Клетвата на Ати!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Още когато разбрах, че ще е на 11 ми хрумна, че ще е супер, ако се събереме повече хора. Аз така и така имам път в петък към Търново и първата ми мисъл беше да го съчетая. Радвам се, че има и други навитаци

- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
Аз съм обещал на АТИ и ще направя всичко възможно в петък да отсъствам
Ще събориме града
И на мен проблема не са ми километрите
Отивам за 20 лв каране с 200 км/час 

И на мен проблема не са ми километрите

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
аз се падам на ба4кане но ще видя дали немога да се освободя но не обещавам и горе долу колко 4аса е тва сутринта ????

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Дилян Пенчев написа:Аз съм обещал на АТИ и ще направя всичко възможно в петък да отсъствамЩе събориме града
![]()
И на мен проблема не са ми километритеОтивам за 20 лв каране с 200 км/час
ми аз мислех да се присъдиня направо тогава, ама Пенчев ме работи... 200 немога да поддържам, виж - 160 с дизела, макар и на зор... там сме! Бройте -100%-
Сива Врачанска Мазда!

просто неможем да пропуснем!
Бате Кире - ще се сберем повече хора.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
vicho написа:Дилян Пенчев написа:Аз съм обещал на АТИ и ще направя всичко възможно в петък да отсъствамЩе събориме града
![]()
И на мен проблема не са ми километритеОтивам за 20 лв каране с 200 км/час
ми аз мислех да се присъдиня направо тогава, ама Пенчев ме работи... 200 немога да поддържам, виж - 160 с дизела, макар и на зор... там сме! Бройте -100%-
Сива Врачанска Мазда!![]()
просто неможем да пропуснем!
Бате Кире - ще се сберем повече хора.
споко ще ви бутам и двамата от заде игра4ка сте ми

- Дилян Пенчев
-
E30 Fanatic!
-
- Кара: Е36 328g
- Мечтае да кара: Е30 Cabrio, Е30 с голям мотор, Е30 М3 SportEvo
dizelboy написа:...споко ще ви бутам и двамата от заде игра4ка сте ми![]()
Не ме карай да свалям газта и да ти праим ластик до 240 км/ч

Ти знаеш... те М20-ките са лошо особенно като са с духалки разни

Май ще ми се усмихне и на мен щастието и няма да трябва да правя врътки за да дойда на 11... в петък ще имам ясен резултат!
Асене а ти кога мислиш да се тръгва? Знаеш ли Ати в коя рота и кой взвод е и някви такива подробности? Имай в предвид и това колко войници има там и колко хора ще пътуват за тая клетва натам... по магистралата предполагам че няма да е проблем да ги минаваме всичките ама след Ябланица ще е като на състезание

П.С. СМС от Ати: Поздрави от казармата, скучно е и условията не са най-добрите, но се живее. Имаме огромен, перфектен за въртене и дори за дрифтинг плац... чудя се дали ще дадат

Само за тая клетва живея, толкова се радвам че ще дойдете!!!
П.С.2 Смятам че след написаното просто присъствието на всеки един е желателно

Какво се мъчиш да четеш тука, не пише нищо интересно вече

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Дилян Пенчев написа:П.С.2 Смятам че след написаното просто присъствието на всеки един е желателно![]()
Само си помислете как ще се почувства момчето - да види познати и непознати хора, дошли само за него...

Дилян Пенчев написа:
П.С. СМС от Ати: Поздрави от казармата, скучно е и условията не са най-добрите, но се живее. Имаме огромен, перфектен за въртене и дори за дрифтинг плац... чудя се дали ще дадат
П.С.2 Смятам че след написаното просто присъствието на всеки един е желателно![]()
то на тоя плац малък самолет
може да кацне ти за дрифтове
ми говориш!!!
и на мен ще ми бъде много приятно
да присъствам!!!
- Новини
-
bawareca
Кире, не бързай с изводите .... повечето хора изчакват да разберат дали и как ще могат да се освободят за тогава и затова не пишат
Уверен съм, че ще се съберем голяма глутница
Диляне за самото пътуване ...
Още не съм сигурен за часа но ще е май 10 или 11 часа. Като сме сигурни за часа ще решим и в колко ще тръгнем както и резерва от време, който ще си оставим. За другите подробности ...един приятел вече му ходи на свиждане там и знае мястото и всичко необходимо. Или той ще ни води или ще ми обясни с точност всичко. Също така Любо Ексайтъра спомена, че един негов приятел е служил там така че ще имаме и от още едно място инфо.
Кире, не бързай с изводите .... повечето хора изчакват да разберат дали и как ще могат да се освободят за тогава и затова не пишат

Диляне за самото пътуване ...
Още не съм сигурен за часа но ще е май 10 или 11 часа. Като сме сигурни за часа ще решим и в колко ще тръгнем както и резерва от време, който ще си оставим. За другите подробности ...един приятел вече му ходи на свиждане там и знае мястото и всичко необходимо. Или той ще ни води или ще ми обясни с точност всичко. Също така Любо Ексайтъра спомена, че един негов приятел е служил там така че ще имаме и от още едно място инфо.