как си изкарахме днес(20.4)

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от WestSide » 21 Апр 2003, 17:07

Дааа...аз вчера бях за 1-ви път на сбирката.....ама честно да ви кажа ,не съм си и представял че ще има толкова хора...2 огромни маси пълни с фенове:) А аз за съжаление минах за малко време,а и познавах само ЛандШарк и Алпина...надявам се следващия път да се запозная с още хорица:)Следващият път казвайте какво ще правите да си правя сметка:)))
Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pafone » 21 Апр 2003, 18:34

Ами Ничо (УестСаид всъщност се казва Никола и сме съученици,ама му викаме Ничо) следващия път сме с тях не на Еко,а в Казанлък :)
И аз много се радвам,че видях повечето от героите на живо вчера,а каааааааааааааааааааак само ме е яд,че не останахме до края и сме изпуснали шоуто :) Е щеше да има и малко Яйце акомпанимент към вълчата група,ама поне не съм по-малко луд :)
BMW е колата :)

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 22 Апр 2003, 8:44

Отдавна не се бях забавлявал така....изкарахме неверояно. За испусналите СПОКО....пак ще повторим мероприятието :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от BMW323i » 22 Апр 2003, 9:01

Абе що няма снимки бееееее? :cry:

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 22 Апр 2003, 9:10

Да наистина беше много яко!! Определено :bowdown: BIP беше най-изявената личност. Ако бяхме правили състезание по burnouts & spins (пилене на гуми и въртели), то определено той щеше да грабне приза. Аз също се пробвах в тази дисциплина, но още не съм овладял техниките като него, та май не се получаваше чак толкоз добре...
Мисля че аз трябва да се кандидатирам за "върховния подстрекател", че май наистина като се изрежа на няколко кръстовища звука от тази невероятна аудиоуреда включваща невероятния sound source - 6 цилидровия M20/B25 и amplifier - задно гърне REMUS, толкова увеличава адреналина че вече е неудържимо. Но всъщност вероятно и без това пак ще се стигне до същото, след като се е събрала глутницата с вълци. Не може да не отминем изпълненията на bmw323 (Борис), Bawareca - който с неговата невероятна Е12 направи и няколко изключителни маневри, като един красив и бърз маньовър на обръщане на 180* от заден ход... Изключително ефектно! Браво :bowdown: Bawarec!! Също и Javor се включи в пилежите и въртежите, а към края май Мад-Отбора а и всички останали бяха обзети от тази треска. Въобще яко...

Трябва да си призная че на другия ден (т.е. вчера) установих от какво беше тази странна миризма на нещо средно между изгоряло феродо и пластмаса, която се беше появила в моята кола: и сега колата е в бокса за да отстраним проблема преди събора. Тогава всичко си беше ок, само миризмата малко ме притесняваше. На следния ден като отидох при колата и седнах да паля първото което ме изненада бе че педала на съединителя потъна веднага до долу без никаква съпротива и не се върна сам... Веднага усетих че всъщност той вече не отделя съединителя, и след като запалих просто няма начин да включа която и да е скорост. Веднага вдигнах колата и видях че отдолу ми е прокала спирачна течност от работния цилиндър на съединителя, който се захваща за корпуса на скоростната кутия. Съответно като няма налягане - няма и съединител. Кофти работа, но какво да се прави. Аз да си призная наскоро сменях спирачната течност, което може би е първото такова събитие в живота на колата от доста време на сам (аз я имам вече 2+ години, а предишния собственик май не го е правил)... та може би това и напъните в неделя оказаха известно влияние. Слава богу че този проблем се прояви преди събора и още тук докато съм в София, че ако беше станало в Казанлък щеше да е мнооого кофти... Днес открих и още един приятен факт - пътната помощ на Дарукар за територията на цяла София. Така че на някой ако му се наложи да знае...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 22 Апр 2003, 10:25

