::: Съобщение на БМВ Клуб България :::
Модератор: Общи модератори
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Братовчед ми знае перфектно арабски и е готов да превежда. Аз мога да платя неговите пътни (аз съм безполезен)Иво написа:Някой има ли някакви новини?

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
След снимката си с Б.Б., Робърт де Ниро бил много доволен, че най-после се снимал с истински мафиот.
- Иво
- шПерко
-
- ДаниД
- младши ентусиаст
-
- Кара: 98' е39 520i
- Мечтае да кара: V8
Момчета нов съм...Нито познавам Любо нито знам що за човек е !!!Но от километри си личи че е невинен...Не можах(ме) да направим нищо но дайте поне да се разбере кога си идва и да му напраиме едно добро посрещане.Незнам какво, просто го давам като идея. 

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- Фидел Кастро
- младши ентусиаст
-
Току що прочетох във в-к "24 часа", че Любо Мегов и останалите са амнистирани по случай Рамазан.
Това е съобщила майката на Мегов.

За период от 135 години стигнахме от Стефан Стамболов до Бойко Борисов. Ако това е еволюцията в политическия елит много скоро ще гласуваме за едноклетъчни.
- xela
- младши ентусиаст
-
- xela
- младши ентусиаст
-
ок извинете. Просто бях превъзбуден като научих и за това исках да го споделя с вас.
Разбрах че червените паспорти са им изтекли! Което е по един или друг начин е проблем.
Разбрах че червените паспорти са им изтекли! Което е по един или друг начин е проблем.
мисла , че срока на червените паспорти в тоя случай не играе никаква роля? 

Последна промяна ///sasho на 29 Окт 2005, 10:55, променена общо 1 път
- Иво
- шПерко
-
Да се включа по темата - Велинчо е от нашата компания и когато това се случи всички бяхме шокирани как това е възможно. Едновременно с това бяхме абсолютно сигурни, че вината не е тяхна.
Последните новини, които чух за тях, са дискутираните от вас малко по-горе; ако чуя нещо ново, ще кажа задължително, но някак не е удобно да въртя телефони на майка му.
Последните новини, които чух за тях, са дискутираните от вас малко по-горе; ако чуя нещо ново, ще кажа задължително, но някак не е удобно да въртя телефони на майка му.
'02 BMW 525d
- Иво
- шПерко
-
Има ли някъде место, на което можем да се обадим и да попитаме как са хората? Живо ме интересува какво се случва с тях и кога ще се завърнат.

А какво стана върнаха ли се?
Мога да кажа само, че ако се говори за $80 000 никои няма да ги пипне за нищо. Най-вероятно сумата е много по-голяма. Нявсакде по света се практикува понятието "Лош кредит", при което просто на даденият човек повече не се издава кредитна карта от тази банка, но това е до суми от до към $150 000 да не случайно да говорим за $800 000. Така по реално изглежда?
А какво е станало с момчетата? Прибраха ли се?
Червените паспорти не са никакъв проблем. Това, че са изтекли не означава нищо. Те са си български граждани. А и роднините им могат да ги подновят без да са тука момчетата. Става с пълномощно
Мога да кажа само, че ако се говори за $80 000 никои няма да ги пипне за нищо. Най-вероятно сумата е много по-голяма. Нявсакде по света се практикува понятието "Лош кредит", при което просто на даденият човек повече не се издава кредитна карта от тази банка, но това е до суми от до към $150 000 да не случайно да говорим за $800 000. Така по реално изглежда?
А какво е станало с момчетата? Прибраха ли се?
Червените паспорти не са никакъв проблем. Това, че са изтекли не означава нищо. Те са си български граждани. А и роднините им могат да ги подновят без да са тука момчетата. Става с пълномощно
Бръм, бръм, бръм.......скръц, скърц, скръц............. ! Бах маааамуу някои да има нови гуми?!?