Интересно DIY предложение
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
Интересно DIY предложение
Разглеждах едни много хубави модификации на дръжките, на вратите за нашите автомобили.
Та ми хрумна идеята ако има запалени колеги които имат свободен уикенд (или два) да се съберем и да направим заедно нашите коли.
Ето тук коже да видите темата за която ви говоря.
Та ми хрумна идеята ако има запалени колеги които имат свободен уикенд (или два) да се съберем и да направим заедно нашите коли.

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Re: Интересно DIY предложение
Честно казано ми се вижда много играчка,а и колко изпочупени щиплки ще имаме....лично аз не бих се захванал с този проект,много съм скаран с тока,иначе за разглобяване и зглобяване нема проблеми.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Колега, това май си го пропусналludia написа:Разглеждах едни много хубави модификации на дръжките, на вратите за нашите автомобили.

viewtopic.php?f=34&t=202954
Баш по темата ми се вижда

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL

може да се уговорите в другата тема
аз също с удоволствие бих участвал в колективното осветяване, ако имах възможност
честно казано най-много ме притесняват самите диоди - от къде ще се купят, същият цвят ли ще са като интериора, как ще се уплътняват и т.н.

честно казано най-много ме притесняват самите диоди - от къде ще се купят, същият цвят ли ще са като интериора, как ще се уплътняват и т.н.
5 мнения
• Страница 1 от 1