СРАМОТА
Модератори: mitaka7, Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: СРАМОТА
B U L L I написа:Тoку Що погледнах броЙката на регистрираните ентусиасти в bmwpower-bg.излиза че числото е 572.
е ,как да не ми е гадно като от 572 човека са фенове на BMW,а за сЪбора неможем да се сЪберем 70 .
по моята логика минимум 120 нямат BMW - ДА нямам карам служебен Сеат![]()
максимум 70 са ученици и нямат книжки - Не студент съм(Уж де) и имам книжка от 3 години![]()
минимум 90 се срамуват от вЪншния си вид - НЕ много![]()
минимум 30 не ги пускат жените им - НЕ съм женен още![]()
максимум 40 са социално слаби - НЕ бих казъл![]()
минимум 50 се срамуват от колите си - НЕ изобщо красивичка си е "чикията"![]()
максимум 20 са неизлечимо болни от коварна болест - ОООуу опазил ме господ
минимум 90 изобшто не сЪЩествуват - КАк бре тук съм![]()
и ,кво праим ся?
сериозни ли сте?
Не имам служебни ангажименти и немога да отсъствам макар да ИСКАМ и то много и 2ро не карам от месец и половина поради твърде СПОКОЙНО каране не съобразено с предпочитанията на пътниците

Последна промяна pAbLo на 21 Апр 2003, 13:09, променена общо 1 път
- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
Fast-and-Furious написа:Нормално е, винаги има хора които само говорят а като дойде време за действия се покриват
аз ще се покрия поради финансови причини

- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
На мен ми е трудно заради училището(а то започва от 2.05.)но след шоуто на 20.04. реших че училището може да почака :mha: :mha: :mha:
Последна промяна BMW323i на 22 Апр 2003, 8:58, променена общо 1 път
Много прав си Пабло
Митничарите не сте ми любимци
Няма да те лъжа,че поставих РЕБРОМ ВЪПРОСА ЗА БМВ ФЕСТА
Ако рекламните материали се разпростанят между пешлебарите на митницата,БЕЗ МЕН И ДИВАЦИТЕ!
Тълкувай го както искаш и си прави изводи какъв човек съм
"но си мисля че ГОЛЯМ събор без зяпачи не е Голям.Не мислите ли "
НЕ МИСЛЯАААА
Това нещо СЪБОР,не е като на село да се събереш с роднините и да плющиш кебапчета с биричка
Така ,че според мен БМВ ФЕСТА може и да не стане ГОЛЯМ(БЕЗ ЗЯПАЧИ),НО ПОНЕ ЩЕ Е БМВ ФЕСТ
Тоест аз нещата около ФЕСТОВЕТЕ ги виждам без Опелжий,Голфаджий,Хондаджий и прочие чикиджий!
Не ме разбирай,ТОВА НЕ Е МАСОНСКА ЛОЖА,но все пак ХРАСТЧЕТА С ТОРБИЧКИ СЕМКИ,не ми трябват

Митничарите не сте ми любимци

Няма да те лъжа,че поставих РЕБРОМ ВЪПРОСА ЗА БМВ ФЕСТА

Ако рекламните материали се разпростанят между пешлебарите на митницата,БЕЗ МЕН И ДИВАЦИТЕ!
Тълкувай го както искаш и си прави изводи какъв човек съм

"но си мисля че ГОЛЯМ събор без зяпачи не е Голям.Не мислите ли "
НЕ МИСЛЯАААА

Това нещо СЪБОР,не е като на село да се събереш с роднините и да плющиш кебапчета с биричка

Така ,че според мен БМВ ФЕСТА може и да не стане ГОЛЯМ(БЕЗ ЗЯПАЧИ),НО ПОНЕ ЩЕ Е БМВ ФЕСТ

Тоест аз нещата около ФЕСТОВЕТЕ ги виждам без Опелжий,Голфаджий,Хондаджий и прочие чикиджий!
Не ме разбирай,ТОВА НЕ Е МАСОНСКА ЛОЖА,но все пак ХРАСТЧЕТА С ТОРБИЧКИ СЕМКИ,не ми трябват

Аз си знаех че така ще стане
Затова B U L L I да не се чуди че има 70 човека на събора.Нека си бъдете само разбирачи и да си говорите за нещо което знаете за какво става дума
Защото на мен до вчера не ми беше понятно защо пък 325е е по немощно от 320iS ili 320i
но намери се някой просветен да ме открехне по въпроса
http://www.bmworg.ru/engine/engmodel.php
АЗ ще съм си фен на БМВ във Формула 1 а пък на живо едва ли ще стигна по далеч от това което съм в момента :gcry:
Така.Аз по принцип не съм от семколюспещите с големи познания
Винаги съм стоял далече от сбирщината МИТНИЧАРИ но все пак съм си яко Кибик
единственно съм се пробвал с Червеното Толедо и с Вектрата на човека със 7цата-из града.Просто защото не виждам смисъл да троша нещо което не е мое
Така че Роска успех в начинанието
а аз ще си гледам събора ПО телевизията защото не обичам да се завирам ТАМ където не съм ЖЕЛАН

http://www.bmworg.ru/engine/engmodel.php
АЗ ще съм си фен на БМВ във Формула 1 а пък на живо едва ли ще стигна по далеч от това което съм в момента :gcry:
Така.Аз по принцип не съм от семколюспещите с големи познания

- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
ние имахме огромното желание да дойдем,но се появиха други ангажименти,а и баба ми почина вчера,надявам се да ме разберете...
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
BMW///M-ma6inata написа:ние имахме огромното желание да дойдем,но се появиха други ангажименти,а и баба ми почина вчера,надявам се да ме разберете...
мойте съболезнования на теб и твоето семейство машина

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
Пабло не го приемай толкова лично де,нямам нищо конкретно точно срещу теб.Но не ми се прави и на БМВ ЕНТУСИАСТ,ЗАЩОТО АЗ СЪМ НА ТАЗИ ТЕМА ОТДАВНА ,ПЪК И ГРАДЪТ НИ Е МАЛЪК!Най-малкото пък ще ше да си притежавал БМВ или щеше да мечтаеш да притежаваш,но в теб ,няма някакви особени чувства към марката!
Хора като теб изявяват желание да дойдат ,защото:
1.Ще си правим дръпки,а такова зрелище не бива да бъде пропускано!
2.Ще има голямо стълпотворение(панаир),а такива неща действат като магнит за българина(знаеш ли пък,може МЕД БЕЗПЛАТНО ДА РАЗДАВАТ).
3.Поле за изява на личното возилце(в повечето случай Опел или ВВ Голф).
И съответно ,хора като теб няма да дойдат за да се видят(примерно) с Кевин 30,да разгледат старата му 320-ска и да го попитат:
"Абе човек,как я издържаш тази кола,с твоите доходи в Попово?Как и намираш части,бива ли я още?"
Съответно няма и да го разбереш,като ти отговори:
"Ми...БМВ,изпълнило ми е сърцето и душата,друга не ми трябва,ако трябва трева ще паса!"
Ето защо напоследък гледам през друго око на вас мнимите БМВ Ентусиасти(авто-феновете) и налагам някакво сито за учасниците във БМВ ФЕСТА,позовавайки се на правата ми дадени от БМВ Клуб България
Много важно е да различиш събитието в Казанлък,организирано от БМВ Клуба от национални гонки,провеждани от еди-кой си в Бургас,Ямбол,ТКЗСарското летище в Първенец,Рали Хеброс и тн. мероприятия за хора с твоите интереси!
Не си мисли ,че ако се обадиш на Туртурело в Русе(да ми направиш байпас) ,той нямаше да те проучи преди да ти направи резервация и че другите колеги от клуба ЖЕЛАЯТ МИТНИЧАРСКИ ИЗЯВИ
Пак ти повтарям:НИЩО ЛИЧНО,но да си знаеш.Не утре като се видим и да си редим врели-некипели!
ПП:Винаги можеш да познаеш БМВ Маниака по синьо-белия пламък в очите
Поне аз мога!
Хора като теб изявяват желание да дойдат ,защото:
1.Ще си правим дръпки,а такова зрелище не бива да бъде пропускано!
2.Ще има голямо стълпотворение(панаир),а такива неща действат като магнит за българина(знаеш ли пък,може МЕД БЕЗПЛАТНО ДА РАЗДАВАТ).
3.Поле за изява на личното возилце(в повечето случай Опел или ВВ Голф).
И съответно ,хора като теб няма да дойдат за да се видят(примерно) с Кевин 30,да разгледат старата му 320-ска и да го попитат:
"Абе човек,как я издържаш тази кола,с твоите доходи в Попово?Как и намираш части,бива ли я още?"
Съответно няма и да го разбереш,като ти отговори:
"Ми...БМВ,изпълнило ми е сърцето и душата,друга не ми трябва,ако трябва трева ще паса!"
Ето защо напоследък гледам през друго око на вас мнимите БМВ Ентусиасти(авто-феновете) и налагам някакво сито за учасниците във БМВ ФЕСТА,позовавайки се на правата ми дадени от БМВ Клуб България

Много важно е да различиш събитието в Казанлък,организирано от БМВ Клуба от национални гонки,провеждани от еди-кой си в Бургас,Ямбол,ТКЗСарското летище в Първенец,Рали Хеброс и тн. мероприятия за хора с твоите интереси!
Не си мисли ,че ако се обадиш на Туртурело в Русе(да ми направиш байпас) ,той нямаше да те проучи преди да ти направи резервация и че другите колеги от клуба ЖЕЛАЯТ МИТНИЧАРСКИ ИЗЯВИ

Пак ти повтарям:НИЩО ЛИЧНО,но да си знаеш.Не утре като се видим и да си редим врели-некипели!
ПП:Винаги можеш да познаеш БМВ Маниака по синьо-белия пламък в очите

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Роската написа:..... ПП:Винаги можеш да познаеш БМВ Маниака по синьо-белия пламък в очитеПоне аз мога!

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4