FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Модератор: Общи модератори
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Re: FUN: Вицове, линкове, картинки и др...
Русская Сила 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Вчера направо се

Квоооооо?
Искате повишение на заплатата?
Ебаси, ма много нагли станахте, бе!
Добре, Аре ся, нека ви обясня, мамавидееба мързелива, колко бачкате. Колко дни има в годината? А, така! 365! Точно. Във всеки един от тях, 8 часа ви отиват за сън, което общо прави 122 дни годишно. Така. Остават 243 дена. От тех 8 часа на денонощие свободно време, нали така ( 8 часа е работния ден, 8 часа спиш, 8 часа свободни , т.е 3х8=24). Начи, още 122 дена си клатите мъд.... кой, квот има. Остават 121 ден. Обаче нали има 52 недели в годината, бе, мехлюзи! И почивате, нали? И колко дена остават? 69 денаааа. Така. Следите ли ми мисълта? В петъците, така или иначе следобяд се скатавате - броим ги за полвин ден, което прави 52половинки, или още 26 дена айляк. Към тва прибавяме и по един час обедна почивка всеки ден, и кво излиза? 8 дена в годината сте заети да муате пици, сандвичи и секви лАйна. Колко останаха? Сметате ли? 35 дена. Аре са маанете 22 дена отпуска - остават 13 дни. А в България, доколкото знам има 12 официални празника. И кво остана? 1 (един) ден. И тва е Първи Май, да ви го начукам. И кво? Искате повишение на заплатата?

Искате повишение на заплатата?
Ебаси, ма много нагли станахте, бе!
Добре, Аре ся, нека ви обясня, мамавидееба мързелива, колко бачкате. Колко дни има в годината? А, така! 365! Точно. Във всеки един от тях, 8 часа ви отиват за сън, което общо прави 122 дни годишно. Така. Остават 243 дена. От тех 8 часа на денонощие свободно време, нали така ( 8 часа е работния ден, 8 часа спиш, 8 часа свободни , т.е 3х8=24). Начи, още 122 дена си клатите мъд.... кой, квот има. Остават 121 ден. Обаче нали има 52 недели в годината, бе, мехлюзи! И почивате, нали? И колко дена остават? 69 денаааа. Така. Следите ли ми мисълта? В петъците, така или иначе следобяд се скатавате - броим ги за полвин ден, което прави 52половинки, или още 26 дена айляк. Към тва прибавяме и по един час обедна почивка всеки ден, и кво излиза? 8 дена в годината сте заети да муате пици, сандвичи и секви лАйна. Колко останаха? Сметате ли? 35 дена. Аре са маанете 22 дена отпуска - остават 13 дни. А в България, доколкото знам има 12 официални празника. И кво остана? 1 (един) ден. И тва е Първи Май, да ви го начукам. И кво? Искате повишение на заплатата?

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Незнам дали е казван,но.....
Отива човечец за рибкаааа,мята и още с потапянето на плувката му кълве,дърпа и какво да види,говореща риба.
Рибарю,казала рибата,аз съм златна и мога да ти изпълня едно желание.
Рибатя казал: Да бе,добре аз пък съм мултимилярдер,но се правя на беден.След което рибата възкликнала.
Сериозно бе,не те ебавам,само кажи какво желание искаш и го имаш.
Рибаря си казал,да бе златна,няма такива глупости и веднага без да мисли изстрелял:
Добре бе рибо,като си златна направи така,че всеки път като пикая,да пикая ракия.
Рибата: Добре нямаш проблем,само ме пусни и считай желанието си за изпълнено.
Пуснал я той,прибира се в къщи и вика:
Жена дай по една чаша.
жената казала,а ракията не я ли щеш?
рибаря: абе дай две чаши ти, пък за ракията ще видим дали ще ми трябва.
Донесла женицата по една чаша за двамата,той свалил гащи,изпикал се и я верно някаква страшна ракия.Жената потресена попитала: Какво става бе?
Рибаря обяснил какво се е случило и колкото и невероятно да е вече е факт.
Така минали се няколко дена,рибаря се прибрал,седнал,опънал си краката и възкликнал:
Жено ,донеси една чаша.
Жената: Е що една?А за мене ?
Рибаря: Не,ти днеска ще пиеш от шишето
Отива човечец за рибкаааа,мята и още с потапянето на плувката му кълве,дърпа и какво да види,говореща риба.
Рибарю,казала рибата,аз съм златна и мога да ти изпълня едно желание.
Рибатя казал: Да бе,добре аз пък съм мултимилярдер,но се правя на беден.След което рибата възкликнала.
Сериозно бе,не те ебавам,само кажи какво желание искаш и го имаш.
Рибаря си казал,да бе златна,няма такива глупости и веднага без да мисли изстрелял:
Добре бе рибо,като си златна направи така,че всеки път като пикая,да пикая ракия.
Рибата: Добре нямаш проблем,само ме пусни и считай желанието си за изпълнено.
Пуснал я той,прибира се в къщи и вика:
Жена дай по една чаша.
жената казала,а ракията не я ли щеш?
рибаря: абе дай две чаши ти, пък за ракията ще видим дали ще ми трябва.
Донесла женицата по една чаша за двамата,той свалил гащи,изпикал се и я верно някаква страшна ракия.Жената потресена попитала: Какво става бе?
Рибаря обяснил какво се е случило и колкото и невероятно да е вече е факт.
Така минали се няколко дена,рибаря се прибрал,седнал,опънал си краката и възкликнал:
Жено ,донеси една чаша.
Жената: Е що една?А за мене ?
Рибаря: Не,ти днеска ще пиеш от шишето
Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
Ако излезеш късно вечерта от Пернишка дискотека и гледаш достатъчно дълго зведите, кръвта от носа ти ще спре да тече 

Един моряк отишъл в хотел и поискал стая. На рецепцията му отговорили:
- За съжаление, нямаме нито една свободна стая! Всъщност, има едно свободно легло, но то е в стаята на един летец, който хърка ужасно!
Морякът бил толкова изморен от дългото плаване, че веднага се съгласил. На сутринта мениджърът на хотела попитал:
- Как спахте, господине?
- Прекрасно! - отвърнал морякът.
- А как се справихте с хъркането на летеца?
- Ами, влязох в стаята, съблякох се, приближих се до него, целунах го и му казах "Лека нощ, красавецо!". После той цяла нощ не мигна.
- За съжаление, нямаме нито една свободна стая! Всъщност, има едно свободно легло, но то е в стаята на един летец, който хърка ужасно!
Морякът бил толкова изморен от дългото плаване, че веднага се съгласил. На сутринта мениджърът на хотела попитал:
- Как спахте, господине?
- Прекрасно! - отвърнал морякът.
- А как се справихте с хъркането на летеца?
- Ами, влязох в стаята, съблякох се, приближих се до него, целунах го и му казах "Лека нощ, красавецо!". После той цяла нощ не мигна.
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Лили Иванова отишла на екскурзия в Египет... минава покрай Сфинкса и му казва:
- Сфинксе, кажи нещо?
Сфинкса:
- .... мамооооооо...
- Сфинксе, кажи нещо?
Сфинкса:
- .... мамооооооо...
Si non confectus, non reficiat.
- darko1
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
- Мечтае да кара: Самолет
Две мутри спорили на кого сина му е по-тъп. Хванали се на бас и първия извикал своя син и му казал:
- Ето ти 10 лева иди и ми купи БМВ!
И той тръгнал.
Втората мутра казала:
- Това не е нищо. Гледай сега.
Извикал той сина си и му казал:
- Иди вкъщи и виж дали съм там.
И той тръгнал.
След малко двамата синове се срещат по пътя и си казват:
- Мале да знаеш моя баща колко е тъп! Праща ме да му купувам БМВ, а то днеска е неделя и нищо не работи!
- А моя е още по-прост! Изпраща ме да отида до нас да видя дали е там, а не вземе да се обади сам, има толкова много GSM-и.
- Ето ти 10 лева иди и ми купи БМВ!
И той тръгнал.
Втората мутра казала:
- Това не е нищо. Гледай сега.
Извикал той сина си и му казал:
- Иди вкъщи и виж дали съм там.
И той тръгнал.
След малко двамата синове се срещат по пътя и си казват:
- Мале да знаеш моя баща колко е тъп! Праща ме да му купувам БМВ, а то днеска е неделя и нищо не работи!
- А моя е още по-прост! Изпраща ме да отида до нас да видя дали е там, а не вземе да се обади сам, има толкова много GSM-и.
- Пешката
- Потребител
-
- Кара: Чък Норис да се страхува
- Мечтае да кара: пистов мотор
- Детайли за колата: мноо е яка, и не е пепси!
Връща се малкият Иванчо от училище и баща му го посреща:
- Как мина денят?
- Ами в час по трудово, учителката както носеше един буркан с лепило се спъна, буркана се счупи и дланите й залепнаха към пода...-
И отлепихте ли я? - попитал бащата.
- Охоо, даже по-смелите по два пъти!
- Как мина денят?
- Ами в час по трудово, учителката както носеше един буркан с лепило се спъна, буркана се счупи и дланите й залепнаха към пода...-
И отлепихте ли я? - попитал бащата.
- Охоо, даже по-смелите по два пъти!
- Бибо
- Emotionally Unstable
-
- Кара: Convertible
Ето к`во мернах днес в Пловдив. След няколко неуспешни опита, да го снимам в движение...
Човекът с баварката реши да спре, за да го снимам спокойно
Явно не му беше за пръв път.
Сори за качеството.. 
BMW Е9 3.0cs Coupe

- D_reamcatche_R
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: и се радва на живота...
- Мечтае да кара: по немските аутобани....
Презрението трябва да се изразходва икономично, защото има много нуждаещи се.