как си изкарахме днес(20.4)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
моя син
bip написа:bawareca написа:Ха-ха а той дали е фен ?!
само ша кажа 4е от формула 1 разбира мнооо пъти пове4е от мен ---
леле кво е па тва = да израстнеш сред bawarci![]()
ша го гледаме - па може и пилот да стане с тия картинги -:))
поздрави да му пратиш от оня с брадата
моя син е на 3 годинки и вече му личи

чакай да го доведа на някоя збирка да ти разясни кои джанти какви са

- LandShark
-
смирен поклонник
-
- Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
- Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce
bip написа:ма и аз с тая семейната кола - кво ми се кефите толкова - да ви се 4уди 4овек![]()
BIP, това е якото! Със семейна кола какви изродщини правиш не е истина. Ако забеляза и ония фенове в студентски град, дето запаха докато се возехме с теб и накрая за малко не разцелуваха асфалта накрая от кеф! Та те доколкото си спомням към края, когато спряхме да се "возиме", споменаха: "Еее няма такава кола:!: Не е възможно с такава кола да се правят такива работи:!:"... Вярно че бяха малко на градус, ама си е така... Супер яко беше в голям семеен кораб каквато е петицата, да се мяткаме и въртим така бясно из студентски град...
Иначе аз да се похваля: колата вече я изкарах от бокса и всичко е наред. Супер!
радвам се landShark за колата - добро време даде в бокса
а докато има такива срещи о4евидно форума няма да умре
а ти megoff доведи го сина ти
)) shiny happy children - laughing
viktor на bawareca беше като излязъл от пипи - дългото 4орап4е
само 4е F1 вариант
landshark кажи pls като сложиш някъде снимките 4е направо
...
изгарям аз немога ве4е
давай снимките 4ове4е
...
<- тва шега - няма прешър

а докато има такива срещи о4евидно форума няма да умре

а ти megoff доведи го сина ти

viktor на bawareca беше като излязъл от пипи - дългото 4орап4е

landshark кажи pls като сложиш някъде снимките 4е направо
...
изгарям аз немога ве4е
давай снимките 4ове4е
...

<- тва шега - няма прешър

~karmapa chenno~
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Bip,ти си един от най-лудите хора,който познавам,типичен представител на баварската раса,както казва бавареца!
Честно да ви кажа преди да се запознаем и аз си милсех,че аз съм крив,а света е прав.общо взето мойте приятли когато изпушвах гуми казваха:ееее,какво сега хабиш гумите
Или ми казваха:аз не обичам да карам на високи обороти,знаеш ли според борд-компютъра разхода ми е еди колко си по-малко от миналия път
Вече бях започнал да си мисля,че е семейна деформация,защото дядо ми(който също е голям авто-фен и имаше доскоро БМВ,на което много се кефеше) винаги ми правеше забележка,ако не превъртят гумите когато се качвам на по-главен път.
Но откакто се запознах с вас се върнах отново към старата ми страст. този невероятне звук на ръмжащ баварски шестак може да е само двигателен шум за другите,за мен е нещо много повече-каквото е звука на китарата за китариста.
Много се радвам,че се запознах с вас
Баварец-и аз на моменти не мога да повярвам,че всичко това е истина и то споделена от толкова много хора

Честно да ви кажа преди да се запознаем и аз си милсех,че аз съм крив,а света е прав.общо взето мойте приятли когато изпушвах гуми казваха:ееее,какво сега хабиш гумите

Или ми казваха:аз не обичам да карам на високи обороти,знаеш ли според борд-компютъра разхода ми е еди колко си по-малко от миналия път

Вече бях започнал да си мисля,че е семейна деформация,защото дядо ми(който също е голям авто-фен и имаше доскоро БМВ,на което много се кефеше) винаги ми правеше забележка,ако не превъртят гумите когато се качвам на по-главен път.
Но откакто се запознах с вас се върнах отново към старата ми страст. този невероятне звук на ръмжащ баварски шестак може да е само двигателен шум за другите,за мен е нещо много повече-каквото е звука на китарата за китариста.
Много се радвам,че се запознах с вас

Баварец-и аз на моменти не мога да повярвам,че всичко това е истина и то споделена от толкова много хора

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
и аз също не вярвам,че е истина,само с вас мога да споделям ентусиазма си,примерно другите авто маняци които познавам са тапаци и не могат да възприемат тази марка.Не можете да повярвате какво чувство изпитах декември месец,когато дойдох на първата сбирка,после едвам заспах,няма да забравя всички тези сбирки които сум прекарал с вас ентусиасти

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
За БИП трябва да му измислим специален аватар 

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
ati написа:

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
И аз немога да повиарвам че това в неделиа е иастина ама.....то се случи.Момчето което беше с мен втора вечер неможел да спи
Да знаете тази збирка беше вархъ без уговорки без нищо всичко беше истинско,и да ви кажа два испита испоскам но BMW сабора НЕ :mha: :mha: :mha:

Да знаете тази збирка беше вархъ без уговорки без нищо всичко беше истинско,и да ви кажа два испита испоскам но BMW сабора НЕ :mha: :mha: :mha:
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Еххх!
Момчета, преди време аз не бях сериозен привърженик на БМВ, даже имах доста неща против тях. СЕГА ТОВА Е МИНАЛО! Изключително много ме запалихте, започвам да откривам какво значи БМВ.
ИСКАМ ДА ИМАМ БМВ !

Момчета, преди време аз не бях сериозен привърженик на БМВ, даже имах доста неща против тях. СЕГА ТОВА Е МИНАЛО! Изключително много ме запалихте, започвам да откривам какво значи БМВ.
ИСКАМ ДА ИМАМ БМВ !

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
BMW323i написа:и да ви кажа два испита испоскам но BMW сабора НЕ :mha: :mha: :mha:
много се радвам,да чуя че ще присъстваш на събора,брат

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
BMW323i написа:Момчето което беше с мен втора вечер неможел да
спи
а на тоя пи4 да му пожелаеш от мен да си купи bawarec
4е като помоли да го повъртя
и кат се ка4ихме вика първо :
- е може и да не се вътриме де ...

ама после каза :
- ей такъв адреналин не съм изпитвал никога

симпатяга беше
нямаше в него някви его-блокове - да се пра'и 4е тва не му е направило никво впе4атление
преживя цялото събитие дълбоко

пак поздрави от мен

~karmapa chenno~
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4