газов инжекцион брц
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- sokingr
- Потребител
-
- Кара: БМВ 320Д
- Мечтае да кара: БМВ 330хд
газов инжекцион брц
колеги искам да поставя газов инжекцион на BRC .Разбрах че има такъв сервис в благоевград.някои има ли впечатление от там .сервиза е сани оод. Или някои ако е поставял в сервиза на BRC в Пловдив .Моля ви помогнете с някое мнение
- sokingr
- Потребител
-
Re: газов инжекцион брц
колеги никои ли няма мнение.Помагаите
- kokali praa vsiakvi
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 328i Мойта, e53 Семейната
- Мечтае да кара: 635i e24, 850i e31
- Детайли за колата: Истинската 328ца
Това е марката колега! Казвам го от опит. И двете ми коли са с БРЦ ГИ. Върви като на бензин-няма разлика. Разход-колкото по данни на производителя-виж си книжката. А аз съм от тези дето повечко настъпват. За монтажа-в Пловдив мога да те свържа-приятели са ми. С една дума ще останеш доволен! С какъв мотор си?
Жените биват два вида : 1. Слабички 2. Убавки... И с броя на цилиндрите е подобно ...

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Колега зарежи я тази Газ,верно че близо 1,60евро за литър бензид е дебело но все пак:Газ за готвене,нафта за топлене и бензин за каране.
Разрови се има доста теми относно газ.
Разрови се има доста теми относно газ.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- petarcho83
- Потребител
-
- Кара: Е 46 320i
- Мечтае да кара: X6
ми колега чесно да ти кажа и аз събирам за газ инжекция,иначе всеки прави избор на какво да кара,ти си решаваш все пак!иначе от мене 

- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
Искаш помощ с мнение- ще се радвам да помогна с моето.
НЕ си слагай газ. Няма как да е същото като на бензин, има разни ламбди, датчици и т.н. които неизбежно ще заминат,а са
си скъпи. Мнението е лично, не ангажирам никой разбира се, но имай впредвид, че предната ми кола беше на газ,а BMW то не е....
НЕ си слагай газ. Няма как да е същото като на бензин, има разни ламбди, датчици и т.н. които неизбежно ще заминат,а са
си скъпи. Мнението е лично, не ангажирам никой разбира се, но имай впредвид, че предната ми кола беше на газ,а BMW то не е....
Моята кола е с БРЦ слагано в Пловдив до новата сграда на ПУ.
Значи газовата е на около 60000 км като от тях 40000 на друга кола и 20000 на сегашната ми 318 , е46 , 143 коня.
Газовата се държи добре , нямам забележки и от разхода също съм доволен.
10 смесено.
Значи газовата е на около 60000 км като от тях 40000 на друга кола и 20000 на сегашната ми 318 , е46 , 143 коня.
Газовата се държи добре , нямам забележки и от разхода също съм доволен.
10 смесено.
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Mitko195 написа:Искаш помощ с мнение- ще се радвам да помогна с моето.
колегата е много прав!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
scipo написа:Mitko195 написа:Искаш помощ с мнение- ще се радвам да помогна с моето.
колегата е много прав!
Колеги всички сме прави,но човека е с хонда,а не с БМВ,при тях назнам как е с газта.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- Mitko195
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xi
- Мечтае да кара: S65 Lorinser
Е това, че е с Хонда не го видях...По дефолт в BMW форума мисля, че си пишем за BMWта....
Слагай газ и въобще не се замисляй.
Разхода ще ти падне с 40-45% /говорим за левчета/км а не литър/ вървежа ще бъде същия.
Важното е да я настроят хубаво.
Ти си реши дали искаш да спестиш 2000-3000 лв. на втората година, защото разхода по една кола не е че ще дадеш
200лв. по ходова част 400 за това и 300 за другото а горивото.
Направи една сметка колко минаваш на година и смятай.
Ти пак ще сипваш бензин от време на време - тя пали на бензин, върви малко и тогава прехвърля.
От време на време можеш и на бензин да покараш.
Аз си казвам, че имах проблеми с газта в началото, но вече 5 месец карам без никакви грижи.
а на такива мнения газта за готвене, нафтата за топлене, бензина за пушене...
Разхода ще ти падне с 40-45% /говорим за левчета/км а не литър/ вървежа ще бъде същия.
Важното е да я настроят хубаво.
Ти си реши дали искаш да спестиш 2000-3000 лв. на втората година, защото разхода по една кола не е че ще дадеш
200лв. по ходова част 400 за това и 300 за другото а горивото.
Направи една сметка колко минаваш на година и смятай.
Ти пак ще сипваш бензин от време на време - тя пали на бензин, върви малко и тогава прехвърля.
От време на време можеш и на бензин да покараш.
Аз си казвам, че имах проблеми с газта в началото, но вече 5 месец карам без никакви грижи.
а на такива мнения газта за готвене, нафтата за топлене, бензина за пушене...
- sokingr
- Потребител
-
колеги благодаря на всички които споделиха своето мнение.В краина сметка се насочих към БиГаз.А што се отнася до форума двамата ми синове са с 320д а ас съм с хонда,но мога да ви кажа че за мен това е най-подреденият и полезен форум в България ,затова ште продължавам да съм в него

13 мнения
• Страница 1 от 1