И Аз Да Се Похваля

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар

Re: И Аз Да Се Похваля

Мнение от uCnaHeTcA » 05 Юли 2010, 2:26

Не разбрах за бартера :mhihi: :weed:
Real.Eyes.Realize.Real.Lies

Любимец на Кралицата
Аватар
Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
Мечтае да кара: M3 CSL

Мнение от ///M_Martin » 05 Юли 2010, 8:05

Честито и от мен,много е хубава.Само консумативи да сменяш и много да те радва :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kelemety » 05 Юли 2010, 9:22

20 000лв били много... :nono: еми ако се пестиш, после като се нашиеш с някой кошница иди си блъскай главата с нея! Естествено че не винаги високата цена е гаранция за качество... но пък едва ли читавите Е46 на пазара в момента са по 12000 лв :kuku:
Ако нищо не изкочи след 1000 км... значи си е заслужавала всяка стотинка на колегата :yes: според мен.

Сега друг e въпроса обаче :roll: че за кола без оригинален ксенон примерно и искат такива пари... но не знам какви други екстри има, гледам 16:9 си я има... чудя се тя тази ако е 2004 нз кой месец произведена, а регистрирана 2005... що е била без ксенон, такива много рядко съм срещал :conf: дано наистина да е от последните бройки!
Изображение
Rear Wheel Driven

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M Tech 2
Детайли за колата: 320Д,2002,M Tech 2

Мнение от SaRsEmA » 05 Юли 2010, 10:26

Значи и з карам е46 Мтек 2 и само ми е интересно как разбирате че не и е оригинален ксенона?Примерно на моята можете ли да познаете.Водисе оригинлен биксенон.да попитам само нещо колегата тавана му дали е черен?Ако ли не ме самнчва да е ОЕМ М-пакет.И още нещо Мтек пакета седалките са други,не кожени(за сажаление забравих как се казва :-))))

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Мнение от Wolfen » 05 Юли 2010, 10:39

SaRsEmA написа:... и само ми е интересно как разбирате че не и е оригинален ксенона? ...

Ксеноновите фарове вървят със система за миене на фаровете, която колегата очевидно няма ;)

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 05 Юли 2010, 10:44

SaRsEmA написа:Значи и з карам е46 Мтек 2 и само ми е интересно как разбирате че не и е оригинален ксенона?Примерно на моята можете ли да познаете.Водисе оригинлен биксенон.да попитам само нещо колегата тавана му дали е черен?Ако ли не ме самнчва да е ОЕМ М-пакет.И още нещо Мтек пакета седалките са други,не кожени(за сажаление забравих как се казва :-))))

Ксенона е много лесен - няма система за миене на фаровете - не е фабричен!
За седалките...не съм много съгласен...предполагам за Алкантара говориш ;)
Знам Е46 ци с черен таван, но без други М елементи по интериора.
Знам Е46 с фабричен външен пълен М пакет + вътре М волан, М топка на скоростния лост, М подложка в ляво на педалите...но без черен таван...всъщност Е46 със 100% М елементи по интериора не съм видял още...все нещо липсва :confused: (при това говоря за фабрично, не автърмаркет поставени).
Тук е темата да попитам дали някой не продава черен таван за Е46 седан, че само той ми остана отвътре :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530xi
Мечтае да кара: S65 Lorinser

Мнение от Mitko195 » 05 Юли 2010, 11:07

Честито...мн лачена, искам и аз такава :P:D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kelemety » 05 Юли 2010, 11:15

Dimitroff написа:
SaRsEmA написа:Значи и з карам е46 Мтек 2 и само ми е интересно как разбирате че не и е оригинален ксенона?Примерно на моята можете ли да познаете.Водисе оригинлен биксенон.да попитам само нещо колегата тавана му дали е черен?Ако ли не ме самнчва да е ОЕМ М-пакет.И още нещо Мтек пакета седалките са други,не кожени(за сажаление забравих как се казва :-))))

Знам Е46 с фабричен външен пълен М пакет + вътре М волан, М топка на скоростния лост, М подложка в ляво на педалите...но без черен таван...всъщност Е46 със 100% М елементи по интериора не съм видял още...все нещо липсва :confused: (при това говоря за фабрично, не автърмаркет поставени).
Тук е темата да попитам дали някой не продава черен таван за Е46 седан, че само той ми остана отвътре :mhihi:

:yes:

А за комбинацийте на оборудване и интериор на Е46 съм съгласен че има безброй... просто ми стана чудно... натокана колица с екстри, една от последните правени преди да спрат модела от производство и да няма ксенон... а си е с кожа спортна ала бала.... :dunno: , просто съм виждал едни дето и Angel Eyes и ксенон и м-Пакет са им слагани и окачване... и като ги гледаш мигачите им нагоре а под капака гледаш корите на стария 136 коня дизел... едни такива изцепки в мобилето съм гледал и ги пишат едни фейслифтове-150 коня а те не са. За това, не че злобея че мойта няма М-пакет правя го за инфо на колегата... щото е добре да знае всичко за колата си... в смисал да не е сатанло така взима нещо а то излиза друго... иначе колата е перфе... няма грешка направена е добре.
Изображение
Rear Wheel Driven

Потребител
Аватар
Кара: e46 Mpaket
Мечтае да кара: m6

Мнение от krasi_5kov » 05 Юли 2010, 19:15

ами има черен таван ...6 скорости напред..12месец 2004-та е произведена

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 05 Юли 2010, 20:37

Dimitroff написа:

колега може да ти покажа моята тя е на 200% М-пакет фабрично :D

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320Д 2002
Мечтае да кара: 330 d

Мнение от zoti » 05 Юли 2010, 22:27

С обръщането ли ти излезе толкова или я купи с десен волан ?Абе кеф цена няма,да не ти пука ама мисля и аз за нещо с повече екстри и на по-малко години,та за това питам :lol:
From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330D
Мечтае да кара: ///M power
Детайли за колата: BMW - Bought My Wife

Мнение от Next » 06 Юли 2010, 12:53

narcosan написа:колега може да ти покажа моята тя е на 200% М-пакет фабрично :D

Огледалата не трябва ли да са други? Като картинката от подписа ми:D
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e46 Mpaket
Мечтае да кара: m6

Мнение от krasi_5kov » 06 Юли 2010, 18:04

zoti написа:С обръщането ли ти излезе толкова или я купи с десен волан ?Абе кеф цена няма,да не ти пука ама мисля и аз за нещо с повече екстри и на по-малко години,та за това питам :lol:

взех я с обърнат волан

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 06 Юли 2010, 19:30

Next написа:
narcosan написа:колега може да ти покажа моята тя е на 200% М-пакет фабрично :D

Огледалата не трябва ли да са други? Като картинката от подписа ми:D

:nono: Не колега седана М пакет си излиза с неговите огледала като на сериините!! а купето М пакет със неговите си ако си обърнал внимание на купето са различни от седана и комбитата :ok: :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 07 Юли 2010, 8:29

Честито колега само да те радва,колцата е видях на събора и е доста лачена.Номерът ти е мн хубав,преди и аз имах същия,даже още си ги пазя от последната Е36ца.В края на март пак исках да взема същия.....но всички серии били изчерпани и нямаха наличен,а с малкото работа в КАТ ми казаха ако искам да чакам до септември....
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

ПредишнаСледваща

Назад към E46