как си изкарахме днес(20.4)
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
как си изкарахме днес(20.4)
Здравейте приятели.
Следния разказ ще ви се стори може би малко странен и необективен,но идеята ми бе да запиша(поради липса на видеокамера) какъв страшен ден преживях днес (20.04.2003) и в последствие реших,че ще е много егоистично да запазя тези страхотни мигове само за мен.предупреждавам ви,че написаното е изцяло субективно и безотговорно,така както съм го преживал и видял аз.пък колегите ще ме допълват/поправят.
Но нека започнем от начало.
Събрахме се в 14.30 на бензиностанция ЕКО,с намерение да гледаме формулата на големия телевизор,който специално за нас пуснаха на ринг+.още с пристигането ми направи впечатление,че има доста БМВ-та,в последствие се оказа,че са били направо малко.....няма да изброявам кои бяха,защото ще стане много дълго и мога да пропусна някого,но самия факт,че всеки път се виждам и побъбрям с всеки ентусиаст,а този път не можах да се видя и с половината,при положение,че стояхме 2 часа там сам за себе си говори достатъчно.ще кажа само,че бяхме окупирали цялата бензиностанция и околните улички.естевтвено формулата и всяко движение на болидите бе съпроводено с необходимото озвучаване,няма да ви кажвам какво стана,когато малкия шумахер дръпна големия на старта-веднага се разбра кои сме и за какво се борим.дори след началото на формула1 продължиха да идват ентусиасти-стари,нови и съвсем нови,които да се запишат за събора.
Ще пропсуна как е минала формулата по понятни причини.след формулата решихме да се поразтъпчем малко до студентски град и оттук започва разказа ми.тръгнахме Landshark с неговото 316,Маd-отбора пак с 316,Utah с 318,Бавареца с 520,БМВ323 с 323,Qiukzole с 318ti,Явор с нещо(беше 316,после 318,сега е шестак,ама май от 320 е станало 323-е не по време на пътуването ни,но вече му загубих края
и моя милост,която се вози в 525-цата на Bip.тръгването този път бе с летящ старт от бензиностанцията.още на светофара на НДК се събра цялата глутница и Бип изключи радиото(сигурен съм,че всички са го направили) и започнахаме да се кефим на мощните баварски двигатели,които виеха като гладни вълци.излишно е да казвам,че при светване на зелено и шумахер трудно щеше да ни догони.осем расови бавареца се понесоха вихрено към следващия светофар,който разбира се светна червено.до нас застана БМВ323.на зелено гааааааааааазззззззз и изведнъж препукване като от състезателен автомобил,а БМВ 323 ни се хили насреща-малко отпускане на газта на втора и после пак гааааззззз.така до следващия светофар.там зеленото хвана(абе то си беше тъмно-жълто,ама айде) само БМВ323,който мина и остана да плаши хората на спирката веднага след кръстовището,като форсираше яко двигателя.през това време до нас се нареди Бавареца с неговата "баба яга”.естествено,че Бип подхвърли някакъв закачлив въпрос от сорта:”върви ли таз кола,бе” и едновременно с това форсира неговата.Бавреца само се ухили до уши и даде такъв мощен рев,че хората който гелдаха БМВ323 и недоумяхва се обърнаха мигновено да видят откъде е тази музика за ушите.Бип само каза:нямам повече въпроси
зад нас беше Landshark,натоварил при него Alpinata+Fxmaker. Излишно е да казвам,че на зелено две петици от различни генерации направиха такъв старт,на който могат само да завидят много хора.всички баварци след нас не ни останах длъжни и така гладната глутница излезе отново на лов
на паркинга до стадиона имаше паркирала някаква патрулка,която гелдаше срещу нас:вътре трима ченгета.коагто ги подминахме аз попитах Бип дали ги е видял,какви физиономии бяха направили-оказа се,че въобще не ги е мернал-но все пак бяхме на 3-та на прекъсвач,а мотора е скромни 192 коня.Мадпетио,който е минал последен ни каза после,че и тримата са щяли да си счупят вратовете да гледата зад нас.следващия светофар ни хвана зелено и ние си пробихме път през колите,наредили се на орлов мост.плътно зад нас бе БМВ323,който по думите на тези зад него бе заел последните 2см свободно място до другите коли,което доведе до това,че две БМВ-та се движеха с 50-60 км/ч по зариградско и двете на прекъсвач,като това на БМВ323 препукваше яко.така с леко превключване на втора и после пак газ на първа минахме спирката и малко след това аз се обърнах да видя къде са другите.товса което видях ми спря дъха и никога няма да забравя.от най-лявата лента с гладен поглед мина в средната и ни задмина с бясна скорост една гладна 316-ка.оказа се тази на Landshark,която ръмжеше свободно благодарение на аудиоуредбата REMUS.веднага след него мернах и още едно 316 и другите вълзи от глуницата прехвърчаха покрай нас,ръмжеики и търсейки жертви,които бяхам задминавани безмилсотно от ляво и от дясно в пълна хармония.като че ли всички си комуникираха помежду си и всеки си намираше мястото ,без да пречи на друг от вълците.с невероятни маневри и задминавания се движехме с 160 през натовареното движение,след това с рязка смяна от най-лява в локална лента напуснахме поляната с подплашените овце цариградско.колите се движеха като на заден ход и не мърдаха като на компютърна игра- не знам-или хората нямаха време да реагират на това,което само преди миг е било точка в огледалото,а в следващия преминава с див рев,следван по петите от събратята си или може би ги беше страх да мърдат,което само ни олесняваше.нагоре по пътя на 280 след детелината на 4-ти километър стана още по-интетерсно,защото платната бяха само две,пък имаше коли-т.е. втора на прекусвач,трета,пак втора и така между колите.ма светофара с дървеница трябваше да направим неподсигурен ляв завой.от другата страна на кръстовището имаше някакъв голф2,който се беше ударил,а пича се тюхкаше.за да го успокоим на зелено всички БМВ-та си взеха съвсем нормално завоя-с вратите на пред-едно след друго-ония от насрещното даже не направиха опитр да тръгнат-изчакаха ни и след като се увериха,че няма повече гладни вълци тръгнаха.а пич-а с голфа....ние уж за да го оспукуим,а той верно се хвана за главата
В студенстки град естествено повече хора и то все млади-нямам как да ви опиша как всичко живо се обръщаше и възхищаваше на колите-мъжете в черно пасти да ядат-да беше кацнало НЛО в този момент нямаше да напрваи такова впечатление.след взимане на всички завой с вратите напред стигнахе до бар XXL(е,вие па веднага за кво се сетихте където никой не паркира,без да му изсвирят гумите.от бар-а ни гледаха като извънземни,от балконите наизлизаха зяпачи.след кратко обобщение на фактите,направено от БМВ323-вече на всички им е ясно,че БМВ-манияците АКУЛ НЯНЦ
Там чакахме да дойдат още хора като Hells angel,megoff и др.разбира се Бип не се стърпя и опвести на целия квартал,че сме там-както подобава на БМВ направи страхотно шоу,като въртя на 4 серии колата на кръстовището,а хората гледаха изцъклено.ние максимално се накефихме и както в последствие разбрахме не сме сами.тъкмо Бип се бе върнал след поредната серия-хората бяха окупирали балконите на квартирите си,някои излязоха от бар-а а двама фенове го помолиха да повтори екшъна.на него и толкова му трябваше-този пъти дори минаващите коли го чакаха да свърши на се върти в облак от прах и пушек от гуми,като от време на време му пресветваха фаровете,иначе се чуваше само ръмженето на мощния шестак.ония ми ти фенове като се разкрещяха и започнаха да махат с шапки,все едно минава монтоя оттам.когато Бип се върна те се приближиха до него и ядейки от своите дюнери започнаха да го разпитват за колата-каква е,продава ли е итн,докато едния се сети и подаде на Бип почти изядения си дюнер с думите:искаш ли саднвич?е това беше нещо нечовешко,не можахме да престанем да се смеем цели минути.малко след това доидоха и чаканите от нас вълци и глутницата стана пак около 8-9 коли.веднага разбраха какво е станало и споменаха,че много миришело на гума минути след като Бип беше престанал да прави шоу.ентусиазирани решихме да продължим на познатия ни вече полигон в Искър-ако си спомняте там ни бе зимното рали.този път Alpinata се вози при Бип,а аз бях в колата на Landshark.с мощен рев баварците в перфектен синхрно напуснаха леговището си и поеха надолу по обратния път.естествено и той беше съпроводен с погледи и реплики:виж,виж кво стаа,от минувачите.след като заредиха Бип и Явор се качихме на втора с пълна газ отново на цариградско,като гледах как Бип и БМВ323 танцуваха изящно и синхронно разместени с две ленти насам натам.единия тръгва с рязка маневра при около 130 от няй-ляво към най-дясно,другия прави съвършено същото,само че от другата страна на булеварда-беше неописуемо красиво и изящно.цялата магистрала беше окупирана за един момент само от БМВ-та-да знам,и на мен ми спря дъха-това е неописуемо за обикновените хора,то е......просто мания,нямам други думи.малко след горубляне с еналожи д правим ляв завой на послендия светофар в софия,преди да се стигне до караулката.естествено ние окупирахем светофара и левия завой бе осъществен от всички ленти
Пристигнали на полигона(ние с Landshark и Fxmaker бяхме последна кола) видяхме как още с стъпването си на полигона явор напрвави такава димна завеса,че ние спряхме и чакахме около 40секунди да се разведри малко и се майтапехме-е ся да видим два фара през мъглата срещу нас и не щеш ли се появиха-един пасат,който е бил подплашен от нашите колеги,които спряли двама пред него и един отзад,докато жена се учила да кара.етсесвено тя си глътнала езика и задавила колата,а мъжа й викал дай малко наляво
