няколко дребни проблема...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- F-14
- младши ентусиаст
-
няколко дребни проблема...
първо: НЕ ПАЛИ как требе - върти върти и аха да запали и спре.После пак и пали ОК.
Второ. На скапаната конзола за парното работи само 4. 1,2,3 не работят.а вентилатора е супер тъпо да ми вее на 4 постоянно.
Трето: не свети копчето за сваляне на лявото стъкло.какво ли трябва да разглобя че да го оправя?
Четвърто: Климатика и на топло и на студено духа все ТОПЪЛ въздух.Бих казал че е гей...
Ръчната хваща на седемдесет и пети зъб.Това трябва да се корегира с около 70 зъба надолу.ама не знам откъде...
еми тва е.
Благодаря предварително
Второ. На скапаната конзола за парното работи само 4. 1,2,3 не работят.а вентилатора е супер тъпо да ми вее на 4 постоянно.
Трето: не свети копчето за сваляне на лявото стъкло.какво ли трябва да разглобя че да го оправя?
Четвърто: Климатика и на топло и на студено духа все ТОПЪЛ въздух.Бих казал че е гей...
Ръчната хваща на седемдесет и пети зъб.Това трябва да се корегира с около 70 зъба надолу.ама не знам откъде...
еми тва е.
Благодаря предварително
1) 95 % идва от дюзите проблема понеже пикаят в цилиндъра
2)сам знаеш какво може да е
3)и това същото
4) клапанът е развален..честито..може и да се оправи ама...питай Пенчев..и за ръчната вместо да го регулираш може да смениш и накладките на ръчната спирачка в барабана for starters
..иначе както е ръчната и я дърпаш,точно под лоста вътре в коженото се намират две болтчета и навиваш и навиваш докато хване
2)сам знаеш какво може да е
3)и това същото
4) клапанът е развален..честито..може и да се оправи ама...питай Пенчев..и за ръчната вместо да го регулираш може да смениш и накладките на ръчната спирачка в барабана for starters
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
относно 2 трябва да се смени модула със степените за въздуха.Най-вероятната причина е запушен филтър за климатика, смени филтъра задължително.Има тема по случая потърси я!За копчето няма стряшно и моето не свети
Свали кожуха на скоростите за да има6 достъп до копчето, изключи го от жичките влизащи в него.според мен най-вероятната причина то да не свети и изгорялата "лампичка" вътре
Ето линка http://nolimit.to/MYM3/interiorswitch/i ... switch.htm
- F-14
- младши ентусиаст
-
относни копчето на парното - казаха ми днес че е кондензатор някакъв.Не може ли някак по селската да го оправя?
- ivopicha
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E61 530D
- Мечтае да кара: BMW 760Li
- Детайли за колата: сива, 06.2004 г.
По селската- на Москвич-а. Това е BMW
Не вярвам, че 20 лв. примерно ще те сбъркат.Направи го както трябва, за да си нямаш ядове после!
Не вярвам, че 20 лв. примерно ще те сбъркат.Направи го както трябва, за да си нямаш ядове после!- F-14
- младши ентусиаст
-
ivopicha написа:По селската- на Москвич-а. Това е BMWНе вярвам, че 20 лв. примерно ще те сбъркат.Направи го както трябва, за да си нямаш ядове после!
това въпросно БМВ е такова невероятно разочарование за мен че не може да бъде и повече.
както и да е - 20 лв имах пред вид като казах селско изпълнение...
Re: няколко дребни проблема...
относно тази конзола за парното ...
до педала за газта .махаш кората която е над педалите от дясно имаш
една букса и към нея има една простотия издърпваш буксата зедно с простотията .това нешто го почистваш хубаво с препарат накрая го пръскаш контактен спреи и го монтираш обратно
до педала за газта .махаш кората която е над педалите от дясно имаш
една букса и към нея има една простотия издърпваш буксата зедно с простотията .това нешто го почистваш хубаво с препарат накрая го пръскаш контактен спреи и го монтираш обратно
..............................................................
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
Внимателно избърсвам със спирт място на стената, където да се утепам с глава у бетона!
9 мнения
• Страница 1 от 1