Поглед в бъдещето с BMW
Модератор: Общи модератори
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Re: Поглед в бъдещето с BMW
bozukov_a написа:yo. написа:не искаме коли на батерии
И аз,представяш ли си че се пребираш от път и след малко имаш среща някъде.Трябва да заредиш колата с ток,ама в къщи тока е спрял-иииии пускаш една приятна брадица
Или пътуваме за Калояново към събора,нали някои които пътуват повече трябва да презаредят батериите.Представяте ли си гледката как се изважда от бензиностанцията един удължител с няколко разклонитела и всеки се закача
аз на мойта ще и турна 1 слънчев панел отгоре та да се зарежда да не вися по опашките след вас

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Каквото и да туриш, няма да е достатъчно!Щепсъла ще му е майката, примирете се!
Но както каза един колега преди това, кой знае какви акумулатори ще измислят дотогава и ще може колите да ускоряват доста, доста по-бързо от тролей!

Но както каза един колега преди това, кой знае какви акумулатори ще измислят дотогава и ще може колите да ускоряват доста, доста по-бързо от тролей!

- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
такъв тролей искам да карам

- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
scipo написа:
такъв тролей искам да карам![]()
това ще излезе 2012г за жалост няма да се кара няма да сме живи

по добре бензинки да караме от колкото тея батерии

- BMWgiunter
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e31 850i ,f10 520d
- Мечтае да кара: Детско багерче
Тва според мен с тези бъдещи автомобили няма да стане ,или по точно никога няма да заместят нашите прекрасни автомобили,нее ли то да ти замирише малко на бензин...

- _BlinG_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G-Power BMW M3 E46
BMWgiunter написа:Тва според мен с тези бъдещи автомобили няма да стане ,или по точно никога няма да заместят нашите прекрасни автомобили,нее ли то да ти замирише малко на бензин...![]()
![]()
бензин масло фиродо гуми

- vanci88
- ентусиаст
-
- Кара: 98 325 tds M пакет touring
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: Фабричен М пакет, индивидуал,телефон и много други екстри...
_BlinG_ написа:BMWgiunter написа:Тва според мен с тези бъдещи автомобили няма да стане ,или по точно никога няма да заместят нашите прекрасни автомобили,нее ли то да ти замирише малко на бензин...![]()
![]()
бензин масло фиродо гуми![]()
мдааа няма и звук на турбо..... но няма да има и цял куп разходи и ремонти.
- BMW318i-Матин
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5, ама друг път!
Уф, ако и тези в БМВ разсъждаваха като повечето от вас... БМВ ще си остане в 20век! Защо не мога да разбера, като излезне нещо ново, всеки плюе, не било хубаво, нам си кво си!
Не стига че караме боклуците на хората от преди 15-20 години, че и повече, ами със самочувствие за мнение към бъдещето!
Защо има такива "хейтъри"?

Не стига че караме боклуците на хората от преди 15-20 години, че и повече, ами със самочувствие за мнение към бъдещето!
Защо има такива "хейтъри"?

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Това е бъдещето,няма нищо лошо
BMW EfficientDynamics 

ако воланите са квадратни като на снимката не ги искам.
още малко и ше пуснат квадратни гуми
още малко и ше пуснат квадратни гуми

ima 2 vida hora: P*tki s p*tki i p*tki s p*tki

Аз пък много ги обичам тези електрички. Заставаш на светофара, сваляш джама, поглеждаш другия шофьор и започваш да помпиш газта
безценно ...
Последния път се гъбарках с един дядка който караше Тесла. Уникално бърза кола - натиснах моята бангия до дупка (190 коня двуврат звяр) обаче пича ми сипа с големия черпак. Невероятно ускорение в първите метри, за първите 20-30 метра, тои направи поне 60

Последния път се гъбарках с един дядка който караше Тесла. Уникално бърза кола - натиснах моята бангия до дупка (190 коня двуврат звяр) обаче пича ми сипа с големия черпак. Невероятно ускорение в първите метри, за първите 20-30 метра, тои направи поне 60
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Aз ще карам миришеща на бензин кола докато има бензин на бензиностанциите , после може успоредно с тези синтетични електрички , дето някои от вас да им се кефят, да просъществува възможноста за телепортация > аз ще се телепортирам и ще ми е най-евтиничко и чистичко ,пък вие се возете в празни мини тролеи хахаха
Георги Пенчев

Георги Пенчев
- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Е, то идеята на хибридите е в града до към 50-60км/ч да се движиш на батерии, при по-висока скорост вече се включва бензиновния/дизелов двигател и си работи като нормална кола. Още повече, че с батериите в града, колата почти нищо не харчи...
За сега това е доста скъп продукт и на нашия пазар доста трудно ще навлезе, имам предвид като масово потребление.
За сега това е доста скъп продукт и на нашия пазар доста трудно ще навлезе, имам предвид като масово потребление.
40 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3