най-смешното нещо,което са ви казвали за БМВ

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от StuNNeR » 20 Окт 2005, 13:51

GEGO_N написа:пред център за продажба и монтаж на гуми "щастлив " собственик на новопридобит "се яд "Ибиза оглежда бившето ми / е34/ и ме пита "що ти е тоя шлеп.... , като пътуваш мигар си спокоен.....? "
какво да му обясняваш , че по - спокойно пътуване в BMW 5-ца , здраве му кажи . онзи продължава да ме провокира и да сипе бисери от посочения по-горе вид Писна ми накарая и го питах продавали "сеата " , " що ?" ме пита оня , отоговирх му кратко и ясно / за смях на всички зяпачи покрай нас / та му казвам "абе требва ми двигателя ти , нещо ми стана с моторчето на парното ............... "
Повече човека не се обади , само като си тръгваше изгледа злобно новичките 225-ци още с етикетчета по тех

:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кавалер-монтьор
кавалер-монтьор
Аватар
Кара: леки BMW-та :):):)
Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta

Мнение от gazzzar » 20 Окт 2005, 14:56

....БМВ-тата имали леки задници.......

Мухахахах - това ми е любимото :mhihi: :mhihi: :mhihi:
ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3.... 8) 8) 8)
Изображение
"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 20 Окт 2005, 14:58

Че зимата ставали за каране, стига да си "майстор" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 20 Окт 2005, 22:58

DEFLEPPARD написа:
XaMaB написа:че са здрави и вървят много и че от задното са неуправляеми :mhihi:

аз познавам такъв човек - имал няква Е36ца... каза че миналата зима мн се въртял с нея по снега и леда и затова я сменил с ауди А4 :D

абе и на мен ми се случило таково нещо миналата зима в Банско, точно е паднал нов сняг и като карам с Е46 с АЦС с трима човека вътре и с 10 км и на лек завой с лек баир (отбивката към хотел Перун), колата рязко и неочаквано се поднесе и за малко не се удря странично в бордюра, нищо нямало да се случи разбира се заради скоростта, с която карах, ама доста не е приятно. Сигурен съм, че ако беше с предно задвижване дори, такова нещо нямало да се случи. за пълното да не говорим. Има доста истина в това утверждение, а който го отрича по някакви то причини лъже себе си
Последна промяна Aurora на 20 Окт 2005, 23:08, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар

Мнение от //M_Power » 20 Окт 2005, 23:07

Да ма предното недозавива и пак е същия :censored: такаче нема кво да ми фалите предното,ако си некадърен ше се пребиеш и с дветве :mhihi:
Три Бири и Турбото да сссвири
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 20 Окт 2005, 23:14

//M_Power написа:Да ма предното недозавива и пак е същия :censored: такаче нема кво да ми фалите предното,ако си некадърен ше се пребиеш и с дветве :mhihi:

разбира се може всякаква кола (дори с танк) да се отрепеш, казвам само че в същата ситуация с същите условия ако бях с предно задвижване няма да се поднесе колата особено по такав гаден начин че нищо не можеш да направих, щото тя (колата) вече се движи само странично и какво да правиш, само чакаш да спре.
В това има логика, че все пак предницата на колата е по тежка, и в такива условия колата с предно задвижване има повече сцепване с пътя.
този проблем не е само на БМВ, а по принцип за всички коли със задно задвижване и за МБ включително.

А поповода за некадърни шофьори, айде да не говорим, щото първото това е форум не е на созтезатели от ВРЦ а общо заето за аматьори и юзери, и второто че повече от тези, които се смятат за кадърни по смисъла на темата, не са такива, само се приказват, а една критична ситуация не дай си Боже ще покаже квалификация на един такъв "кадърен" шофьор. За да си наричаш кадърен по смисла на темататрябва поне да си минал през специални курсове за екстренно каране. се съмнявам че тези които се смятат за "кадърни" го направили дори като самостоятелна практика.
Последна промяна Aurora на 20 Окт 2005, 23:45, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Aurora » 20 Окт 2005, 23:25

за зимата най перфектно да имаш кола с 4х4, такъв кеф ще изжевеете на току що паднал сняг, когато другите едва едва се предвижват, а ти даваш газ и гребеш странично с 4те колела, няма място за сравнение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е91 325i N53

