Карате ли без съединител ?
Модератори: ge_a, bravo, DrivinGGoD
- Alex_Burdin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46,Е36,Е30
- Мечтае да кара: F30 M3 по крабрежната на Рио де Жанейро
- Детайли за колата: http://www.facebook.com/pages/Alex-Burdin/87277582105
Re: Карате ли без съединител ?
Аз лично така си карам от преди да взема книжка - над 10 години и камиони и коли особено като ме мързи градско
и не ми трябва автоматик .Даже и на дрифт като нямам хубава седалка и няма как да натискам съединитела - без съединител. Eто и видео по въпроса .
http://vbox7.com/play:09c42055
3-та после 2-ра в левия завой на обратния 1-ва и после пак втора на десния и край
.

3-та после 2-ра в левия завой на обратния 1-ва и после пак втора на десния и край

Сори за спама.Alex_Burdin написа:Аз лично така си карам от преди да взема книжка - над 10 години и камиони и коли особено като ме мързи градскои не ми трябва автоматик .Даже и на дрифт като нямам хубава седалка и няма как да натискам съединитела - без съединител. Eто и видео по въпроса .
3-та после 2-ра в левия завой на обратния 1-ва и после пак втора на десния и край.
Колега, таз' Лада 1500s мотора ли е или 1600? По темата: Днеска по черен път 7-8 километра без пипане на съединител(освен потеглянето)
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

П.С. Добре че си купих колата когато още беше модерно да се използва съединителя

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- M3-CSL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 530d xDrive
ARR_ написа:Страх ме е че ще строша скоростната кутия, иначе ми се иска да сменя Heel and Toe-то със превключване
без съединител плюс спиране с левия крак (http://www.youtube.com/watch?v=azpqTZ6WeJk) по-бързо ми се струва.
Поправете ме ако греша. ама баш това видео не е за heel and toe, просто Грег Мърфи си е лефт фут брейкър (демек спира с левия крак

Тука Марк Скейф показва heel and toe - http://www.youtube.com/watch?v=PUXLTjDV ... re=related ( демек с десния натиска едновременно спирачката и газта)
п.п. Малко спам, ама за любителите на моторспорта, ако не са гледали състезания от V8 Supercars, от където са горните клипчета, нека да гледат. Няма толкова интересен шампионат просто..

- азззз
- младши ентусиаст
-
- Кара: тук там
това за превключването без съединител,даже нз че е възможно,но честно казано не мисля и да опитвам.100% яко се е..ва майката на скоростната кутия...
- kik666
- е34 фенче
-
- Кара: мфили
- Детайли за колата: бензинояд
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
martin_g60 написа:НИКОГА не бих го направил с колата си
И аз съм на това мнение

- zoti
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320Д 2002
- Мечтае да кара: 330 d
Да не е от тия дето, татитата за бала им подаряват BMW-та?Не занам човек,дето сам си плаща в сервиза ......не,не спирам,че ще развалим тона 

From the body to the soul,where our hearts lead.....we must go
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Аз затова си взех автоматик
Камион съм карал да изключвам само от 3-та без съединител а за да го вкарам трябва да припомпя 2-пъти!
Ама и автопилота е яката работа!

Камион съм карал да изключвам само от 3-та без съединител а за да го вкарам трябва да припомпя 2-пъти!

Ама и автопилота е яката работа!

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
Никога не съм ги правил тия глупости .. даже точно обратното - като свалям предавки почти винаги използвам double clutching (или междинна газ на български). Навик ..
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
zoti написа:Да не е от тия дето, татитата за бала им подаряват BMW-та?Не занам човек,дето сам си плаща в сервиза ......не,не спирам,че ще развалим тона

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Пичове,това че вие не можете да правите нещо(или не знаете как)не значи че е лошо или вредно 

- streetz
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46, G20
- Мечтае да кара: RS Cosworth
- Детайли за колата: M54B22
B48B20
(bubsa) написа:Пичове,това че вие не можете да правите нещо(или не знаете как)не значи че е лошо или вредно
А, значи е полезно, така ли ?

The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.
- ktborisov
- Потребител
-
- Кара: ford
- Мечтае да кара: e34 touring
Принципно не карам така, но когато ми се скъса жилото на съединителя се наложи. Вярно, че си бях близко до вкъщи но все пак