За Триене !!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

За Триене !!!

Мнение от snaiperist0 » 21 Май 2010, 0:03

На 20ка краино кърне вход 50 мога лида сложа или не колеги ? двуцефка е

/едит:

Така и така пуснха тема да попитам за радиатор капи някаде и капи по малко не всеки път когато загася двигателя умразна ми вече кажете 1 майстор Пловдив обаче от когото сте доволни та да го посетя и да се види кое е проблема та да мине и тои . (не че е голям проблем или сам се занимавал с него щото това е на новата 20ка , просто на старото исче така правеше какво ли не пробвах по съвет на колеги накрая утидох и взех нов )
Последна промяна snaiperist0 на 16 Ное 2011, 18:55, променена общо 2 пъти
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: бавно 32?и цупе
Мечтае да кара: е92 м3 цупе

Re: Съвместимост на крайно гърне

Мнение от BlacK-EviL » 21 Май 2010, 1:12

всичко е възможно но защо като генерацията ти върви на 63 мм накрая ще я затапваш на 50 :roll:

Аватар

Re: Съвместимост на крайно гърне

Мнение от snaiperist0 » 21 Май 2010, 8:33

BlacK-EviL написа:всичко е възможно но защо като генерацията ти върви на 63 мм накрая ще я затапваш на 50 :roll:

точно затова питам ... защото и аз знам че е на ф63 дали ще се отрази нещо просто сам си харесал гърне на 50 май от ауди ли от какво е и искам да го взема дали ще се отрази на нещо ако го сложа ? :angel:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Аватар

Re: Съвместимост на крайно гърне и радиатор

Мнение от borcho6 » 23 Май 2010, 8:57

metodi80 написа:Не слагай по -малко фи .....
За радиатора щом ти капе от време на време и предимно като угасиш двигателя след известно каране , то проблема ти е в налягането - демек провери си капачката ....

съгласен съм с колегата не слагай по малко ф.а за радятора виж клапанчето на капачката.

Аватар

Re: За Триене !!!

Мнение от snaiperist0 » 16 Ное 2011, 18:55

За триене! Благодаря на модераторите :wave:

Назад към E36