Мнение от Georgieff » 21 Окт 2005, 14:51

Aurora, това което си описал може да ти се случи с още по-голяма сила с кола с предно предаване, с малката разлика че предните гуми щяха да са ти забуксували много преди завоя, понеже при изкачване предницата олеква, а задницата натежава. Ако все пак допуснем, че стигнеш до въпросния завой със същата скорост, с която си бил с БМВ-то, и даваш газ, ще ти поднесе предницата, което, вярвай ми, е мноооого неприятно - пожелавам ти да не ти се случи - на мен ми се е случвало и тогава разбираш смисъла на думите "нищо не можеш да направиш".
Ако пък си искал да кажеш, че цялата кола е поднесла, тогава предаването няма нишо общо и вероятно гумите ти не са били много добри или скоростта ти е била голяма.
За колите 4х4, това, което си написал е чудесно, но тази тема е обсъждана нееднократно и за 90% от хората тук се изчерпва със израза "Sheer driving pleasure".
Тоест задното предаване е едно истинско удоволствие.
А за да стане удоволствие и за теб ти препоръчвам следните теми:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=8951
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=14524
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=12616
Айде със здраве и дано тази зима имаш по-малко стряскащи изживявания.
Touring & windsurf club

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 21 Окт 2005, 15:45

Аз пък смених А4 куатро с БМВ и после с БМВ-та , и то точно заради задното,
и като ми казаха -
(приятелка с ТТ куатро)
няма начин да ми дойдеш на гости с тва БМВ в Драгалевци зимата,
се убих от смях-е отидох и на гости-не че си струваше,де
пък и с доста повече кеф от нея с ТТ-то се качих до горе (е то с това и си останах като удоволствие :mhihi: )

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 21 Окт 2005, 15:46

Аз пък смених А4 куатро с БМВ и после с БМВ-та , и то точно заради задното,
и като ми казаха -
(приятелка с ТТ куатро)
няма начин да ми дойдеш на гости с тва БМВ в Драгалевци зимата,
се убих от смях-е отидох и на гости-не че си струваше,де
пък и с доста повече кеф от нея с ТТ-то се качих до горе (е то с това и си останах като удоволствие :mhihi: )

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 21 Окт 2005, 16:38

за зимата най перфектно да имаш кола с 4х4, такъв кеф ще изжевеете на току що паднал сняг, когато другите едва едва се предвижват, а ти даваш газ и гребеш странично с 4те колела, няма място за сравнение

за зимата най перфектно да имаш Xi той германеца го е измислил.Зимата си 4х4 лятото RWD. BMW Xi series - the perfect ballance of power! както четах скоро в една статия!Тези коли са хит на американския и канадския пзар !Както беше казал някои от форума "къртят миФки" Интересно е че тзи коли се рекламираха в US в най-топлите дни на лятото, за да видят хората че на сух път карат истинско BMW!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ultimate_driver » 21 Окт 2005, 16:38

за зимата най перфектно да имаш кола с 4х4, такъв кеф ще изжевеете на току що паднал сняг, когато другите едва едва се предвижват, а ти даваш газ и гребеш странично с 4те колела, няма място за сравнение

за зимата най перфектно да имаш Xi той германеца го е измислил.Зимата си 4х4 лятото RWD. BMW Xi series - the perfect ballance of power! както четах скоро в една статия!Тези коли са хит на американския и канадския пзар !Както беше казал някои от форума "къртят миФки" Интересно е че тзи коли се рекламираха в US в най-топлите дни на лятото, за да видят хората че на сух път карат истинско BMW!

drift master
Аватар

Мнение от stjoker » 21 Окт 2005, 19:33

320 ,V6
If today was perfect, there would be no need for tomorrow!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 21 Окт 2005, 19:39

странно ми е как се оплаквате се от е46, със стабилити контрол при това.
сигурно се кара като детска играчка в сравнение с е30ката ми :)
а поднасянето с 4 гуми -> причина лоши гуми наистина или висока скорост :confused:
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 22 Окт 2005, 3:28

Или повечко повер и пътна настилка, която може не да го поеме :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата