан? Защото си купих Angel Eyes фарове с мигач (във общ корпус, с едно стъкло), и уж са за седан, но не станаха точно на колата. Централната част е ок, но края с мигача прави по-остра чупка, и остава една дупка между него и ламарината. Та се чудех да не би да са за купе тия фарове? Някакви идеи?
Ето тук има снимки, точно където е мигача е разликата.
http://joker.mdobrev.de/Far/
Възможно ли е да са за купе?
http://joker.mdobrev.de/Far/
Възможно ли е да са за купе?
- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
фаровете са еднакви,само в мигача има разлика 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
.
Абе ако не се лъжа освен, че са по скосени те са и малко по дълги, защото един ден мерих мойте с един приятел с четириврата и мойте се оказаха по дълги от неговита, та идеята ми е да не са за компак или просто да не са направени добре (което силно ме съмнява, че изглеждат мн.добри на снимката - яки са)
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И на мен ми изглеждат като за седан, ама щом не стават... Ако проблема е и от двете страни е възможно следното нещо. Някои фирми правят китовете, които фар и мигач са в едно малко по-малки, за да паснат и на купе и на берлина, като компенсират разликата с различно по форма гумено уплътнение към калника. Зависи откъде си ги купувал, може да си поискаш уплътнението или направо да направиш рекламация, ако не стават. И пусни снимки като успееш да монтираш, фаровете са супер, много повече ми харесват от варианта на Хела 

Never mistake motion for action...
А някой знае ли дали има разлика в мигача на компакт-а. Може пък да са му дали на човека мигач за компар и за това да има проблеми защото трудно може някой да ме убеди в тази версия с напасването с уплътненията. Разликата не беше малка като ги мерих за да се напаснат с уплътнение. А и тук май направо формата си е различна. Ако някой знае как е при компакт-а да му каже на човека да си знае к'во да прави
Успех

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
13 мнения
• Страница 1 от 1