Клетвата на Ати!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Щом началния час е 10,00 ние трябва да сме на по-късно от 9,30. До Плевен са си почти 170 км. т.е. поне 2 часа път. Значи да тръгнем в 7,30. най-късно. Значи срещата в 7,00. Правете сметка също, че става дума за петък сутрин, което значи голямо движение из София. За това по-добрия вариант ми се струва не Еко на бул. България, а онова Еко на Подуене дето се събирахме няколко пъти като тръгваме извън София. И една допълнителна среща на онази бензиностанция след Богров с параклиса на паркинга(по-рано беше на МултиГруп, сега не знам чия е), за да не се налага на хората от Младост и Дружба да се връщат към центъра.

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
TheBoss написа:Значи срещата в 7,00. Правете сметка също, че става дума за петък сутрин, което значи голямо движение из София. За това по-добрия вариант ми се струва не Еко на бул. България, а онова Еко на Подуене дето се събирахме няколко пъти като тръгваме извън София. И една допълнителна среща на онази бензиностанция след Богров с параклиса на паркинга(по-рано беше на МултиГруп, сега не знам чия е), за да не се налага на хората от Младост и Дружба да се връщат към центъра.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- SlipKnoT
- devildriver
-
dizelboy написа::yes: дам но тия мом4ета дето са без коли как да стигнат до там ???? ина4е идеята да нее на еко е отли4на
Когато всички потвърдат.. ще се сфържат с хората които са от техния район и ще се чакат някъде по рано на малки групички и така ще идват.

- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
TheBoss написа:т.е. поне 2 часа път. .
Пътувам до там през седмица. С нормално каране - около 120 - 140 км/ч пътят ми излиза максимум час и двайсет минути, ако е натоварено движението. Мисля, че около 08:00 е по-добре да се тръгне

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Не забравяй, че ще се движиме в колона и, ако първия кара със 140 то последния трябва да се движи със 180 (за справка питай Дизелбой). Пък и винаги е по-добре да се тръгне малко по-рано. Но ако решите тръгвайте в 8,00. Аз смятам в 7,30 да съм отлепил.

- Новини
-
X-citer
Любо, май забравяш колко по-бавно става придвижването когато сме в колона. Има и друго .... в 10 часа започва данданията но започвали да пускат народа още в 8 ... по-добре е да сме там възможно най-рано за да има въобще къде да паркираме - сещаш ли се колко народ ще е на клетвата на някого а и каква дандания ще е по пътя от народ, отиваш на клетвата на някой роднина, приятел и пр. Колкото по-рано тръгнем толкова по-добре мисля...
Абе пичове, някой вчера около поделението на Ати да е правил извращения
Ати каза, че дочул разгневен М20 наоколо 
Любо, май забравяш колко по-бавно става придвижването когато сме в колона. Има и друго .... в 10 часа започва данданията но започвали да пускат народа още в 8 ... по-добре е да сме там възможно най-рано за да има въобще къде да паркираме - сещаш ли се колко народ ще е на клетвата на някого а и каква дандания ще е по пътя от народ, отиваш на клетвата на някой роднина, приятел и пр. Колкото по-рано тръгнем толкова по-добре мисля...

Абе пичове, някой вчера около поделението на Ати да е правил извращения

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Новини
-
Нещо ми се губите пловдивските майни ...Димитър, Бабунчо, Васко Спаркото, Паблито .... звъннете една жичка и на Роската, Маврената и на който още се сетите.
Були нещо ми се губи тука също ......БУЛИИИИИИИ? Стикери искаш лиииии
Я звънкай на Казака и сие и в петъка да сте на линия
Хайде бе хора ...... тръгнали сме да правим буквално национален събор заради един наш любим приятел. Ако найстина се съберем дори наполовина на заявилите предварително то аз се заклевам, че съм част от най-сплотеното общество което въобще може да съществува. Айде да се види какво правим за един наш приятел и член! Да се види, че колкото и да се караме понякога, когато трябва да помогнем или зарадваме някого сме заедно независимо от пречките.
Въобще не вярвах, че впредвид деня и растоянието ще има толкова народ, който да направи и невъзможното за да дойде. Адски много се надявам найстина да се съберем много хора и коли и не само от София. Мама му стара, много ще го зарадваме... заслужава го!!!!
Були нещо ми се губи тука също ......БУЛИИИИИИИ? Стикери искаш лиииии

Хайде бе хора ...... тръгнали сме да правим буквално национален събор заради един наш любим приятел. Ако найстина се съберем дори наполовина на заявилите предварително то аз се заклевам, че съм част от най-сплотеното общество което въобще може да съществува. Айде да се види какво правим за един наш приятел и член! Да се види, че колкото и да се караме понякога, когато трябва да помогнем или зарадваме някого сме заедно независимо от пречките.
Въобще не вярвах, че впредвид деня и растоянието ще има толкова народ, който да направи и невъзможното за да дойде. Адски много се надявам найстина да се съберем много хора и коли и не само от София. Мама му стара, много ще го зарадваме... заслужава го!!!!
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Незнам каде му е точно поделението но вчера 5.11 бяхме с Данини в Плевен и имаше лошо М20!!Asen_X написа:Абе пичове, някой вчера около поделението на Ати да е правил извращения![]()
Ати каза, че дочул разгневен М20 наоколо

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
SlipKnoT написа:Когато всички потвърдат.. ще се сфържат с хората които са от техния район и ще се чакат някъде по рано на малки групички и така ще идват.
Идеята е добра, но ако тея, от моя район (Вайпъра и Асен) нямат свободно място дори в багажника как ще се докопам аз до теб, Сашо и Дилян?

- NeoPrint
- бай печатар
-
- Кара: E34 525tds-A
- Мечтае да кара: Е38 728i
GaD написа:Ако огладнеете знаете ли къде да ходите?
Не го усуквай,а дай направо карта с хиксче на вярното място

- SlipKnoT
- devildriver
-
err0r написа:SlipKnoT написа:Когато всички потвърдат.. ще се сфържат с хората които са от техния район и ще се чакат някъде по рано на малки групички и така ще идват.
Идеята е добра, но ако тея, от моя район (Вайпъра и Асен) нямат свободно място дори в багажника как ще се докопам аз до теб, Сашо и Дилян?
Да разбирам, че си от Люлин