От онзи ден пътуваме до Сърбия само с лична карта
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Re: От онзи ден пътуваме до Сърбия само с лична карта
DAEL написа:През Хърватска става с лична карта!
Инфото е от вчера.
Тва за дакели ли или за хора?

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- DAEL
- Дакела
-
- Кара: 02 525dA & 07 E90 N46B..
- Мечтае да кара: F-22 Raptor
- Детайли за колата: Стоковица със Стептроник и кожена гарнитура.
За секва "сган"! 

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
колко струва хърватския аутобан ? преди 4-5години беше 25-27 евро ? А Сърбия от към хърватско ?
- sasho_80
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 03 TOURING
Здравейте!
Август щте си пътувам за България от Италия но имам следния проблем колата е с италианска регистрация и съответно тяхна застраховка през сърбия как стоят нещтата с застраховката за коли от ЕС, мога ли да мина без да трябва да правя зелена карта там?
И следващтия проблем е изтекъл задграничен паспорт може ли да се мине през Хърватска само с лична карта?
П.П. Или да се настроивам за Унгария и Румъния.
Август щте си пътувам за България от Италия но имам следния проблем колата е с италианска регистрация и съответно тяхна застраховка през сърбия как стоят нещтата с застраховката за коли от ЕС, мога ли да мина без да трябва да правя зелена карта там?
И следващтия проблем е изтекъл задграничен паспорт може ли да се мине през Хърватска само с лична карта?
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Без зелена карта едва ли може да се мине. На мен на повечето сръбски граници са ми я искали, дори веднъж и на излизане от Сърбия.
- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
sasho_80 написа:Здравейте!
Здравей Колега,
през сръбско зелената карта е задължителна,това е ясно,но хубаво си провери инициалите на сърбия в зелената ти карта,защото миналата година си промениха съкращението на държавата от "SCH" на "SRB" и ако ги нямаш новите преминаването през тази държава ще ти струва 100 евро по скъпо,защото ще те задължат да си направиш тяхна застраховка.Относно паспорта,писа се много че вече само със лична карта се минава,но не съм пробвал лично.
- sasho_80
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 320d 03 TOURING
благодаря колеги всичко е наред вече ходих до застрахователя ми и ми направи нова зелена карта за сърбия.
видях, че и хърватите пускат с лична карта такаче би трябвало да се пребера без проблеми
остана да изчакам до август!
видях, че и хърватите пускат с лична карта такаче би трябвало да се пребера без проблеми

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2