Някой пробвал ли е моторно масло - POLYTRON ?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Re: Някой пробвал ли е моторно масло - POLYTRON ?

Мнение от Yanko Petrov » 08 Юли 2010, 18:58

BMW E46M написа: КАТО НЕ СТЕ ГО ИЗПОЛЗВАЛИ ЗАЩО ВЪОБЩЕ ПИШЕТЕ!?!?

Ми затова пишем,да видим тия дето сте го използвали колко сте ;) Засега сте ти и още един с 4 мнения(и четирите за политрон). Аз за себе си изводите съм си ги направил. :wave:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 08 Юли 2010, 19:35

BMW E46M написа:И като ви казвам че продукта е УНИКАЛЕН значи е така :) Аз съм използвал какви ли не масла няма по добро от това.
Ето ви един линк за мненията към продуктите на Политрон -----> http://www.facebook.com/pages/POLYTRON/ ... 179?ref=mf

А кой си ти? Как се казваш, къде и с какво се състезаваш, кой е този отбор? Какви други масла си ползвал и с какво политрона е по-добро от тях? Давай по същество като искаш да кажеш нещо, общи приказки можем да си приказваме до други ден.
Изображение

Аватар
Кара: BMW E46MPower , Renault Clio
Мечтае да кара: Letqshta chiniq
Детайли за колата: Proizvedena v kosmosa

Мнение от BMW E46M » 08 Юли 2010, 20:11

Ивелин се казвам,отборът се казва МК"Боляри".Състезавам се на писта в Долна Митрополия. (ЕГН Искаш ли ?)

Ползвал съм Кастрол,Мотул,Елф!

Разликата е в това че изброените по-горе масла доста по бързо си губят вискозитета от Политрон и колата започва да работи по шумно и да гори масло.А при Политрон дори при 10W40 при пробег от 30000хил.км. навъртяни лично от мен маслото смазва много по добре от другите.
На Реното което е 1998г. съм мерил вредните емисии и са 0.1 при допуск 0.5 за да преминеш технически преглед.А при повечето коли е НАД 0.5 хората не вярваха че е възможно това и ме попитаха какво наливам в тази кола.

П.С. bum_bum А ти кой си?Как се казваш?
Не хвърлай кал, защото, дори и да не уцелиш, ръцете ти пак ще са мръсни!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше 325tds
Мечтае да кара: e46 330xd

Мнение от Coulthard » 08 Юли 2010, 21:48

Тц Тц скутер рейсинг :) тук всички знаем кой е бум но теб с тези 2 мнения ..... Ок на мен ще ми отговориш ли обаче, като си такъв "фен" на тоя маргарин-чудо интересуват ме сертификати, ISO, завод производител, ауторизации и тнт. Всяко едно масло което уважава себе си ги има принтнати на етикета си написани на сайта си и тнт... Относно американското начало на същото искам номер на патента според NIST/NBS също API, ACEA и OEM. Щото ровенето в нета не е много продуктивно ;)
http://www.all-from.eu/view_details.php ... =342&name= - Made by ... ummmm ???
Ето и още малко инфо - производителя на "политрон" е Eptech Corporation , California, U.S.A. is the Developer and Manufacturer
of Polytron Products адрес
1048 Irvine Ave., #629
Newport Beach, CA 92660
949-646-8957
сега идва и смеха след много ровичкане стигнах до сайт на компанията която регистрирана в Нигерия като износител на нефтени продукти
и ето инфо за регистрацията на компанията
http://www.manta.com/c/mmptfbh/eptech-inc
също така ето и инфо за регистрацията на официалният US сайт:
Domain Name: POLYTRON-LUBES.COM
Registrar: GODADDY.COM, INC.
Whois Server: whois.godaddy.com
Referral URL: http://registrar.godaddy.com
Name Server: NS01.DOMAINCONTROL.COM
Name Server: NS02.DOMAINCONTROL.COM
Status: clientDeleteProhibited
Status: clientRenewProhibited
Status: clientTransferProhibited
Status: clientUpdateProhibited
Updated Date: 20-dec-2008
Creation Date: 24-feb-2002
Expiration Date: 29-dec-2010
как фирма с толкова революционна технология и сайт създаден 2002 има 2-10 работника складови помещения и нищо повече.
Айде сега чакам мотористчето с 2-те мнения да ме опровергае
П.С http://polytron-lubes.com/ Насладете се на още един WS Teleshop стайл сайт ако си направите труда да се поразровите в сайта ще попаднете на едни видеота с името : for comercial use. По големите от вас са гледали тези видеота именно в предаването WS Teleshop но с името Универсален Модификатор.
Хеф фън!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e31 e34 e21
Мечтае да кара: e 911 ;)

Мнение от hallokalo1 » 08 Юли 2010, 22:01

за този форум има 15% намаление за тези масла,а във форума на фиат 20%!!! който ще си купува от тези "ПРОДУКТИ", бързо да се регистрира във фиат :mhihi: а про4ета ли в някое мнение от "случаен" потребител думичката "ПРОДУКТИ" ми намирисва на КОМЕРС!!!всеки обикновен потребител би написал" туй масла...тез добавки ..,таз грес...".с прости думички ....както се говори между приятели.не че съм против комерса,ама да е по този начин.може да Убаво масалцето,ама така лично в мен буди съмнения :).имам една приятелка във варна дето го предлага.Убавицаа голяма ще жертвам пари за 4 литра ,ама за голфетката, за всеки случай.после може на бмв-то.... петичката после евентуално на осмичката,като минимално условие за това е да се случат чудеса с петичката...

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 08 Юли 2010, 22:07

BMW E46M написа:Това че съм си направил регистрация преди 1 ден или 1 година има ли значение,има ли значение че съм с 1 или 1000 мнения??

Не... ама значение има факта, че от твойто IP има и потребител, регистриран се като "Polytron"... това предполагам че ЧИСТО съвпадение... но е достатъчно чисто, че с тая тема да се свърши.

Предишна

Назад към E36