оттам няма да ви говоря какво правиха всички-газ,газ,газ около собствената си ос,като най-голям фен на въртенето пак се оказа Бип.не ме разбирайте погрешно-другите въртяха сума ти обиколки,засливаха се настарни,правеха полицейски,но Бип просто не можахме да го спрем.достигахме до извода,че този човек не е за кола,а за осмирителна жилеткаслед това последва красиво нареждане на баварците за снимка,която ще бъде предоставена от колегата Utah(има и още доста снимки,коит са страхотни)докато правехме това и обсъждахме различни неща около любимите ни автомобили,а останалите жертви(един голф2 и нещо друго) използваха промеждутака на затишие преди буря за да се изнесат от края на полигона,дойде едно момченце на скутер.не му обурнахме внимание,защото то само погледа и изчезна пак.малко след това започна следващия туп на взимане на завойте около полигона с вратите напред,което от страх принуди приближаващ се колоездач да се хвърли с колето си в храстите
докато се въртяхме по-малко по-малко се събра една групичка зяпачи с колела.малко след това с епочви една червена е-30,която обаче веднага обърна и изчезна,въпреки виковете ни да остане.продължихме като предимно колегата Бип и Бавареца(който беше остана без вода в охладителната система и си наля от близката река) се пускаха в действие.оказа се,че червената тройка е отишла да вика подкрепление-една бяла,разнебитена,но добре вървяща 325ix.оказаха се фенове,който се присъединиха към общата забава.след още въртене(Бип) решихме да правим старове,въпреки че мястото бе малко и стигаше само за 1 на прекъсвач и малко от втора.Моя милост даваше стартовете,като балгодарение на съветите на Utah (който снимаше през това време) се научи да маха така,че състезателите да могат да преценят кога да тръгнат.резултати не помня,,защото за мен беше шоу,но имаше по няколко спускания с всяка кола,решила да участва,като постоянно присъствие беше Бип
който си разнообразяваше времето,докато се сменят съперниците,като се въртеше.някой с епровикна-вземете му ключовете,а друг-тая кола не е негова.не стана нито едното,нито другото се оказа вярно,а коментара на бип бе:абе аз съм чувал,че точно тия коли били направени за да ги карашсрещу него се пуснаха Landshark,Yavor,Megoff, човека с ix-а.и така продължи,докато започна да се стъмва.решихме да сложим край на мероприятието и да си отидем.прекрасния ден завърши с едно маняшко прибиране до Люлин,като по цариградко един е VW polo ни се върдеше,че при 120 му светкаме отзад.на всички коли пред нас бе светкано от колегата Бип,само на едно сиво е-36 не,което само направи мятсо,а вътре какво........малеее,какви мацки бяха,не’ам думи
при една от маневрите,когато бяхме с 130 в най-дясната лента минахме до полицяй,който проверяваше някаква кола,отново незабелязан от шофьра ни.ченгето ни удостои с един кратък поглед и продължи да предглежда документите на нещастния водач,който беше спрял.от тази му реакция стигнах до извода,че доста хора от клуба минават по цариградкос и са свикнали да виждат бързоотдалечаващи се задници на БМВ
За съжаление този прекрасен ден свърши,но той ще остане завинаги в сърцата на присътващите.
Поздрави на всички и доскорошно виждане.
Искрено ваш и необективен- медия костенурка лицето на АТИ
Бъдете здрави
Следния разказ ще ви се стори може би малко странен и необективен,но идеята ми бе да запиша(поради липса на видеокамера) какъв страшен ден преживях днес (20.04.2003) и в последствие реших,че ще е много егоистично да запазя тези страхотни мигове само за мен.предупреждавам ви,че написаното е изцяло субективно и безотговорно,така както съм го преживал и видял аз.пък колегите ще ме допълват/поправят.
Но нека започнем от начало.
Събрахме се в 14.30 на бензиностанция ЕКО,с намерение да гледаме формулата на големия телевизор,който специално за нас пуснаха на ринг+.още с пристигането ми направи впечатление,че има доста БМВ-та,в последствие се оказа,че са били направо малко.....няма да изброявам кои бяха,защото ще стане много дълго и мога да пропусна някого,но самия факт,че всеки път се виждам и побъбрям с всеки ентусиаст,а този път не можах да се видя и с половината,при положение,че стояхме 2 часа там сам за себе си говори достатъчно.ще кажа само,че бяхме окупирали цялата бензиностанция и околните улички.естевтвено формулата и всяко движение на болидите бе съпроводено с необходимото озвучаване,няма да ви кажвам какво стана,когато малкия шумахер дръпна големия на старта-веднага се разбра кои сме и за какво се борим.дори след началото на формула1 продължиха да идват ентусиасти-стари,нови и съвсем нови,които да се запишат за събора.
Ще пропсуна как е минала формулата по понятни причини.след формулата решихме да се поразтъпчем малко до студентски град и оттук започва разказа ми.тръгнахме Landshark с неговото 316,Маd-отбора пак с 316,Utah с 318,Бавареца с 520,БМВ323 с 323,Qiukzole с 318ti,Явор с нещо(беше 316,после 318,сега е шестак,ама май от 320 е станало 323-е не по време на пътуването ни,но вече му загубих края

