подготовка за боядисване на М прагове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
Re: подготовка за боядисване на М прагове
В момента цялостно боядисване в София в какви цени се движи /приблизително/?
- angel_lalov
-
-
- Кара: е36 318ис М-пакет
- Мечтае да кара: e30 V10
незнам за софия как е но при един доста добър майстор тук при нас в плевен е 1500 лева но наистина мн добър!е зависи и от какви забележки има колата де!и внимавай че да не стане така само да ти осерат колата!
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
angel_lalov написа:незнам за софия как е но при един доста добър майстор тук при нас в плевен е 1500 лева но наистина мн добър!е зависи и от какви забележки има колата де!и внимавай че да не стане така само да ти осерат колата!
Това 1500 без материалите ли е?
- angel_lalov
-
-
с материали и сичко говорим средна цена казах че мн зависи от това какво и има на колата!а за майстора мога да гарантирам!един път си казах да отида при един който зима по евтино и ми осра калника!
- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
angel_lalov написа:с материали и сичко говорим средна цена казах че мн зависи от това какво и има на колата!а за майстора мога да гарантирам!един път си казах да отида при един който зима по евтино и ми осра калника!
Ами попринцип имам 2 детайла за боя/заден капак и преден калник/ и почвам да се замислям дали да не спестя пари и да я пребоядисам цялата.
ПС И аз знаех за подобни цени просто исках да сравня с други колеги.

- angel_lalov
-
-
при който и да я правиш виж някоя кола която е боядисвал скоро да добиеш представа или да има някой с теб който разбира!
- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Като чета какви са цените в София, започвам да се замислям, дали като се прибера във Варна да питам за цените, защото преди две години, добрите майстори вземаха най-малко 150 лв. на детайл. Една мома като се паркира в предницата ми както колата беше на паркинга, ми се наложи да обикалям една седмица докато си намеря майстор и накрая един познат ме прати при негов човек, който му беше боядисвал цялата кола. Та предната броня и маската ми струваха 150 лв. За цялостно боядисване същия човек искаше само 1000 лв за труд. Това бяха добри цени, на други места цените стигаха до 250 лв на детайл.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2