кофти много LandShark 4е се е прецакало нещо от пилежите. предпо4итам да разсъждаваме така - 4е проблема по-рано се е проявил просто заради стила на каране в неделя - не 4е е станал от пилежите. за титлата ми позволете да поспоря - е тоя белия пушек дето го изкара като си вклю4ил на втора --- направо ми взе акъла бе 4овек - мислех 4е това само с спира4ка се прави - а то било изгоряла гума :shock:
4акам снимките с нетърпение
- utah ве4е ми прати няколко :wink:
----------
аз нямам думи за вси4ки :
WOLFS IN WOLFS' CLOTHING
АааааУУУУУУУУуууууууууууууууууууууу !!!!
--------------------------------
ма и аз с тая семейната кола - кво ми се кефите толкова - да ви се 4уди 4овек :lol:
----------------------------------
пак казвам беше прекрасно
м/у другото някои знаеха 4е съм с зимни гуми - вместо да се разпарцалят са станали като на трактор гумите, в единиа край са се заострили и са щръкнали грайферите - не знам що - може би щото съм ги разтопил и преоформил :shock:
много красива нова шарка - ще има патенти скоро 8)
a landshark добре 4е ме подсети -
bawareca - как я обърна на 180 градуса - RULZ
:wink:
изобщо въл4а им работа на вси4ки
не мога бе хора
не мога да го разкажа това
не беше един бяха много вълци дето виеха
малииииииииииииииииииииииииии
ша си трая дано снимковия материал внесе пове4е яснота
:shock:
до нови срещи въл4ета :lol:
~karmapa chenno~

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 22 Апр 2003, 11:28

Ми аз не съм сигурен че е само от пилежите... може би просто му е било времето... :dunno:, все пак колата е на 13 години вече. Всъщност да, успокоявам се именно с тази мисъл - просто му е било времето. А това че пилежите малко са ускорили нещата... какво да се прави...

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 22 Апр 2003, 13:12

малиииииииии,защо не останахмеееееееее :bcry: Като четях направо сърцето ми щеше да изкочи.Било е нечовешко :shock: вече ще гледам да оставам до края на сбирката за да съм сигурен че няма да изпусна нищо

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 22 Апр 2003, 16:52

Не не такова преживяване няма!!! Хем беше скоро хем ми се струва че се е случило само в главата ми!!! Аз съм "запален" от много години но досега почти не е имало с кой да споделям вълненията си!! Нямате представа колко се радвам че се запознах с всички вас!!!
Направо нямам думи.......

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 22 Апр 2003, 17:03

bawareca написа:Не не такова преживяване няма!!! Хем беше скоро хем ми се струва че се е случило само в главата ми!!! Аз съм "запален" от много години но досега почти не е имало с кой да споделям вълненията си!! Нямате представа колко се радвам че се запознах с всички вас!!!
Направо нямам думи.......

взаимно е bawarec :D

а и сина ти който в ЕКО-то искаше да си ходите - пове4е не спомена тия думи като отидохме на полигона :lol:
~karmapa chenno~

IBIZA Killer
Аватар

Мнение от bawareca » 22 Апр 2003, 17:24

Ха-ха а той дали е фен ?!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 22 Апр 2003, 17:33

bawareca написа:Ха-ха а той дали е фен ?!

само ша кажа 4е от формула 1 разбира мнооо пъти пове4е от мен ---
леле кво е па тва = да израстнеш сред bawarci :wink:
ша го гледаме - па може и пилот да стане с тия картинги -:))
поздрави да му пратиш от оня с брадата 8)
~karmapa chenno~

мечтае да кара 7-ца
Аватар

Мнение от Alpina » 22 Апр 2003, 17:41

LandShark написа:Ми аз не съм сигурен че е само от пилежите... може би просто му е било времето...

Вероятно смяната на спирачната течност малко го е ускорила... :wink:
Я разкажи за пътната помощ? Петицата ли ти пратиха?

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 22 Апр 2003, 17:44

Какво става със снимките :?: :roll: [/b]

Tullamore is my middle name
Аватар

Снимки...

Мнение от Utah » 22 Апр 2003, 17:46

Всички снимки вече са при LandShark... :-)

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия