BMW=Адреналин

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nyky » 03 Окт 2005, 20:31

И аз мисля, че постъпката не е много разумна, но всичко си зависи от
човека и гледната му точка. Само се чудя на самоубииците които са
пътували с него :shock: . Едно е да караш сам и да си вкарваш
адреналин , а съвсем друго да возиш и хора

Потребител
Аватар

Мнение от iuni » 03 Окт 2005, 23:26

Искам да ви кажа на всички моето мнение с ръка на сърцето..
Смятам постъпката на колегата за напълно неприемлива от гледна точка на безопасността. Да, това си е чисто безумие дори да не е карал с 140км/ч, защото по принцип си мисля, че по това трасе няма къде да развие в завой тази скорост без да изхвърчи в Искъра, но както и да е... Това не ми беше основната идея заради която седнах да пиша..
Хора.. Незнам какво точно е за всеки един от Вас тази кола, но за мен освен превозно средство е и нещо много повече- СТРАСТ.
СТРАСТ НА ЧЕТИРИ КОЛЕЛА...
Истината е една: "ВСИЧКИ ПРАВИМЕ ГЛУПОСТИ, НЯКОИ ПОВЕЧЕ"

Бог да ви пази всички и не със лошо към човека. Просто му кажете това което искате да му кажете без да го агресирате, защото неясното обяснение е по- лошо от никакво.

А на теб приятелю аз ще ти кажа, че когато ти хрумне подобно нещо гледай да си сам в колата и задължително само на автомагистрала. Знам, че и това е неправилно, но също така знам и, че никой не е в сила да те откаже от натискането на газта. Просто, каквото правиш го прави поне малко с акъл и отговорност пред другите невинни шофьори седнали зад волана и тръгнали на някъде с идеята вечерта да се приберат отново по своите домове , при своите жени и деца живи и здрави. Все пак всички сме Хора. НЕЗАБРАВЯЙ ТОВА!

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 04 Окт 2005, 1:36

До Радо

1-во Демек, ако е написано по -добре ще е по сигурно, и няма да е толкова опасно ??!?
2-ро Какво от това , че не се гордеем, всеки четвъртък правим в пъти по сташни гонки и манвреи и т.н. ( ама това не се брой нали...все пак..)
3-то Не неискам да го окуражавам, ама да седа и да гледам как всеки го плюе а в същото време всеичко го прават ( някой даже мноооооооого повече) и да си мълча ? е НЕ!

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 04 Окт 2005, 6:33

GaD написа:ПС. На всички отворковци - ако тази тема беше написана от Ати, от Мад Отбора, Асен_Х, или некой по така щеше да има само коментари от сорта на "ааа супер", "еее това е БМВ" браво и т.н.
Галфонска работа !

1. постъпката е невероятно тъпа и безотговорна !
2. всеки може да прави квото иска със себе си и с живота си, НО НЯМА ПРАВО да взима решения за чуждите животи! има си време и място за всичко - като иска да си покачва адреналина да тръгне сам, а не с още 4 човека в колата на празен път където не застрашава никой освен себе си - тогава никой не би го критикувал !
4. Всеки божи ден в 7 сутринта излиза един чичко полицай по БТВ и обяснява кой къде как е катастрофирал - годишно в България УМИРАТ по около 1000 души заради такива герои като вас !
5. Ако АТИ, Асен_Х, или някой от другите горе споменати форумци бяха написали тая история тя щеше да започне с нещо от сорта "спокойна вечер след напрегнатия ден, бях САМ С КОЛАТА, на ПУСТИЯ ПЪТ...." и точно заради тия ключови думички никой нямаше да ги критикува!
6. наистина би било добре ако понамали малко правописните грешки щото са страшно много и фрапиращи и направо дразнят човек когато чете, всички допускаме правописни грешки, но чак пък толкоз....
и
7. Може би повечето от вас вече са се усетили че когато стане трагедията и някой рейсър умре или остане инвалид за цял живот - никога не съм съчувствал и обикновено казвам "кат му е толкоз акъла - това заслужава" както и "сам си е виновен, няма кво да го съжаляваме", "всеки си прави избора - той явно е избрал да умре влизайки със 160 в завой" и т.н. - колкото и грубо да звучи това няма да се промени точно заради такива "герои" и "героизми" :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 04 Окт 2005, 7:30

[quote="GaD"]
Пък и представи си колко варви една 316-ка с 4-ма човека и с багаж, направо...

