как да познаем дали AIRBAGs са си на мястото и функционират
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- scipo
- младши ентусиаст
-
- Кара: нормално
Re: как да познаем дали AIRBAGs са си на мястото и функционират
явно наистина са ме хванали за канарче... защото двама ми го говореха ...
Кой ще каже как да си проверим беците на колонките ??? 

BMW_TO написа:Кой ще каже как да си проверим беците на колонките ???
сваляш кората на колонката,дето е до предното стъкло.Държи се на 3 винтчета торкс 35 и "завесата" се вижда от долу

BMDrago написа:BMW_TO написа:Кой ще каже как да си проверим беците на колонките ???
сваляш кората на колонката,дето е до предното стъкло.Държи се на 3 винтчета торкс 35 и "завесата" се вижда от долу
Колега аз лично съм сменял само пластмаската( понеже се беше разлепила от слънцето в Италия

Сега отивам да махам кората на колонката, да видим ко става

BMDrago написа:BMW_TO написа:Кой ще каже как да си проверим беците на колонките ???
Колега искам да те питам, къде точно са тези 3 винтчета торкс 35- и какво означава "торкс 35"?
Благодаря предварително

намират се под
bmw20009 написа:пластмаската( понеже се беше разлепила от слънцето в Италия ) дето пише аербак,
Колеги, дърпате гуменото уплътнение (от горната страна) на вътрешната страна на вратата и гледате за бялото платно увито в наилон.
Лесно и пробвано.

BMDrago написа:
намират се подbmw20009 написа:пластмаската( понеже се беше разлепила от слънцето в Италия ) дето пише аербак,
благодаря колега

- prel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW '02 318i, Peugeot '94 306
При мен патроните на коланите са гръмнали или не работят. В момента са шунтирани с резистори и няма как да се разбере видимо, ако не ви кажа или ако не ги разглобите и разгледате обстойно. Внимавайте много с тия работи и си отваряйте очите на 5!
Когато взех колата лампата на бега светеше и се оказа, че проблемът е в тия патрони, дори излизаше грешка при диагностика. В момента всичко е като истинско, но не е...
Решил съм да ги сменям ако намеря на старо.
Когато взех колата лампата на бега светеше и се оказа, че проблемът е в тия патрони, дори излизаше грешка при диагностика. В момента всичко е като истинско, но не е...
Решил съм да ги сменям ако намеря на старо.
Колеги пиропатроните на коланите се познават най-лесно. Сядаш на задната седалка и гледаш гумата която е точно под закопчалката на колана: трябва да е ^^^^^^^^^^^ равномерно ако е леко осукана на една страна и изглежда компресирана ^^|||||||^^^^ значи са гръмнати. По правило дава ли грешка значи са гръмнати или буксата се е**ва но да е прецакана и на двата не е много вероятно. Провери дали имаш бег на паседжерското място защото там не се вижда и може да се "побългари"
. За съжаление това са доста често срещани проблеми тук в БГ с употрбяваните автомобили. 

- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
На мен пък ми свети датчика за АИРБЕГА постоянно!На какжо ли се далжи 

shark1986 написа:На мен пък ми свети датчика за АИРБЕГА постоянно!На какжо ли се далжи
дължи се на непрочитане на важните теми

27 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2