Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)
Модератор: Общи модератори
- barabqga
- кандидат ентусиаст
-
Re: BCAA и изобщо фитнес...
И аз пускам до долу , незнам дали е правилно , но винаги така съм го правил 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
До долу, пълната амплитуда е много по-естествена от нарочното ограничаване на движението.
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Може и да става, но много несериозен сайт. Една снимка и край. Няма кои сме, от къде сме, какво правим.. Най вероятно поредната българска куча марка.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа:До долу, пълната амплитуда е много по-естествена от нарочното ограничаване на движението.
Зависи... има хора (включително и аз), при които пускането "до долу" преразтяга рамената... аз пускам до долу само на загряващите серии, когато тежестта не е голяма... при по-тежките обаче ако пусна до долу освен, че усещам много яко напрежение в най-външната част на гърдите към рамената, после ме болят рамената...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Дигаш лежанката 4 пръста с 2 диска отпред и напрежението в рамената изчезва 

- Mollov
- Мародератор
-
То тва хубаво, ама да не е моя залата...
Не става всеки път да я повдигам, рядко тренирам само аз на лежанката по това време.... ае просто не пускам напълно до долу при по-тежките серии и толкоз... на леките си я пускам и те така 

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
ditko1 написа:тази марка става ли ?
http://fivestarslab.com/
Марка, която се разработва от българин, който е много близък до Иван Абаджиев. Той е химик. По принцип марката отдавна е на пазара, но само в спортните среди. Човека е меко казано особняк и всеки продукт само по себе си почти не действа, трябва да се направи комбинация, но работят. Също така трябва да се пият продължително. Много, много не са за непрофесионалисти
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- Малкия
- М40 Forever
-
- Кара: M
Mollov : Така няма да стане....
Реклама само в съответният раздел... срещу заплащане.

- ditko1
- старши ентусиаст
-
за маса на трицепса имали по специално упражнение и тънкости . Правя фреснко, придърпване за трицепса със различен хват, със гири също. Дали от лежанка тесен хват за трицепс най-много ще расте защото като кг май най-много вдигаш ? За 2-3 месеца общо съм качил само см. обиколка на бицепс съответно и на трицепс..
- Mollov
- Мародератор
-
Трябва първо да се научиш, че големината не е всичко... това, че си качил физически 1см на ръката визуално може да изглежда като 5... тренирай така, че да има ефективност на натоварването и мускула да е под стрес, пък растежа го остави да се случи с почивка и правилно хранене... ако не тренираш със зоб, няма какво повече да се направи... ако зобиш вече е друга тема на разговор 

- ditko1
- старши ентусиаст
-
ми не злоба но явно защото постоянно го товара не расте, защото понеделник, сряда и петък ходя на бокс, а вторник и четвъртък на фитнес, а бокса май към кардиото приспада защото свалям бая от него. Иначе голям трицепс е красиво и релефен де 

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Mollov написа:Трябва първо да се научиш, че големината не е всичко... това, че си качил физически 1см на ръката визуално може да изглежда като 5... тренирай така, че да има ефективност на натоварването и мускула да е под стрес, пък растежа го остави да се случи с почивка и правилно хранене... ако не тренираш със зоб, няма какво повече да се направи... ...
Ако може да добавя и режим - силно хранене и силна тренировка , но без точен режим , дават много по-малък ефект , отколкото банално хранене всеки ден в точен час и предварително планувана седмица .
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Колеги , някой има ли впечатления от
позата на трибестан като хранителна добавка.
Чувам доста различни мнения, насочил съм се
към продукта на АктивЛаб, който е 1000мг. капсула ?
позата на трибестан като хранителна добавка.
Чувам доста различни мнения, насочил съм се
към продукта на АктивЛаб, който е 1000мг. капсула ?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Айде и аз да задам един въпрос в темата ако може.
Значи не разбирам много от фитнес и добавки, затова питам. От преди нова година тренирам САМБО, спрях само за месец и половина заради лоша травма на коляното. Тренировките са жестоки и имат доста голям ефект върху издръжливостта и силата. Откакто съм там съм качил 4-5 супер чисти килограма. Вмомента съм 192см - 91 кг искам да кача още 6-7кг.
В момента не ползвам нито добавки ,нито зоб, нито нищо, обаче имам доста проблем с правилното хранене защото ходя на университет и върша някоя друга работа и тренирам.
Та въпроса ми е дали можете да ми препоръчате някоя хубава добавка или каквото и да е, без анаболи и разни синтетики, което да ми помогне за тия още няколко килограма.
Значи не разбирам много от фитнес и добавки, затова питам. От преди нова година тренирам САМБО, спрях само за месец и половина заради лоша травма на коляното. Тренировките са жестоки и имат доста голям ефект върху издръжливостта и силата. Откакто съм там съм качил 4-5 супер чисти килограма. Вмомента съм 192см - 91 кг искам да кача още 6-7кг.
В момента не ползвам нито добавки ,нито зоб, нито нищо, обаче имам доста проблем с правилното хранене защото ходя на университет и върша някоя друга работа и тренирам.
Та въпроса ми е дали можете да ми препоръчате някоя хубава добавка или каквото и да е, без анаболи и разни синтетики, което да ми помогне за тия още няколко килограма.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on