[quote]
Е, тук ще се съгался с теб, че момчето може и да преувеличава малко. То и оня Карлсон от Биг Брадър бил карал мотор с 300 км/ч по бул. България, ама айде от нас да мине :)

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 04 Окт 2005, 7:50

До Деф

Мога да спора много по тази тема, но честно да ти кажа не виждам грам смисъл. Всеки си има глава и си мисли сам за себе си...

ама нали знаеш на приказки всеки е принц и всяка е кукла..

До Топер

Това което казва лиорт съм сигурен , че има едно 20-40% "надвишаване" което е нормално...все пак адреналин има :)

;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 06 Окт 2005, 19:12

Добре ме смъмрихте :mhihi: браво. И не съм казвал , че съм влязал със 140км. в завой , толкова показваше километража преди него не е лошо да четете по внимателно.
Знам , че постъпката не е за гордост , но просто по свой начин изказах възхищението от BMW . А и вие всичките се изкарахте големи сведци .
GaD мерси за защитата . :lol:
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

Е21 fanatic
Аватар

Мнение от Hastalavista » 06 Окт 2005, 21:47

Важно е да си изведеш някаква поука от стореното и написаното, на всички ни е кеф когато ние или някой при който се возим вдигне адреналина по някакъв начин, обаче някой когато някой сподели какво е направил всички му се нахвърлят - еми не мисля че са прави, защото половината теми в този подфорум са от този род, и само на определени хора им прави чест да изразят искренно мнение от рода на '' не си прав'' ,'' ти си луд'' и т.н., но не смятам че го правят по най-добрия начин, не че давам уроци или се правя на Хитър Петър, нои нека си говорим малко по-обективно, и да не е от толкова голямо значение кой е пуснал поста, и какъв 'ранг' заема, не е справедливо!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 07 Окт 2005, 0:39

Georgieff написа:
vicho написа:аз си представям колко много върви 16-ска с 4-ри човека и багаш

и как обуротомера не пада под 4-ри хиляди обурота...

абе яка работа

ма аз к`во разбирам, нали нямам кола... обаче поне като седна да шофирам и возя други хора се чувствам отговорен за тях и съм на тръни постоянно, пък за теб не знам... сигурно е много лесно да хвърчиш по завойте с 140 заедно с приятелите си! ДО КОГА?!?!

Осъзнай се ве човек... всеки върши глупости, обаче поне гледай да си САМ, ако недай си боже се случи нещо!

Всъщност, като не му е дошъл ъкъла на човек до зряла възраст, никога няма да му дойде... Поне гледай НИЕ (колегите) да не сме на пътя като вършиш простотийте.

п.с. Поздравявам МОРКОВ-а с поста на този пич...
п.п.с. научи се да пишеш правилно (или поне малко с малко) liort, не е кой знае колко трудно!

:dummy: :dummy: :dummy: :dummy:

ох ох недей... :mhihi: :mhihi: :mhihi:
чакай да осерем темата тотално, можеш поне да напишеш нещо конкретно, а не само чиста нападка към мен, нали е лично... а? ;) ;)
само, че няма да ти пиша ЛС, та конкретната ти критика към мен, чакам? :winky: или нещо съм ти неприятен! :mhihi:

и GaD е прав и другите сте прави...
автора на темата НЕ Е!!!

толкоз

п.с. автора на темата къде е, да се защити нещо, да си признае нещо, да ни понапсува или каквато и да е реакция??? Цене казва един много готин лаф за мишките... тук му е мястото на тоя лаф!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от toper78 » 07 Окт 2005, 7:42

liort написа:Добре ме смъмрихте :mhihi: браво. И не съм казвал , че съм влязал със 140км. в завой , толкова показваше километража преди него не е лошо да четете по внимателно.
Знам , че постъпката не е за гордост , но просто по свой начин изказах възхищението от BMW . А и вие всичките се изкарахте големи сведци .
GaD мерси за защитата . :lol:

Ох, бате, айде научи се да пишеш като хората де!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sve » 07 Окт 2005, 8:20

Наистина не е добре да рискуваш живота на другите... било в твоята кола или в колата движеща се срещу теб когато си САМ... НО "прекаления светец и богу не е драг". Нека с ръка на сърцето всички да си признаят дали не "настъпват" повечко, дали не се "сучат" по завоите (ех това задно), дали не искат повече "коне" под капака?
Колегата DEFLEPPARD даде за пример "спокойна вечер след напрегнатия ден, бях САМ С КОЛАТА, на ПУСТИЯ ПЪТ....", точно в такава вечер на Цариградско Шосе (на Магистралата демек) при спокойно каране (90-100км/ч) виждам на пътя "нинджа" - бабка цялата в черно, куцука идвайки от нищото в ляво и отивайки в нищото от дясно. Разминах се на метър... Някой ще каже: Късмет. А нима винаги не е така? Ако карах по-бързо какво? Никой не знае. Важно е колата да е в много добра кондиция, шофьора да има стаж зад волана, да МИСЛИ докато шофира. Останалото е стечение на обстоятелствата.
Когато в БГ има място (като "Ринга" - не "Божура") кадето да отидеш и да се "налудуваш", а през другото време да си в "рамките", тогава бих "съдил" всички които натискат педала на газта в града. Сега не смея...
Не приемайте това мнение като защита на liort. По скоро някои от вас изглеждат изкуствено "праведни" в някои моменти... Отстрани си личи и е грозно, повярвайте ми...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от fastestbmw » 07 Окт 2005, 11:18

Много сте ми симпатични... Всички караме бясно... и всички плюем по околните и раздаваме акъл когато няма признаци за наличие на такъв. Не познавам нормален човек, способен да седне зад волана на BMW без да изпита желание да усети цялата мощ на колата. На мен дори само звукът от двигателя ми покачва адреналина. Няма друго такова усещане като това да се локализираш на предна лява седалка и да се слееш с колата... Друг е въпросът, че е малко малоумно да натовариш максимум народ и да демонстрираш величие и способности. Струва ми се нечестно и безразсъдно. В крайна сметка носиш отговорност за тези хора. 1 секунда е време, достатъчно за много неща, повечето от които не се "оправят" с едното "Извинявай, не исках"...
You meet many faces in town but you remember only a few
ANI4KA

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 07 Окт 2005, 13:37

Какво да се защитавам , пред тази гилдия . Има ли смисъл като виждам какво пишете почти всички.
Станалото станало , всички които бяхме в колата сме живи и здрави, това е най-важно .
А лафа за мишките си го пазете за по-удобни случаи.
И как така след толкоз време питам АЗ се сетихте да пишете по тази тема ?
Според мен за всичко си има Време и място , явно за мен това е било времето и мястото .
Е поне има и някои които застават зад мен . На всеки му се случват такива неща "да му избият чевйите" . Да изпусне малко негативи. Да не припомням разни други постове , но те са ваши приятели и познати , там нещата седят друго яче НАЛЙ .
Знам , че е малко не разумно да рискувам живота на хората до мен , но чак пък и малоумно . А и нито съм демонстрирал величие , нито способности . Направих го за себеси. :twisted:
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от S L A V Y » 11 Окт 2005, 15:54

Глупаво от твоя страна. Вчера катастрофирах. Един приятел се правеше на състезател . добре че пътя е безлюден . направи си колата на гъз ама така му се пада. лошото е че бехме 5 човека и можеше да стане страшничко при други обстоятелства. ВНИМАВАЙ МОМЧЕ!!!!

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 06 Ное 2005, 23:24

Линкин парк рулира яко!!!!
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории