Въпрос за предна броня?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- kokoshkaa
- Потребител
-
- Кара: e46 319i - 1998
Въпрос за предна броня?
Здравейте Колеги,
Колата ми е Е46 319i - 98г. - седан.
Искам да питам, според вас добър вариант ли е да сменя предна броня на Е46 седан 1998 с тези китайските. http://autoparts.bg/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=834&category_id=65&option=com_virtuemart&Itemid=5
Цената ми се вижда доста добра, но незнам дали ще пасне и дали си има всичко необходимо.
Проблемът главно ми е че щипките на халогените са ми счупени и немога да ги закрепа. Ако има друго решение, моля да споделите.
Колата ми е Е46 319i - 98г. - седан.
Искам да питам, според вас добър вариант ли е да сменя предна броня на Е46 седан 1998 с тези китайските. http://autoparts.bg/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=834&category_id=65&option=com_virtuemart&Itemid=5
Цената ми се вижда доста добра, но незнам дали ще пасне и дали си има всичко необходимо.
Проблемът главно ми е че щипките на халогените са ми счупени и немога да ги закрепа. Ако има друго решение, моля да споделите.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Re: Въпрос за предна броня?
Има много колеги в форума които продават оригиналните си брони. По добре потърси такива. Остави ги тия ментета. Мисля ,че колегата BMDrago имаше каквато ти трябва.
А аз мисля, че е по-добре китайско менте, но ново, отколкото китосвана втора ръка. Тва е пластмаса, с една боя ще стане като оригинална. Зависи от ментето обаче. Има такива, които нищо не има пасва както трябва, има и такива - тайвански, които са направени изключително качествено! Тази нямам представа как ще пасне. Става само с мерене!
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Аз не бих си купил китайска защото ако не пасне и не легне както трябва ще трябва да се сърдя единствено на себе си
Потърси запазена оригинална и мисля че ще останеш доволен

Потърси запазена оригинална и мисля че ще останеш доволен

- ludia
-
-
- Кара: Бързо
- Мечтае да кара: М3 Е92
martin_g60 написа:Аз не бих си купил китайска защото ако не пасне и не легне както трябва ще трябва да се сърдя единствено на себе си![]()
Потърси оригинална и мисля че ще останеш доволен

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
http://clip4e.com/play.php?id=45143
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Само оригинална,и цената не и е чак толкова добра.Това което си дал е изчистена пласмаса без абсолютно нищо по нея.И като почнат с допълненията стигне до цената на мн запазена втора ръка оригинална броня.а и халогените пасват много трудно преди съм си копувал такава за Е36цата и ме беше мн яд,правих допълнителни планки за халогените да мяса работата,и пласмасата е доста по твърда и няма еластичността като на оригиналната,и зимата слезнах от един бордюр и закачи и се строши като стъкло.Голямо нищо са.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
аз имам оригинална втора употреба перфектна със всичко на 90лева,0896414041
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
За обикновена броня, при това преди-фейса направо не си заслужава да слагаш китайско менте.
Толкова колеги, които са си сложили м-броня продават обикновените, супер запазени направо на символични цени.
При малко повече търсене, може и да си намериш такава в цвета на купето даже
Толкова колеги, които са си сложили м-броня продават обикновените, супер запазени направо на символични цени.
При малко повече търсене, може и да си намериш такава в цвета на купето даже

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- kokoshkaa
- Потребител
-
- Кара: e46 319i - 1998
Благодаря за мненията, ще помислим по въпроса 

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Точно от тайванските трябва да бяга далече. Аз съм с такава
и жалко за парите. На вид са супер, но при монтаж ... 

11 мнения
• Страница 1 от 1