В студенстки град естествено повече хора и то все млади-нямам как да ви опиша как всичко живо се обръщаше и възхищаваше на колите-мъжете в черно пасти да ядат-да беше кацнало НЛО в този момент нямаше да напрваи такова впечатление.след взимане на всички завой с вратите напред стигнахе до бар XXL(е,вие па веднага за кво се сетихте където никой не паркира,без да му изсвирят гумите.от бар-а ни гледаха като извънземни,от балконите наизлизаха зяпачи.след кратко обобщение на фактите,направено от БМВ323-вече на всички им е ясно,че БМВ-манияците АКУЛ НЯНЦ

Там чакахме да дойдат още хора като Hells angel,megoff и др.разбира се Бип не се стърпя и опвести на целия квартал,че сме там-както подобава на БМВ направи страхотно шоу,като въртя на 4 серии колата на кръстовището,а хората гледаха изцъклено.ние максимално се накефихме и както в последствие разбрахме не сме сами.тъкмо Бип се бе върнал след поредната серия-хората бяха окупирали балконите на квартирите си,някои излязоха от бар-а а двама фенове го помолиха да повтори екшъна.на него и толкова му трябваше-този пъти дори минаващите коли го чакаха да свърши на се върти в облак от прах и пушек от гуми,като от време на време му пресветваха фаровете,иначе се чуваше само ръмженето на мощния шестак.ония ми ти фенове като се разкрещяха и започнаха да махат с шапки,все едно минава монтоя оттам.когато Бип се върна те се приближиха до него и ядейки от своите дюнери започнаха да го разпитват за колата-каква е,продава ли е итн,докато едния се сети и подаде на Бип почти изядения си дюнер с думите:искаш ли саднвич?е това беше нещо нечовешко,не можахме да престанем да се смеем цели минути.малко след това доидоха и чаканите от нас вълци и глутницата стана пак около 8-9 коли.веднага разбраха какво е станало и споменаха,че много миришело на гума минути след като Бип беше престанал да прави шоу.ентусиазирани решихме да продължим на познатия ни вече полигон в Искър-ако си спомняте там ни бе зимното рали.този път Alpinata се вози при Бип,а аз бях в колата на Landshark.с мощен рев баварците в перфектен синхрно напуснаха леговището си и поеха надолу по обратния път.естествено и той беше съпроводен с погледи и реплики:виж,виж кво стаа,от минувачите.след като заредиха Бип и Явор се качихме на втора с пълна газ отново на цариградско,като гледах как Бип и БМВ323 танцуваха изящно и синхронно разместени с две ленти насам натам.единия тръгва с рязка маневра при около 130 от няй-ляво към най-дясно,другия прави съвършено същото,само че от другата страна на булеварда-беше неописуемо красиво и изящно.цялата магистрала беше окупирана за един момент само от БМВ-та-да знам,и на мен ми спря дъха-това е неописуемо за обикновените хора,то е......просто мания,нямам други думи.малко след горубляне с еналожи д правим ляв завой на послендия светофар в софия,преди да се стигне до караулката.естествено ние окупирахем светофара и левия завой бе осъществен от всички ленти

Пристигнали на полигона(ние с Landshark и Fxmaker бяхме последна кола) видяхме как още с стъпването си на полигона явор напрвави такава димна завеса,че ние спряхме и чакахме около 40секунди да се разведри малко и се майтапехме-е ся да видим два фара през мъглата срещу нас и не щеш ли се появиха-един пасат,който е бил подплашен от нашите колеги,които спряли двама пред него и един отзад,докато жена се учила да кара.етсесвено тя си глътнала езика и задавила колата,а мъжа й викал дай малко наляво

За съжаление този прекрасен ден свърши,но той ще остане завинаги в сърцата на присътващите.
Поздрави на всички и доскорошно виждане.
Искрено ваш и необективен- медия костенурка лицето на АТИ
Бъдете здрави
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Един съвет:
Събере ли се групата никога не си тръгвай предварително.
А бе Ати не те ли болят пръстите бе човек, как го написа т'ва цялото...
А Бип тряаа да се държи вързан определено
Събере ли се групата никога не си тръгвай предварително.

А бе Ати не те ли болят пръстите бе човек, как го написа т'ва цялото...
А Бип тряаа да се държи вързан определено

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
Лелеее... добре се забавлявате вие
Браво за дългото писание, беше интересно за четене.
Моя ден беше скучен като цяло, но пък изпреварих едно чисто ново 330i преди малко
Не съм си сложил НОС, ами тръгнахме от светофара и този пич в сребристо Е46 изхвърча пред мен (аз не че се състезавах, защото карах 3ма човека в колата). Обаче нали се сещате какво става като бърза някой много, следващия светофар го хвана на червено, а аз тъкмо като приближавах видях че се сменя срещуположния светофар от зелено на жълто и после на червено... и така както бях с около 60 ръгнах на 2ра и профучах покрай спрялата кола точно в момента в който светна зелено за нашата посока. И продължих да си карам бавно и тържествено с 80
Онзи естествено изфуча на някъде, съвсем малко му отне да ме настигне и задмине пак, но е кеф като надхитриш някой с много коне под капака 

Моя ден беше скучен като цяло, но пък изпреварих едно чисто ново 330i преди малко

- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Bip е ЛУД той е приет за член на МАДотбора

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- BMW323i
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Ниамам думи това беше наи лудата неделиа в живота ми,BIP ти си ФЕН евала на ентосиазма ти евала не този петак които след толкова врътки си беше като нов.А иначе групата с колелцата питаха кои ни спонсорира с гуми наи вече Bip :mha: :mha: :mha:
Ати по-готин разказ не бях чел
Ати по-готин разказ не бях чел
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
За снимките чакаме Utah да ги сложи някаде и да дърпаме
Но като се има предвид как завърши формулата може да иска да ни отмъсти и да не ги пусне скоро

Но като се има предвид как завърши формулата може да иска да ни отмъсти и да не ги пусне скоро

"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
МНОГО ЯК РАЗКАЗ ATI.СТРАХОТНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ.
ЧОВЕК ТРЯБВА ДА ГО ВИДИ ВСИЧКО ТОВА ЗА ДА ГО УСЕТИ.САМО ВНИМАВАЙТЕ С КАРАНЕТО ЗА ДА НЯМА НЕПРИЯТНИ ЕМОЦИЙ.

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
много благодаря на всички ви за похвалите относно писането
това ме стимулира да се заема по-сериозно с ролята си на независима медия костенурка,както ме бе нарекъл веднъж Landshark
West side- и аз съжалявам,че не можахме да се запознаем,но както сам видя бяхме мноо хора
радвам се,че ти е харесало и имаш желание пак да дойдеш
Hell's Angel-абе по едно време вече започнаха да ми се събират буквите,ама какво да се прави-ентусиазъм
койт не може да се радва(все още) на БМВ-ще пише за него
до скоро

това ме стимулира да се заема по-сериозно с ролята си на независима медия костенурка,както ме бе нарекъл веднъж Landshark

West side- и аз съжалявам,че не можахме да се запознаем,но както сам видя бяхме мноо хора

Hell's Angel-абе по едно време вече започнаха да ми се събират буквите,ама какво да се прави-ентусиазъм

до скоро

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
51 мнения
• Страница 1 от 4 • 1, 2, 3, 4