Фитнес тема (забранено за обсъждане на стероиди!)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Re: BCAA и изобщо фитнес...

Мнение от bum_bum » 23 Май 2010, 11:04

За храненето няма да коментирам, щото аз съм на коренно противоположна схема. Но, ако ти е висока захарта се замисли дали е добре да провокираш панкреаса по 6-7 пъти на ден да хвърля инсулин.
Иначе No Explode действа доста добре, аз от него + селмас, протеин и ядене доста лесно качил 10 кила зимата, а по принцип качвам много зор.
Заради захарта може да вкараш поне 5 цели яйца на ден и 2.5-3 литра вода на ден, според теглото.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 23 Май 2010, 11:36

LUCIFER'S написа:Тренирайте... тренирайте... нищо лично ама 100% тва води до едно нещо- неврохирургичното отделение операция на гръбнака ;) Аз вече минах по този път!

Колега, би ли пояснил какво имаш в предвит??? Щото това ми се вижда сериозно :confused:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Май 2010, 11:46

Това, че някой е тренирал глупаво и си е повредил тялото не значи, че всички трениращи ще стигнат до там!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 23 Май 2010, 11:54

Това, че някой е тренирал глупаво и си е повредил тялото не значи, че всички трениращи ще стигнат до там!

Точно казано, винаги преди тренировка за гръб, правя корем+хиперекстензия, за да загрея мускулите на корема и долната част на гърба все пак те ти обгръщат гръбнака и поемат натоварването, това че някои не е развил мускулите на корема и долната част на гърба и не изпълнява правилно упражненията за гръб или се изсилва с килограмите и после заявява че от тренировката се прецаква гръбнака :dunno: , просто трябва да се тренира с мисъл или ако няма опит човека тогава с треньор!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 23 Май 2010, 13:27

bum_bum написа:Това, че някой е тренирал глупаво и си е повредил тялото не значи, че всички трениращи ще стигнат до там!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: Брей тука всите се за тарикати се имате нещо... ама като се килнеш (все някога ще стане гарантирам ти го) няма да съм там за да те питам тогава кой е глупака и кой тариката. Да просто съм глупак, за това, че ви казвам и предупреждавам, че силовия спорт, фитнес е болест неизбежна. ;)
Като си направите по един ЯМР на лумбални прешлени след 15 години спорт и като ви кажат, че гръбнака ви е като на 70 годишен човек и всичко ви е токлова дегенерирало вследствие на допълнителното натоварване от фитнеса ентусиазма ще секне от веднъж ;)
Плуването му е майката.....
Последна промяна LUCIFER'S на 23 Май 2010, 13:49, променена общо 1 път
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Май 2010, 13:46

От точно 17 години тренирам и все още не съм се "килнал". На ЯМР не съм ходил, но мога да изнамеря и да ти сканирам рентген на гръбнака от преди 2 години да видиш прешлени подредени като за учебник ;)
Пак казвам, силовите тренировки не са за всеки от една страна и качеството на изпълнение и умението да се вслушваш в сигналите, които ти изпраща тялото от друга са задължително условие да тренираш дълго и безпроблемно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 '02 530d

Мнение от LUCIFER'S » 23 Май 2010, 13:58

Явно ти не разбираш от чисто човешки съвет.... прешлените дегенерират след дисковете. дисковете дехидратират, снишават, губят амортизиращата си функция, получават се дискови хернии протрузии, притискане на нервни коренчета стига се до пареза на крайници сколиоза/изкривяване на гръбнака, спондилози, спондилолистези и до нуждата от поставянето на инплантанти укрепващи железарии и т.н. повече няма да пиша, всеки уважаващ себе си човек би трябвало да си направи равносметка...
Fortuna fortes metuit, ignavos premit.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от cobrata_m3 » 23 Май 2010, 14:08

:mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Май 2010, 14:34

Човек, чети малко. Че има такива случаи- има, но голяма част от нещата, които изброяваш нямат нужда от скъпите осакатяващи операции за корекция, които съвременната медицина предлага. Прекалено много вярваш на приказките на лекарите.
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 23 Май 2010, 15:26

:cop:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Май 2010, 18:55

Добре де,кажете тогава освен загряването,какви други мерки да вземем срещу такива гадости-избягване на някои упражнения,по-малки тежести,или ? :roll:
Аз лично не правя нито тяга,нито клек,дори и лежанка от почти година... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 23 Май 2010, 19:19

Е, че ти кво правиш :dunno:
Загряването е много относително. Знам много хора, които не загряват, а започват направо с над 80% от максималното тегло за 1 повторение и нямат грижа. В основата е правилното изпълнение. Ако вдигаш с кофти форма, колкото и да загряваш рано или късно ще се контузиш.
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 23 Май 2010, 19:25

bum_bum написа:Е, че ти кво правиш :dunno:
Загряването е много относително. Знам много хора, които не загряват, а започват направо с над 80% от максималното тегло за 1 повторение и нямат грижа. В основата е правилното изпълнение. Ако вдигаш с кофти форма, колкото и да загряваш рано или късно ще се контузиш.

За гърди и гръб лостове- кофички и набирания-знам,че не се прави маса,вече не я и гоня(не че съм се нацепил много де :mhihi: :mhihi: )
Тааа,така... :) Мерси за отговора все пак
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 24 Май 2010, 5:32

На лостовете има чудесни упражнения, особено като задобрееш :mhihi:
Изображение

Аватар
Детайли за колата: mnoo fast ;)

Мнение от Zaho » 24 Май 2010, 22:38

А още по добро от фитнеса лостовете, безопастно и здравословно,
и повярваите ми и УНИКАЛНО!
Е АИКИДО-то :yes:

(Само дето 90% от практукуващите в БГ и не само го практикуват
с доста погрешно разбиране и по доста неправилен начин!)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата