:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

Потребител
Аватар
Кара: Бърз м42

Re: :: Случаи на некоректност ::

Мнение от Beglecca » 17 Май 2010, 10:20

Nikouay написа:Днес чакам sms от еконт да си взема парите от Beglecca

И квоо взе ли си паритее ???
Изображение

[url=http://smayli.ru/generatonadpisey/]Изображение

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 17 Май 2010, 12:53

Beglecca написа:
Nikouay написа:Днес чакам sms от еконт да си взема парите от Beglecca

И квоо взе ли си паритее ???

Много взехте май със брат ти да се уливате,стола под задниците ви се клати и то много,не стига некоректното ви отношение към другите потребители ами имате и много нагло и безочливо държание вземете и си оправете тона на с който контактувате с другите потребители на форума,след моето мнение не искам да виждам излишните ви коментари!

Потребител
Аватар
Кара: Е36 kupe
Мечтае да кара: E63

Мнение от Nikouay » 17 Май 2010, 13:38

След дни разправии,и нахалстване от моя страна най-сетне днес си взех парите... и никога няма да се занимавам с този човек повече. Просто потроших излишно време с него. Разказал съм цялата история по-горе.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320 M50B20 S1 1993
Мечтае да кара: M3 E46

Мнение от Zliq_Zmei » 17 Май 2010, 18:27

С колегата SLO оправихме нещата , замени ми радиатора за друга част която вече съм поставил .

Приемам случая с него за приключен .
:driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mursi » 18 Май 2010, 12:21

И да добавим некоректното отношение на колегата BMW_fena, беше пуснал обява за гуми 235/45/17 от някаква англичанка и го питам хубави ли са гумите защото ще ги слагам предни имат ли странично износване, втвърдил ли се е каучука той ми казва че гумите са перфектни , след което ми ги праща и днеска с кев отивам в Еконт да си ги взема и кво да вида , е нема такива галоши всичкото тва което написах от горе го имаше на гумата , и кво са 15лв еконт без гуми и с загубено време , Евалата братле много си точен!!!!!
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT

ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!

БМВманиачения
Аватар
Кара: ПЕЧКА понавървяваща
Мечтае да кара: на ядене и пиене

Мнение от bmwfena » 18 Май 2010, 14:08

mursi написа:И да добавим некоректното отношение на колегата BMW_fena, беше пуснал обява за гуми 235/45/17 от някаква англичанка и го питам хубави ли са гумите защото ще ги слагам предни имат ли странично износване, втвърдил ли се е каучука той ми казва че гумите са перфектни , след което ми ги праща и днеска с кев отивам в Еконт да си ги взема и кво да вида , е нема такива галоши всичкото тва което написах от горе го имаше на гумата , и кво са 15лв еконт без гуми и с загубено време , Евалата братле много си точен!!!!!

Колега -след като не си доволен що не ми звънна а бързаш да пишеш тука-да се разберем.Никой не те е карал да плащаш куриер и каквото да е било.Чисто и просто аз щях да си ги взема обратно.Май ти излизаш сега некоректен.
Сега като си върна гумите ще ги снимам и ще ги пусна тука да видят колегите галоши ли са или не.Да видим кой е некоректния накрая.Чао засега :!:
Изображение

е34 фенче
Аватар
Кара: мфили
Детайли за колата: бензинояд

Мнение от kik666 » 18 Май 2010, 16:09

Гумите които е изпратил колегата BMWFENA и колегата не си е взел от ЕКОНТ вече са на моята кола и гарантирам че за тази цена са перфектни.БЛАГОДАРСКО :bowdown: :bowdown: :bowdown:
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 18 Май 2010, 16:15

Интересното е, че аз също съм купувал гуми (и джанти) от колегата, познавам хора, който също са пазарували, дори лично съм го препоръчвал на познати и никога не е ималко проблеми/забележки.
Никой не казва, че гумите са като нови, защото не са - да карани са, но са в много добро състояние!
Чак се учудих, че го виждам в некоректни...нека почакаме, за да видим снимки на гумите преди да съдим.

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 18 Май 2010, 16:44

Dimitroff написа:Интересното е, че аз също съм купувал гуми (и джанти) от колегата, познавам хора, който също са пазарували, дори лично съм го препоръчвал на познати и никога не е ималко проблеми/забележки.
Никой не казва, че гумите са като нови, защото не са - да карани са, но са в много добро състояние!
Чак се учудих, че го виждам в некоректни...нека почакаме, за да видим снимки на гумите преди да съдим.

