бмв с1000 рр - аз ли недовиждам или...

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Re: бмв с1000 рр - аз ли недовиждам или...

Мнение от biko » 31 Май 2010, 21:42

по това се познават истински коравите и това http://www.youtube.com/watch?v=R0flRAlwrlc
оставете мотора да се докаже тогава говорете нека да ни изненада приятно а това кой е по по най на коне не е всичко
само най-добрите умират млади

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
Мечтае да кара: S50B30 turbo
Детайли за колата: модифицирани

Мнение от VT5602AK » 31 Май 2010, 23:23

Изкам да му подам на някой права отсечка

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5 4.0д

Мнение от khaled » 31 Май 2010, 23:30

Добре изглежда мотора, но защо е така разноок?

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 01 Юни 2010, 20:41

khaled написа:Добре изглежда мотора, но защо е така разноок?

Не е разноок, а намига подигравателно на япончугите :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Субару Аутбек
Мечтае да кара: новото Субару Аутбек
Детайли за колата: М50Б20 Турбо....

Мнение от Danislav Slavev » 01 Юни 2010, 20:44

[FF]GODFLESH написа:още при излизането на мотора бях чел статия че в същност от литровка е доста трудно да се изцедят над 160 коня,а тия наще от БМВ кво са правили...един бог знае :mhihi: сигурно щото се върти на 14500 оборота :mhihi:

http://www.youtube.com/watch?v=lQqKZAN2vD0 - с акрапович карбонов ауспух :twisted:

http://www.youtube.com/watch?v=J7_4lUwrOCk - тука човека го мери с/у gsx-r 1000, и много добре обяснява каква сила е БМВ-то

Колега Изобщо не им е трудно да изкарват коне, ама нали трябва да има и следващи модели
Последна промяна Danislav Slavev на 01 Юни 2010, 21:00, променена общо 1 път
The power is nothing without control!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Danislav Slavev » 01 Юни 2010, 20:53

zAcK написа:Мотора си има всичко ;) ;)

Преди малко ходих до Камор пак да го погледна. Има го там изложен от известно време.
33000 лева струва и трябва да ви кажа, че така като го поразгледах изглежда
много читаво направен :!: :!: :!: :!: Да ви кажа в тоя клас точно сравнен с японците
си е много добре :roll:

Иначе тия дето са виждали мотор и поназнайват да отидат, да видят и тогава пак да се
надъхват че японците били по-добри. Мотора не отстъпва по нищо че е и по-добър :idea:

А бе направо хванете тех. данните на един японец например новата 1000RR и ще си говорим пак :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Хондата новата 1000RR - Тегло (при празен резервоар) 199 кг (*210 с ABS)
Киловати - 131kW/12.000min-1

Нашето лошо момче :twisted: Тегло при пълен резервоар и ABS - 206.5 kg
Киловати - 142kW/13.000min-1 :twisted: :twisted: :twisted:

Колега не сравнявай хондата като сила и вървене, хондата е универсален мотор, той е наи-добрата комбинация между всички показатели, динамика удобство, сравнявай грузукиата и проблемазакитата на сила и вървене, на хондата остави удобството

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Danislav Slavev » 01 Юни 2010, 20:59

batatanas написа:http://www.youtube.com/watch?v=nweOUgsoRZs&NR=1

И

Изображение

Това доказва скромните ми впечетления

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 02 Юни 2010, 8:25

Не знам какво толкова против имат всички за фаровете според мен са си перфектни ;) А и предпочитам модела без :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 02 Юни 2010, 18:25

Колега не сравнявай хондата като сила и вървене, хондата е универсален мотор, той е наи-добрата комбинация между всички показатели, динамика удобство, сравнявай грузукиата и проблемазакитата на сила и вървене, на хондата остави удобството

За какво удобство говорим при супер спортните мотори ?

ентусиаст
Аватар
Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
Мечтае да кара: М5

Мнение от sean-john » 02 Юни 2010, 18:41

Мотора е убиец... ама веднага се навъдиха хора да оспорят нещата :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 02 Юни 2010, 18:47

Много странно ми е как са постигнали тази мощност. Ясно е, че е сериозен конкурент на японските мотори, поне по мощност. С времето ще се види дали е сполучлив, все пак на хартия е едно, а на практика друго.

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 02 Юни 2010, 19:55

Кога ли ще видим да го сборят с бегачките на конкуренцията :mrgreen:
Si non confectus, non reficiat.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Danislav Slavev » 02 Юни 2010, 20:07

acho.rs написа:

Колега ти такива мотори карал ли си?

Става въпрос за характеристика на двигателя не само в най-високите обороти ами поведението като цяло, резки прагове при ускурение, преминаване от едни обороти на други. Те моторите не се карат само на правата. От супер спортни не знам дали разбираш тези които се карат по пътищата и са серийно производство или тези които се карат по състезанията. Защото едните нямат много общо с другите. Под удобни имам предвид удобство на съединителя, разположение на кормилото, степенките, седалката. Има мотори които трудно се карат, уморяват ръцете, и т.н като Дукати например, това нещо е супер неудобно за някакво нормално каране, ама толкова сигурно се забива в завоите, че могат да ти упрат ушите в асфалта, а на правото е супер куцо, освен ако не е с някоя от ония лудите елекроники и кит-ове. На Хондата се качваш и сякаш цял живот си я карал. Това имам предвид, БМВ-то изглежда доста добър мотор, и в никакав случай не мога да коментирам способностите му след като нямам лични впечатления. Лично на мен ми харесва много като дизайн, за разлика от всички предни каквито и да било модели и като му чета характеристиките изглежда много обещаващ .

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от biko » 02 Юни 2010, 22:11

Danislav Slavev написа:
acho.rs написа:

Колега ти такива мотори карал ли си?

Става въпрос за характеристика на двигателя не само в най-високите обороти ами поведението като цяло, резки прагове при ускурение, преминаване от едни обороти на други. Те моторите не се карат само на правата. От супер спортни не знам дали разбираш тези които се карат по пътищата и са серийно производство или тези които се карат по състезанията. Защото едните нямат много общо с другите. Под удобни имам предвид удобство на съединителя, разположение на кормилото, степенките, седалката. Има мотори които трудно се карат, уморяват ръцете, и т.н като Дукати например, това нещо е супер неудобно за някакво нормално каране, ама толкова сигурно се забива в завоите, че могат да ти упрат ушите в асфалта, а на правото е супер куцо, освен ако не е с някоя от ония лудите елекроники и кит-ове. На Хондата се качваш и сякаш цял живот си я карал. Това имам предвид, БМВ-то изглежда доста добър мотор, и в никакав случай не мога да коментирам способностите му след като нямам лични впечатления. Лично на мен ми харесва много като дизайн, за разлика от всички предни каквито и да било модели и като му чета характеристиките изглежда много обещаващ .

:yes:
само най-добрите умират млади

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум