е36 320и Таблото не свети
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
- Мечтае да кара: М3 е92
- Детайли за колата: E90
е36 320и Таблото не свети
Може да има из форума обяснено, но просто нямам достап до интернет и немога да я тарся.
Таблото ми изгасна изцяло след лек удар, стрелките си работят но осветление няма. При удара, левия мигач дето е на калника се счупи и невярвам да е от него да е дало късо и да не свети таблото.
10x predvaritelno
Таблото ми изгасна изцяло след лек удар, стрелките си работят но осветление няма. При удара, левия мигач дето е на калника се счупи и невярвам да е от него да е дало късо и да не свети таблото.
10x predvaritelno
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Ако ми кажеш че вътре има и други неща които не светят като например копчето за аварийните, копчетата на ел.стъклата ... направо ще те опътя кой бушон е .. което ме навежда пак на мисълта колко странно и гениално е измисленно всичко в тия БМВ-та !

R.I.P Landikar
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
rtzankov написа:Ако ми кажеш че вътре има и други неща които не светят като например копчето за аварийните, копчетата на ел.стъклата ... направо ще те опътя кой бушон е .. което ме навежда пак на мисълта колко странно и гениално е измисленно всичко в тия БМВ-та !
Значи като стана белята пуснах аварийните и те си мигаха заедно с копчето ватре което присветка. за копчетата за стъклата незнам, те не си светеха и преди изгорели бяха.
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Копчето за аварийните трябва да свети, а когато ги пуснеш да почне да мига по силно ! Значи предполагам че ти е изгорял бушона на десните габарити (при БМВ двата "фланга" са на отделни бушони, и по незнайни за мен причини таблото и вобще осветлението вътре е вързано на десния) ... провери отпред при бушоните 90% съм сигурен че е това !

R.I.P Landikar
- BrAmKo
- кандидат ентусиаст
-
Ок ще кажа да проверят щото аз съм в Милано, а колата още не е излязла от сервиза.....аз пък се притеснявам щото удара беше от ляво и си отиде левия мигач, но и аз мисля че е бушон. Мерси за отговора все пакrtzankov написа:Копчето за аварийните трябва да свети, а когато ги пуснеш да почне да мига по силно ! Значи предполагам че ти е изгорял бушона на десните габарити (при БМВ двата "фланга" са на отделни бушони, и по незнайни за мен причини таблото и вобще осветлението вътре е вързано на десния) ... провери отпред при бушоните 90% съм сигурен че е това !
6 мнения
• Страница 1 от 1