Спрял Часовник! Защо???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Спрял Часовник! Защо???
Колеги, вчера ми спря часовника на Е46 318и.
Просто замръзна на един час примерно 22:30 и така си стоеше. Гледах, ръчках бутони, умувах, пробвах се да го сверя но нищо не можеше да го накара да тръгне. Сверяваше се но като бутна копчето на 1 минута нагоре или надолу то на дисплея се връща обратно. Когато го задържа се сверява нормално. Накрая откачих едната клема на акумолатора за 10 мин и се оправи. Сега е нормално но ми се иска да разбера каква е причината да спре така.
Пробвах с търсачката но не намерих такава тема и ако има се извинявам.
Моля колеги който има някъква идея да сподели защото се притеснявам от какво може да е.
Просто замръзна на един час примерно 22:30 и така си стоеше. Гледах, ръчках бутони, умувах, пробвах се да го сверя но нищо не можеше да го накара да тръгне. Сверяваше се но като бутна копчето на 1 минута нагоре или надолу то на дисплея се връща обратно. Когато го задържа се сверява нормално. Накрая откачих едната клема на акумолатора за 10 мин и се оправи. Сега е нормално но ми се иска да разбера каква е причината да спре така.
Пробвах с търсачката но не намерих такава тема и ако има се извинявам.
Моля колеги който има някъква идея да сподели защото се притеснявам от какво може да е.

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Спрял Часовник! Защо???
Нищо й няма на колата, бъгнала е, случва се.
Si non confectus, non reficiat.
- milennyc
-
-
- Кара: Другите да му завиждат.....
- Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
- Детайли за колата: MNOGO BARZA
Смени колата щом часовника не бачка.....
Но един ресет на таблото ще оправи нещата 

Мисля че е нещо свързано с лоши контакти на стоповете....

slick5_19 написа::shock: Колега, прав си...... тоя часовник вдигаше 70к.с. Колата е направо за скрап.![]()
![]()
![]()

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- pifa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW-то си всеки ден
- Мечтае да кара: Кола която не се разваля!!!
Ако си отварял такова табло, ще разбереш защо е станало!
Има доста неща които могат да предизвикат един такъв "bug"!Спокойно и безаварийно си карай!Проблем щеше да е ако след тази твоя намеса нещата бяха останали същите, но сега просто си свиркай и
!
П.П. И на мойта се е случвало това 1-2 пъти!Не съм откачал акумолатора, но съм правил reset, което е горе-долу същото!

П.П. И на мойта се е случвало това 1-2 пъти!Не съм откачал акумолатора, но съм правил reset, което е горе-долу същото!

Опре ли ви яйцето до дупето, вижте дали яйцата не са две!!!
en4o написа:slick5_19 написа::shock: Колега, прав си...... тоя часовник вдигаше 70к.с. Колата е направо за скрап.![]()
![]()
![]()
![]()
Знам че звучи смешно но стоповете или там нещо общо със задните светлини е на един бушон с таблото/бордови комп.

Както и да е. Явно е било леко настинало таблото.

И при мен се получи.проблема беше,че съм със слаган ксенон и дава грешка и лайт модула връща ток и таблото се ошашкава,зключва ДСЦ и се ресетва......абе мазало 

- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
BMDrago написа:И при мен се получи.проблема беше,че съм със слаган ксенон и дава грешка и лайт модула връща ток и таблото се ошашкава,зключва ДСЦ и се ресетва......абе мазало
колега прав си и на мене ми беше така със слаган ксенон и се ресетва таблото,часовника си правише квото иска и се оправи по едно време от самосебеси

и при мен се получи подобно нещо със слаган ксенон.
и сега се чудя дали да не махам ксенон-а да не скапе нещо таблото ... вие как мислите ?
и сега се чудя дали да не махам ксенон-а да не скапе нещо таблото ... вие как мислите ?

10 мнения
• Страница 1 от 1