Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Voinika
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: е60 печка, самъ сменя скоростъ
- Мечтае да кара: танк
- Детайли за колата: мноо бяга и все ми говори нещо!??!
Re: Всичко за навигациите: BMW Business, BMW Professional
ivo1bg написа:Ами като гледаш името на картата - BMW 2010 Prо, тези цифрички какво ти говорят??? От 2010 по-нова коя да бъде?
ами по логиката по-новата е 2011, ама колегите ще трябва да почакат годинка май

- Voinika
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: е60 печка, самъ сменя скоростъ
- Мечтае да кара: танк
- Детайли за колата: мноо бяга и все ми говори нещо!??!
novomatik написа:На 525 Е60 тая 2010 про трябва ли да работи , гледам старата версия е бизнес 2005-1 и е формат .BD , което нищо не ми говори , дайте малко повече информация ?
ами ПРО си работи на навигации ПРО (големия телевизор) не бизнес, без значение 525,530..
така че на теб би рябвало да ти бачка
- ivo1bg
- FC BAYERN
- 

- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
novomatik написа:На 525 Е60 тая 2010 про трябва ли да работи , гледам старата версия е бизнес 2005-1 и е формат .BD , което нищо не ми говори , дайте малко повече информация ?
Щом на стария ти диск пише Business, значи ти трябва BMW Business 2010 версията
 . Това е за Източна Европа.
. Това е за Източна Европа.А това е BMW Business 2010 за Западна Европа.
- OxoBoxo
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е(90)335I
- Детайли за колата: Е(90) 335I ->2007г,306к.с, автомат калашников
ivo1bg написа:novomatik написа:На 525 Е60 тая 2010 про трябва ли да работи , гледам старата версия е бизнес 2005-1 и е формат .BD , което нищо не ми говори , дайте малко повече информация ?
Щом на стария ти диск пише Business, значи ти трябва BMW Business 2010 версията. Това е за Източна Европа.
А това е BMW Business 2010 за Западна Европа.
Линковете, не работят! свалят само фейк фаилове по 8к ако може друг линк ще бъде добре
От къде мога да разбере дали колата ми е с PRO или Business?

- ivo1bg
- FC BAYERN
- 

Ами те не са фейк файлове, а файлчета, които трябва да се отворят с някакъв Download Manager, какъвто е JDownloader например  .
.

.
.- batko_koko
- кандидат ентусиаст
- 

готово колеги записах го но друго ДВД и тргна БЛАГОДАРЯ  

направо луда работа , изчетох всички форуми свалих знайни и незнайни програми и чудеса , незнам колко версий на неро смених и немога да направя двд с навигация за БМВ 320И - 2006 Г - БИЗНЕС ВЕРСИЯТА.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ С РАБОТЕЩ ЛИНК И РАБОТЕЩА НАВИГАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ.
 направо луда работа , изчетох всички форуми свалих знайни и незнайни програми и чудеса , незнам колко версий на неро смених и немога да направя двд с навигация за БМВ 320И - 2006 Г - БИЗНЕС ВЕРСИЯТА.МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ С РАБОТЕЩ ЛИНК И РАБОТЕЩА НАВИГАЦИЯ ЗА БЪЛГАРИЯ. 
- gkgeorgiev
- кандидат ентусиаст
- 

- Кара: Е39 520Д
Малко допълнителни впечатления да споделя отностно Про 2010-1 картата 
Освен че е много детайлна за София и т.н. ... днес си показа рогцата и ме прекара през едни нивя )) Определено не разчитайте напълно на малките улички показани на картата. Днес се набутах във задръстването започващо от охлюва на бул. България и реших да се правя на тарикат по малките улички
)) Определено не разчитайте напълно на малките улички показани на картата. Днес се набутах във задръстването започващо от охлюва на бул. България и реших да се правя на тарикат по малките улички  Обаче явно тея улички са ги оплескали на картата... и минах по офроуд маршрут между строежи
 Обаче явно тея улички са ги оплескали на картата... и минах по офроуд маршрут между строежи 

Освен че е много детайлна за София и т.н. ... днес си показа рогцата и ме прекара през едни нивя
 )) Определено не разчитайте напълно на малките улички показани на картата. Днес се набутах във задръстването започващо от охлюва на бул. България и реших да се правя на тарикат по малките улички
)) Определено не разчитайте напълно на малките улички показани на картата. Днес се набутах във задръстването започващо от охлюва на бул. България и реших да се правя на тарикат по малките улички  Обаче явно тея улички са ги оплескали на картата... и минах по офроуд маршрут между строежи
 Обаче явно тея улички са ги оплескали на картата... и минах по офроуд маршрут между строежи 
ivo1bg написа:Ами те не са фейк файлове, а файлчета, които трябва да се отворят с някакъв Download Manager, какъвто е JDownloader например.
Много благодаря за вниманието , даунлоудвам в момента с програмата която ми препоръча , само още един въпрос , ако е възможно . След като ги смъкна , да разархивирам ли преди да ги кача на диска , всмисъл в какъв формат трябва да са за да ги види компа на БиЕмДабълюто + има ли значение на коя скорост ги пека в нерото ?
- ivo1bg
- FC BAYERN
- 

След като смъкнеш файловете, разархивираш само първия: десен бутон/extract here и ще получиш папка, в която ще имаш някакъв имидж файл, т.е. xxxxxxxxx.ISO. Този .iso файл записваш с неро или ImgBurn или друга записваща имиджи програма. Винаги записвай на минималната възможна скорост. 
Успех !
 !

Успех
 !
 !- im0tep
- старши ентусиаст
- 

- Кара: ше Е 39 520 98 г.
Колеги,някой може ли да ми даде друг линк към БМВ Бизнес 2010 ,че тези които ги има в горните постове ми дават ерор постоянно  

- im0tep
- старши ентусиаст
- 

ivo1bg написа:novomatik написа:На 525 Е60 тая 2010 про трябва ли да работи , гледам старата версия е бизнес 2005-1 и е формат .BD , което нищо не ми говори , дайте малко повече информация ?
Щом на стария ти диск пише Business, значи ти трябва BMW Business 2010 версията. Това е за Източна Европа.
А това е BMW Business 2010 за Западна Европа.
Записах си тази карта,но България пак я няма???

- ivo1bg
- FC BAYERN
- 

Не знам какво е покритието на България в тази версия, не съм с Business, но колегите с High и Pro споделят, че има напредък и не само, че България я има, но вече и София е подробна като в CD-версията за МК1-3. Виж кой диск си свалил, да не е за Западна Европа?
Освен това, като си с Е39, защо се занимаваш с DVD-та, записвай CD-тата от темата в нашия подфорум и си свиркай. Доколкото мога да преценя от постовете на колегите, БМВ най-накрая са сложили картата от CD-версията в DVD-тата. Така, че сваляй BMW Navteq 2009-2010 и 
  .
.

Освен това, като си с Е39, защо се занимаваш с DVD-та, записвай CD-тата от темата в нашия подфорум и си свиркай. Доколкото мога да преценя от постовете на колегите, БМВ най-накрая са сложили картата от CD-версията в DVD-тата. Така, че сваляй BMW Navteq 2009-2010 и

.
.- im0tep
- старши ентусиаст
- 

ivo1bg написа:Не знам какво е покритието на България в тази версия, не съм с Business, но колегите с High и Pro споделят, че има напредък и не само, че България я има, но вече и София е подробна като в CD-версията за МК1-3. Виж кой диск си свалил, да не е за Западна Европа?
.
Правих диска за една Е90-ка и за това на ДВД
 А за картата ,изтеглих на Източна Европа да,но БГ липсва
 А за картата ,изтеглих на Източна Европа да,но БГ липсва   
 Можеш ли да ми кажеш каква карта да изтегля за Е90 в която има и БГ...за бизнез навигация?