СРАМОТА

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 23 Апр 2003, 10:55

Роска почвам едно по едно да отговарям на всичко защото мисля че темата още не е изчерпана :!:
Нищо лично ДА разбира се :!: Не съм казал че трябва да имаш нещо против мен не съм конфликтна личност и не смятам и да ставам.
По въпроса за притежанието на БМВ - НЕ нямам и не съм имал но незнам как разбираш че не мечтая за БМВ :?: АЗ дори и лична кола нямам :wink: Просто знам че това не е лъжица за моята уста,и го знам много добре защото умея(поне до някъде)да се приценявам възможностите :!:
По въпроса за Повода за идването- дръпки да добре обаче и на митница когато - цитирам - "Не без известния Жоро Гондолов" прави бърнаути и пилене на гуми ми е било чудно аджеба тоя човек от къде това желание да си троши колата :?: Да добре личен кеф ама прави и кефа на другите :!: Винаги съм се чудел от къде средства ама не съм чак толкова Мара подробната да си вра носа в чуждата паница-защо ли :?: Защото и аз не искам да гледат в моята :!: А когато на Жоро му се проби радиатора АЗ отидох и му услужих с Фенер защото виждах че той се мъчеше нещо с някво мижаво Фенерче.Помогнах му за разлика от другите :!: Ся сигурно ще кажеш Голямата Работа тръгнал си да ми се правиш на Майка Тереза.Не не съм защото знам какво е в труден момент - всички му се смеят баси некадърника колата му се скапа :!:
Затова помагам с каквото мога макар и нищожно да е :!:
За въпроса с личното возилце казах по горе-дори и в случая това което карам дори не пада в споменатата Категория още повече пък нямам желание да доказвам повече нищо и на никой :!:
Точно пък затова искаХ до дойда за да разбера аджеба как се поддържа това чудо на техниката 13 и повече годишно БМВ :?: Защото на времето когато баща ми караше 20 и кусур годишен Вартбург не ни беше кой знае колко лесна поддръжката :!: А за БМВ нямам никъква идея :!:
Понататък Съгласен съм правете си го както си искате аз ви пожелавам успех само че си мисля ако след време дай боже всеки му си купя машина със синьо бялата емблема все си мисля че Аз за Теб ще си остана този който съм и сега :!:
Не съм тръгнал да звъня на никой,да се оплаквам в ООН и Хага за защита на правата на човека и Дискриминация по... в случая автомобил :!:
ДА явно си Разбирач личи Ти :!: Аз лично ти казвам ЕВАЛА :bowdown: Обаче да те питам- Споменатия Жоро Гондолов по малко БМВ фен ли е от всички останали защото понякога кара ОПЕЛ :?: :?: НАй-омразната вам марка :!: :!: Аз мисля че НЕ,а Ти :?:
ХАйде стига глупости за сега че току виж си развалим доброто настроение и лични пристрастия :!:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 23 Апр 2003, 11:16

pAbLo написа: всички му се смеят баси некадърника колата му се скапа :!:

иииииииииииииииииииииииииихххххххххххххххххх
ей затуй ша ходя с bawarcite щото като му се с4упи на някой нещо - няма да му се смеят ми ша се за4удят как да му помогнат
тва па най-голямата простотия -
4овека изпилил половин сантим гума - и някой да му се смее после
бедни ми бедни народе - затуй си у тез лайна щото не помагаш ами все другиму крак подлагаш
:roll:
~karmapa chenno~

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 23 Апр 2003, 11:30

bip Точно затова и аз спрях да ходя на Пловдивската Митница :!: Щото повечето се правят на тарикати а когато стане нещо си плуят на петите :evil: На едно момче му трябваше ключ да си отвори малко газовата защото нямаше бензин а пита има няма 10-15 човека - познай кво -. Ми нямам ми тва ми онова :!: Без да ме моли чух го бръкнах в багажника и се оказа че от 2 инструмента имам точно този който му трябва :!: а другите продължиха със семките :evil:

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 23 Апр 2003, 12:36

Аз откакто си спомням на Жоро все маркуча на радиатора изкача при гонки ... :-)

И аз съм си срязвал маркуч с перката на вентилатора. Беше забавно. Ама от това само се кефя още повече. Я пробвай на един опел да му дадеш толкова зор, че от налягането да му се извади маркуча след помпата. Ами просто не може :-)

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 23 Апр 2003, 16:11

Роската написа:ПП:Винаги можеш да познаеш БМВ Маниака по синьо-белия пламък в очите :!: Поне аз мога!

кофти и аз го нямам още тоя пламък в очите си но смятам да го предобия и се надявам да я скоро ама много скоро :x

аз смятах да дода на събора ви само като зяпач и да ви разгледам колите и да напрая една две анкети и след туи да ги поокрася малко и да им се радваме в форума :idea: :idea:
ИзображениеИзображение

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 23 Апр 2003, 16:15

LuBo1 написа:...да ви разгледам колите и да напрая една две анкети и след туи да ги поокрася малко...

Да ни поукрасиш колите ли? :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 23 Апр 2003, 16:16

луд папарак е тоя Lubo еййййййййййййййййййййййй
:lol:
~karmapa chenno~

Пристрастен към БМВ
Пристрастен към БМВ
Аватар

Мнение от Роската » 23 Апр 2003, 21:59

Добре стига глупости :!:

Искам от теб само едно нещо:

Сложи си ръката на сърцето и кажи:АЗ НЕ СЪМ АВТОЛЮБИТЕЛ,ФЕН НА ВСЯКАКВИ МОЩНИ И КРАСИВИ КОЛИ....АЗ ХАРЕСВАМ БМВ ПОВЕЧЕ ОТ ВСИЧКИ ДРУГИ КОЛИ НА СВЕТА!

Да видим излъгал ли съм се в теб :wink:

ПЦ:Васко Спаркото също няма кола ,но знае че БМВ е28 520 е точно като за него,откъде ли знае :?:

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 24 Апр 2003, 16:08

Ще го направя тогава когато съм сигурен в свойте познания в БМВ теорията :!: Иначе рискувам утре други ден евентуално да се видим някъде и да ми зададеш едно кратко теоритично въпросче - Каква е разликата между М40 и М42 :?: :shock: Е повярвай ми нямам никъква идея :cry: А ако преди това съм казал Клетвата тя ще се окаже ПОЛУ вярна.Почвам да се замислям обаче че покрай този форум научих много за марката и когато разбера че правя разлика между горе споменатите неща ще си кажа без никъкви угризения на съвестта ДА ХАРЕСВАМ БМВ повече от каквото и да е Било :!: Тогава ще стана Познавач а не Любител какъвто съм сега :!: Защото стигам до извода че САМО харесването НЕ стига :cry: Трябва и живеца да го има а в момента той е по голям спрямо БМВ от която и да е друга марка :!: Дори и от Сеата който карам защото той е кола за да си върша работа с него,а колата която ще карам за удоволствие и пълен кеф надявам се да бъде БМВ и да бъде лично моя :!: Определено не мога да се радвам на нещо чуждо толкова колкото на моето собственно :!:

П.С. Браво на Спаркото момчето в училище явно го учат че слънцето изгрява от Изток но вятъра на промяната духа от запад :!: И носи синьо бял отенък :wink:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 24 Апр 2003, 20:49

Pablo,приятел :D
ще напиаша това,защото ми харесва начина ти на мислене и как го изказваш,ще се радвам и да се запознаем някога :D
по въпроса за БМВ-манията-според мен не е толкова важно да знаеш БМВ до последния болт,за да си истински фен.
Защото по същата логика да не би гинеколога да обича своята жена повече,отколкото аз моята :?:
исках само да ти кажа,че не бива да се срамуваш от невежеството ти в тази област,защото в теб има потенциал и желания да станеш БМВ-ентусиаст и това се вижда :D
все пак за нас,дали в моемнта караме БМВ,дали сме карали БМВ и дали ще караме БМВ, тази марка означава нещо много повече от превозно средство за придвижване от А до Б.за нас то дори значи нещо повече от иделано балансиран автомобил,с невероятни динамични показатели.за нас манията е да се обръщаме след всяко добре подържано или старо+рядко БМВ,за нас е мания да караме зад новия седмак,само за де се любуваме на това,как готино му светят стоповете,на НАС НИ СЕ УСКОРЯВА ПУЛСА,ПРИ ВИДА НА БМВ-това е нашия начин на живот.
досега ни обвиняваха в необективност и пристарестеност и често не без повод,но ние никога не сме крили(а дори се гордеем) ентусиазма и привличането към тази марка,пише го за всички още в началото на страницата.затова е и тази страница и затова са тези сбирки-за да споделяме нещата,които ни вълнуват около "нашта" марка,да споделим нещата,за които другите нямат уши или ни се присмиват,когато кажем,че една кола от тази марка има душа,има характер.
защо ти написах всичко това?защото мисля,че за да бъдеш един от нас не са нужни специални познания(аз не смятам,че ги имам,а когато бях нов тук и двигателите не ми бяха ясни,но никога никой не ме е карал да се чуствам по-малко ентусиаст от него,само защото знае повече от мен) а е нужен синьо-белия пламък-както каза роската- който ти ,мисля,че го имаш.
Приятел,мисля че няма защо да прваиш "клетвата",защото с тези изказвания поне мен убеди,че си един от нас-ДОБРЕ ДОШЪЛ :ok:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Sooooo many times
Аватар

Мнение от pAbLo » 25 Апр 2003, 10:21

:oops: :oops: :oops: Трогнат съм ati много съм трогнат :yes:
И на мен ми се изпълва душата когато чета как сте си прекарали на 20.04 и на мен ми се иска да се запознаем защото си личи че сте фенове и то големи :wink: Ще дам всичко от себе си но не гарантирам нищо просто се налага да се работи в тези дни :cry:

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 29 Апр 2003, 13:34

Аз пък нямам синьо-бял пламък в очите. Сърцето ми е синьо-бяло, а очите ми са Angel Eyes! :wink:
Изображение
Изображение

Дон Хуан де Маркофф
Аватар
Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
Мечтае да кара: X6 cabrio

Мнение от B U L L I » 29 Апр 2003, 21:39

На мен пьк ми е посинял ... таковата и ако вземат да ми избиват бели петна ще трябва да ида на ветеринар.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
друго не ми е посиняло и се надявам да не посинее
ИзображениеИзображение
http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 30 Апр 2003, 16:09

то ако посинее само си пада,нема се плашиш :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Потребител
Аватар

Мнение от Vanquish_V12 » 01 Май 2003, 20:57

Fast&Furious беше казал че 4е дори и да нямаш БМВ вежното е да ти е в сърцето.Е като такъв 4овек ще присъствам поне за един ден.
И кво си се притеснил уе BULLI тъкмо ще видим малко но добри баварки. :D :D

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия