Малко антиреклама
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Малко антиреклама
Днес ходих да си сменям гумите. И във ФУЛДА - MOTOEXPERT (на самоковско шосе) се заплаща и смяната на гумите, въпреки че исках да си ги купя от тях. То не че е кой знае колко - 22лв за 4 гуми, ама
За сметка на това в Радиал ми ги смениха безлатно, а цената на гумите е една и съща и на двете места. Така, че Радиал ме спечелиха като клиент, за разлика от MOTOEXPERT. Нищо лично ама все пак отивам да си купя 4 гуми а те се циганят за 20-тина лева.
За сметка на това в Радиал ми ги смениха безлатно, а цената на гумите е една и съща и на двете места. Така, че Радиал ме спечелиха като клиент, за разлика от MOTOEXPERT. Нищо лично ама все пак отивам да си купя 4 гуми а те се циганят за 20-тина лева.
- Angel_Georgiev
- ентусиаст
-
ре
Тия в МОТОЕКСПЕРТ не са в час сериозно!!! И Плевен е такава "супер офертата" 

- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Re: Малко антиреклама
Escape написа:.. Нищо лично ама все пак отивам да си купя 4 гуми а те се циганят за 20-тина лева...
и аз нищо лично ама щом го правиш на въпрос значи и ти се циганиш за същите тия 20-тина лв.

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
ами дори и да ги имаш защо трябва да им ги даваш на тез търгаши скапани ще дадеш 800 лв за гуми и онез 22лв ще ми искат бати мизерниците са

- BlackAdder
- кандидат ентусиаст
-
Остава скоро да почнат да ти искат пари и затова,че си решил да избереш техния сервиз вместо някой от конкурентите им 

7 мнения
• Страница 1 от 1