Клетвата на Ати!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- Новини
-
Клетвата на Ати!
Пичове,
Има един БМВ ентусиаст и много скъп наш приятел, който е на майната си, в шибаната родна казарма и имайки впредвид условията и несгодите .... отчаял се е. Един малък Ати с едно голямо сърце.
Че не можем да го изкараме от там е ясно. Че не можем да му облекчим прекарването там - също е ясно.
Можем обаче да направим за него нещо, което със сигурност ще го стопли до края на тия кошмарни 9 месеца.
На 11-ти ноември около обяд е клетвата му. На 11-ти сутринта аз ще ви чакам за да поведем баварската глутница към Плевен за да зарадваме нашия скъп приятел с двете неща, които можем да му дадем и които ще му стоплят душицата - срещата с приятели... и присъствието на голям брой автомобили със синьо бяла емблема.
Знам, че се пада петък и повечето сте на работа, знам, че Плевен е на 150 километра. Знам и обаче, че той повече от всичко иска да ни види но надали предполага, че найстина ще се изсипем там и ще се постараем цял град да разбере, че член на BMWPower-BG.net има клетва.
Ати не може да дойде на сбирка на ЕКО ..... Щом Ати не може да дойде на сбирка, сбирката ще дойде при него. Отиваме ли?
Има един БМВ ентусиаст и много скъп наш приятел, който е на майната си, в шибаната родна казарма и имайки впредвид условията и несгодите .... отчаял се е. Един малък Ати с едно голямо сърце.
Че не можем да го изкараме от там е ясно. Че не можем да му облекчим прекарването там - също е ясно.
Можем обаче да направим за него нещо, което със сигурност ще го стопли до края на тия кошмарни 9 месеца.
На 11-ти ноември около обяд е клетвата му. На 11-ти сутринта аз ще ви чакам за да поведем баварската глутница към Плевен за да зарадваме нашия скъп приятел с двете неща, които можем да му дадем и които ще му стоплят душицата - срещата с приятели... и присъствието на голям брой автомобили със синьо бяла емблема.
Знам, че се пада петък и повечето сте на работа, знам, че Плевен е на 150 километра. Знам и обаче, че той повече от всичко иска да ни види но надали предполага, че найстина ще се изсипем там и ще се постараем цял град да разбере, че член на BMWPower-BG.net има клетва.
Ати не може да дойде на сбирка на ЕКО ..... Щом Ати не може да дойде на сбирка, сбирката ще дойде при него. Отиваме ли?

- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Откога взеха за правят клетвите в петък???? Мамицата им имам голямо желание да дойда, ма като си издумках всичката отпуска... Все пак надежата умира последна - чакат ме тежки преговори с шефа, а на него единия му крак е кух и докато го напълни много ракия поема.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- Един
-
Вече кара БМВ
-
- Кара: Миксер. BMW i4 M50
Откога взеха за правят клетвите в петък???? Мамицата им имам голямо желание да дойда, ма като си издумках всичката отпуска... Все пак надежата умира последна - чакат ме тежки преговори с шефа, а на него единия му крак е кух и докато го напълни много ракия поема.
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
150-те км. не са проблем. Ако се комбинираме по 3-4 човека в кола няма и да ги усетим финансово
Е, зависи и от колата де 

- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Голямо "ЗА"....лошото е че незнам дали ще имам кола....така че може да си резервирам място при някой
....

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- X-citer
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- X-citer
-
///M Power написа:може да си резервирам място при някой![]()
....
При мен ще има 2-3 места, а и съм на газ

Парите които ще спестим ще ги обърнем в бира за из път

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Аз също си издумках отпуската и ще е много трудно да изчезна в петък. Но до тогава може и да остана безработа такаче на кой му пука ОТИВАМ С ВАС!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
X-citer написа:///M Power написа:може да си резервирам място при някой![]()
....
При мен ще има 2-3 места, а и съм на газ![]()
![]()
Парите които ще спестим ще ги обърнем в бира за из път
Еми значи по братчедски с ///M Power можеш да ни приютиш...

А бирата...ще се изпие, не се бой

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
да не си си купил нова колаviper написа:Mисля, че и аз ще взема участие в рисунките по плевенският асвалт![]()
![]()

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
бре тои кога влезе ве?
много ми се идва ама тоя петък дето го каза еба мамата на пеизажа.
има време до тогава,ще помислим
много ми се идва ама тоя петък дето го каза еба мамата на пеизажа.
има време до тогава,ще помислим

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
ти как мислиш ВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!Asen_X написа:Jавор-чо .... не се дърви ами думай ....идеш ли

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782