Снимки нема да има щото гумите са вече качени на колата на колегата .
Не мога да си позволя да пускам галоши по Еконт-нема го тоа филм.
Мисля че случая е приключен.
Живи и Здрави
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mursi » 18 Май 2010, 16:48

bmwfena написа:
mursi написа:И да добавим некоректното отношение на колегата BMW_fena, беше пуснал обява за гуми 235/45/17 от някаква англичанка и го питам хубави ли са гумите защото ще ги слагам предни имат ли странично износване, втвърдил ли се е каучука той ми казва че гумите са перфектни , след което ми ги праща и днеска с кев отивам в Еконт да си ги взема и кво да вида , е нема такива галоши всичкото тва което написах от горе го имаше на гумата , и кво са 15лв еконт без гуми и с загубено време , Евалата братле много си точен!!!!!

Колега -след като не си доволен що не ми звънна а бързаш да пишеш тука-да се разберем.Никой не те е карал да плащаш куриер и каквото да е било.Чисто и просто аз щях да си ги взема обратно.Май ти излизаш сега некоректен.
Сега като си върна гумите ще ги снимам и ще ги пусна тука да видят колегите галоши ли са или не.Да видим кой е некоректния накрая.Чао засега :!:

Абе братле моля ти се , са не ми казвай че аз съм некоректен щото на мене гуми ми трябват и ако беха хубави немаше да ги върна, дай да не влизаме в некви спорове просто ме хвана яд че ми говориш глупости по телефона аз верно трябваше да ги снимам в еконт и да ги пусна ама що не се сетих, ама си беха същински галоши, от едната страна почти нямаше грайфер и ти ми викаш карай спокойно перфектни са за предни.Евалата пич
PLAY GOLF DON'T DRIVE IT

ПАЗИ ДУШАТА, НЕ ГУМИТЕ!!!

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 18 Май 2010, 17:02

mursi написа:
bmwfena написа:

Абе братле моля ти се , са не ми казвай че аз съм некоректен щото на мене гуми ми трябват и ако беха хубави немаше да ги върна, дай да не влизаме в некви спорове просто ме хвана яд че ми говориш глупости по телефона аз верно трябваше да ги снимам в еконт и да ги пусна ама що не се сетих, ама си беха същински галоши, от едната страна почти нямаше грайфер и ти ми викаш карай спокойно перфектни са за предни.Евалата пич

Е нема как да дойда до София да ги снимам-съжелявам.
За тебе са галоши за хората не са.Затова ли колегата ги купи-щото са галоши.Той будала ли е.Момчето ги видя и ги взе.Гумите не дойдоха обратно до мен.
За мен гумите са супер-и колегата го потвърди.Аз не съм ти длъжник-ако беше се обадил първо нито куриери щеше да плащаш-аз гумите щях да си ги дам на друг.Ти се направи на интересен и ме пусна директно тук с цел да ме поставиш в неудобно положение.Нито обаждане -нито ЛС-направо тук..Немам думи-чисто и просто :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 18 Май 2010, 17:04

Добре, де!
Що не хване колегата, който ги е взел да ги снима тези гуми и да се свършва :idea:

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 18 Май 2010, 17:09

Dimitroff написа:Добре, де!
Що не хване колегата, който ги е взел да ги снима тези гуми и да се свършва :idea:

Не мога момчето да го занимавам с тия работи.Доколкото знам гумите са в Дружба-сума си хора има от тоа Квартал-некой да се свърже с колегата и да види за кви гуми става дума
Изображение

е34 фенче
Аватар
Кара: мфили
Детайли за колата: бензинояд

Мнение от kik666 » 18 Май 2010, 17:14

bmwfena написа:

Не мога момчето да го занимавам с тия работи.Доколкото знам гумите са в Дружба-сума си хора има от тоа Квартал-некой да се свърже с колегата и да види за кви гуми става дума

няма никакви проблеми до 2дни ще кача снимков материал :yes:
Изображение

БМВманиачения
Аватар

Мнение от bmwfena » 18 Май 2010, 17:28

kik666 написа:
bmwfena написа:

няма никакви проблеми до 2дни ще кача снимков материал :yes:

ще ти бъда много благодарен :bchug: :bchug:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари