Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ///М3
Мечтае да кара: ///М3 CSL

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от Красимир! » 06 Юни 2010, 10:19

kriso85 написа:Колеги , някой има ли впечатления от
позата на трибестан като хранителна добавка.
Чувам доста различни мнения, насочил съм се
към продукта на АктивЛаб, който е 1000мг. капсула ?

По принцип в дебелите книги хората са казали, че нивата на тестостерон до 25 години е на максимум, и няма какво толкова да се повиши, но аз лично съм ползвал и съм останал доволен, но си вземи някой на американска марка - примерно NOW, ON, или пък най - добрия на ThermoLife. От обикновения трибестан, за да има ефект трябва да приемаш по 1000 милиграма на всеки 8 часа, понеже времето за разпад е точно толкова.

Ако има нещо допълнително, може да питаш, даже и на ЛС.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Красимир! » 06 Юни 2010, 10:21

BMW_RIDER написа:Айде и аз да задам един въпрос в темата ако може.
Значи не разбирам много от фитнес и добавки, затова питам. От преди нова година тренирам САМБО, спрях само за месец и половина заради лоша травма на коляното. Тренировките са жестоки и имат доста голям ефект върху издръжливостта и силата. Откакто съм там съм качил 4-5 супер чисти килограма. Вмомента съм 192см - 91 кг искам да кача още 6-7кг.
В момента не ползвам нито добавки ,нито зоб, нито нищо, обаче имам доста проблем с правилното хранене защото ходя на университет и върша някоя друга работа и тренирам.
Та въпроса ми е дали можете да ми препоръчате някоя хубава добавка или каквото и да е, без анаболи и разни синтетики, което да ми помогне за тия още няколко килограма.

Доколкото разбирам колега, се нуждаеш от заместител на хранене, във вариант на пудра или протеинов бар. По - добро от истинското хранене няма, ако можеш да си направиш сутринта в кутии и да ядеш ще е най - добре, ако ли не, си вземи някоя протеинова матрица, или направо заместител на хранене. Това представлява 40-50 грамова доза от пудра, в която има въглехидрати, протеин, мазнини и храносмилателни фибри с целта да заместят хранене, като протеина е от няколко източника за да се освобождава в различен период през времето. Най - добрите са BSN Syntha 6, Gaspari MyoFusion и Syntrax Matrix.

Може и чрез протеинови барове, но там за да са наистина добри, ти трябва по 5 кинта средно на бар, от тези най - добри са на Detour и Supreme Protein.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 06 Юни 2010, 14:37

kriso85 написа:Колеги , някой има ли впечатления от
позата на трибестан като хранителна добавка.
Чувам доста различни мнения, насочил съм се
към продукта на АктивЛаб, който е 1000мг. капсула ?

Колега ефект от него май има само след цикъл... а иначе най-добрия на пазара е Българския на Софарма! има го в америка и то на мн висока цена .. а да има ефект мисля, че трябва да си над 30-те..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 06 Юни 2010, 14:57

Тоя на софарма е по 250мг. хапчето.
Както каза колегата трябва да пия по 4 хапчета. А и е безумно скъп. 35 лв. 60 хапчета.
На NOW е 50 лв. 100 капс. по 1000 мг.

Ще го пробвам, принципно знам какво да очаквам от "лигъл" добавки, затова не са ми
големи очакванията, но ще го пробвам ;)

Мерси за отговорите :) Особено на колегата Красимир! :yes:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Красимир! » 06 Юни 2010, 15:54

Колега, пиши ми на лични, аз съм в тоя бранш, ще ти го намерим за под 50 лв.

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Юни 2010, 17:09

scipo написа:
Колега ефект от него май има само след цикъл... а иначе най-добрия на пазара е Българския на Софарма! има го в америка и то на мн висока цена .. а да има ефект мисля, че трябва да си над 30-те..

След цикъл имат далавера зобаджиите... ама и "чистите" ще усетят ефект, НО както и преди съм писал в тази тема - дозите трябва да са сериозни... ПОНЕ 2гр на ден за трениращи под 100кг. и около 3гр. за трениращи над 100кг... аз лично съм го пил преди (вариант Софарма), по 10-12 хапа на ден (2500-3000мг)... след 20-на дни вече почваш да усещаш разликата... не само в тренировката обаче, ами и в ерекцията...

Горните "грамове" обаче важат в голяма степен за продукта на Софарма... за алтернативните варианти трябва да се преценява според дозата трибулус/сапонини в 1 хап и т.н.

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 06 Юни 2010, 23:01

момчета има ли смисъл да се пие протеинов шейк след всяка тренировка при условие, че обикновено обядвам 30-40 минути след тренировка с истинско ядене?
No bling at the Ring

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 06 Юни 2010, 23:21

ми има колега, един бърз протеин веднага те захрани.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Красимир! » 07 Юни 2010, 0:01

BadAngel написа:момчета има ли смисъл да се пие протеинов шейк след всяка тренировка при условие, че обикновено обядвам 30-40 минути след тренировка с истинско ядене?

Има, то това е най -важното, пост тренировъчния шейк и хранене. Шейка да е 20 минути след трен, от суроватка, а храненето протеин с комплекси въглехидрати час след това.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Сувалка

Мнение от Бай Митьо » 07 Юни 2010, 10:58

Mollov написа:
scipo написа:

След цикъл имат далавера зобаджиите... ама и "чистите" ще усетят ефект, НО както и преди съм писал в тази тема - дозите трябва да са сериозни... ПОНЕ 2гр на ден за трениращи под 100кг. и около 3гр. за трениращи над 100кг... аз лично съм го пил преди (вариант Софарма), по 10-12 хапа на ден (2500-3000мг)... след 20-на дни вече почваш да усещаш разликата... не само в тренировката обаче, ами и в ерекцията...

Горните "грамове" обаче важат в голяма степен за продукта на Софарма... за алтернативните варианти трябва да се преценява според дозата трибулус/сапонини в 1 хап и т.н.

Това е правилното. НИкой не видях да говори за сапонини. Еми ако е 1000мг, а сапонините са 25% какво правим?? Гледайте това нещо и повече от 250мг истински трибулус човешкия организъм обработва мнг трудно даден му наведъж - лично от Абаджиев знам това. При спортисти макс 500мг, като пак се губи част от него. Иначе около 2гр на ден е нормално. Има ефект, вдига се силата и се чисти малко.
За да не правя реклама, знаете защо, не казвам кои марки, но имам арки за добри пари с добро съд. на трибулус. Лично мнение NOW, не е от тях. Едно време беше добър трибулуса на Софарма, но както всичко в БГ и него развалиха, оскъпиха го, намалиха грамажа, е има реклама, ама няма нищо друго.
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Красимир! » 07 Юни 2010, 11:46

Той е добър, но ако се докопаш до бройките, които са за износ.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: нормално

Мнение от scipo » 07 Юни 2010, 11:58

днес говорих с един приятел билдър и ми изчете лекцията, за колко мг може да обработи тялото и т.н. Каза, че е взимал трибулус на Met-Rx, които съдържа 250мг БГ трибулус(които е доста по-добър от китайският..) и го е пил в началото по 3 пъти по 1 таблетка и след това го е увеличил на 4 пъти по 1 таблетка. Каза, че ефекта е пил повече от изненадващ, като го е приемал само с протейн... в нетришън.ком е 6$ за 90 хапа... в сила.бг е 40лв... обирджии :mhihi: на следвъщата поръчка, която ще направя от Хамериката ще си поръчам 2-3 кутии да има :mhihi:

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 07 Юни 2010, 12:45

Имай в предвид, че както всеки подобен продукт, трибулуса действа при едни, но при други не се усеща чак толкова... така че не се нахвърляй на кутиите преди да си сигурен, че има сми... :)

Иначе преди време имаше една фирма Vemo99, която правеше добър трибестанов продукт... много се конкурираше с трибестан-а на Софарма... при тях се твърдеше, че има 65-75% сапонини на един хап от 250мг (май беше), което си е БАЯ... това е горе-долу все едно да изпиеш един хап от 625мг (имаше една фирма с точно такава дозировка) с 25% сапонини...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Красимир! » 07 Юни 2010, 13:06

Потърсете трибестана на ThermoLife, продава се под името Tribosten, в сайта, в който се продава за България, има изследване между него и още 10 нашумели такива продукти за да видите за какво става въпрос :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 08 Юни 2010, 8:07

kriso85 написа:Тоя на софарма е по 250мг. хапчето.
Както каза колегата трябва да пия по 4 хапчета. А и е безумно скъп. 35 лв. 60 хапчета.
На NOW е 50 лв. 100 капс. по 1000 мг.

Ще го пробвам, принципно знам какво да очаквам от "лигъл" добавки, затова не са ми
големи очакванията, но ще го пробвам ;)

Мерси за отговорите :) Особено на колегата Красимир! :yes:

Kriso пиша от личен опит с тази добавка трибестана на софарма е най-добрия за мен пробвал съм на няколко други топ фирми продуктите с трибестан и заявявам, че са кръгла 0, от трибестан български в цикъл от 3х2 таблетки на ден в продължение на месец и половина съм качвал до 5кг като аз не съм от хората поддържащи високи кг. Ако искаш ефект колега вземи си от нашенския трибестан, за трибулуса на другите фирми не си давай парите просто няма ефект по добре си вземи един протейн ;)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата