Ново предизвикателство към БМВ Клуб България
Модератор: Общи модератори
Re: Ново предизвикателство към БМВ Клуб България
Само да допълня, през първия ден зрители ще бъдат пускани само следобеда на символична цена от 3 лева.
Идеята е това да е шоу. Дано се получи.
Идеята е това да е шоу. Дано се получи.
Поздравление за организацията.
Според мен също това събитие не е замислено като ябълката на раздора, а като още един повод да се сплоти автомобилната общност у нас.
За жалост наистина в МБ Клуба, не се стгина до решение за участие.
Успех момчета и дано VW клуба се представят също достойно, в което нямам съмнения.
Според мен също това събитие не е замислено като ябълката на раздора, а като още един повод да се сплоти автомобилната общност у нас.
За жалост наистина в МБ Клуба, не се стгина до решение за участие.
Успех момчета и дано VW клуба се представят също достойно, в което нямам съмнения.
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
BMWALPINA написа:Според мен на това меропрятие не трябва да се гледа като състезание, ами като фенско. Да се съберат трите клуба да се създадат контакти, да се обмени опит и да се поазабавляваме помежду си, без да има връждебно настроени хора и без да се плюем след това...И дори да паднем да си тръгнем с усмивка от приятно прекарания уикенд.
По-добре не може да бъде казано

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
А вие къде и кога сте виждали сбирка на автомобилни ентусиасти (марката е без значение), което не е минало като по ноти?
Според мен прекалено много се преекспонира идеята за враждата на такива мероприятия. Ще видите, че ще стане перфектно 

Si non confectus, non reficiat.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Преди малко по ринг тв казаха че от Ауди са се отказали има ли нещо вярно?

- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
\MITETO\ DSB написа:Преди малко по ринг тв казаха че от Ауди са се отказали има ли нещо вярно?
Не колега, с момчетата от Ауди клуба се видяхме след пресконференцията и
обсъдиме нещата на бързо, като се разбрахме да се видим до края на седмицата и
да финализираме формата на мероприятието. Стана някакво разминаване по
време на самата пресконференция защото на Момчил Манчев му се бяха обадили
от МБ клуба и му бяха отказали да присъстват и се спомена че ще бъдат поканени
други автоклубове.
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
така ли ми се стори ... или по спортните новини по бТВ направиха реклама на Спийдшоу-то?! Трябваше да има такава реклама и на събора по националните медии ...
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Да колега правилно си видял (по бТВ), не ни остана време за всичко.
- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: СУВ
- Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно
Дифашир написа:Аз не мисля че МБ няма с какво да се представят,каде са AMG-тата които срещаме всеки ден?А те малко или много са доста сериозни машини!Явно излиза че хората които могат да си ги позволят не си ги купуват от любов към марката,а по-скоро да се фукат!Аз уважавам тази марка защото през годините от създаването и тя се е развила и утвърдила много,и това не трябва да пренебрегваме а да уважаваме.Друг е въпроса че хората които карат нейните "плодове" са с различно мислене от нашето,но нека не забравяме че ПРЕДИ ВСИКО СМЕ ХОРА,ПРЕДИ ВСИЧКО СМЕ БЪЛГАРИ и животите на всички са еднакво крехки!А по отношение на Honda мисля че тя въобще не е в класа ни.На няколко пъти ми се случва да наблюдавам как брат ми наказва с неговото Е34 с М40б18 малчогани и техните Civi-ци,а хондичките наистина си бяха ласкачи.Уж голяма работа тези V-tec двигатели пък като онзи пистак по-нагоре в темата даже и старта не му взеха
Че има АМГ-та, Брабуси, разни SLR-и, роудстъри и т.н. в БГ, както и това, че по улиците ги срещаме често, спор няма. Да обаче аз лично не знам дали в клуба на МБ членуват такива хора. Видно от снимките им по срещите, най хубавите /или скъпите, разбирайте го както искате/ коли са W220 и веднъж на една снимка видях едно Чочоне. Просто тези с АМГ-тата и другите изброени не знам дали въобще са наясно, че има МБ клуб в БГ, а за форум да не говорим.Или ако са наясно, последна грижа ще им е да ходят по такива мероприятия. Те си имат други задачи

Всъщност, аз изгледах клипа от събора и от гореизложения замисъл, също не видях масово БМВ-та, да кажем от 100 бона и нагоре. Дори едно не видях снимано такова. Може и да е имало, но едва ли е масово.
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
bmw_7 написа:...
Всъщност, аз изгледах клипа от събора и от гореизложения замисъл, също не видях масово БМВ-та, да кажем от 100 бона и нагоре. Дори едно не видях снимано такова. Може и да е имало, но едва ли е масово.
Може да няма коли за по над 100к лв, но за сметка на това по пистата всяка година виждаме дране на Z4-ка в "Италианското"

Да не говорим, че в клас модифицирани масово автомобилите струват по 20-30 000лв. и нагоре...
Мисълта ми е, че цената на автомобилите НЕ е определяща

Отново, дано стане супер мероприятие и се запознаем с много колеги от други форуми в чиито вени тече бензин!

п.с. нямам намерение да се заяждам, просто случайни мисли
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
bmw_7 написа: Всъщност, аз изгледах клипа от събора и от гореизложения замисъл, също не видях масово БМВ-та, да кажем от 100 бона и нагоре. Дори едно не видях снимано такова. Може и да е имало, но едва ли е масово.
Колега какво да кажа ..... въпрос на мислене, аз лично оставих колата за .... (колегите знаят) в гаража и
дойдох на събора с Е30-ката

- bmw_7
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: СУВ
- Мечтае да кара: Мечтите се менят постоянно
Не го възприемам като заяждане колега, ни най-малко. Споко. Ти казваш това което и аз, т.е., че такива коли няма. И докато например Е36, Е30 и т.н. са коли, които стават за такива мероприятия, то W124, W202, W210 и т.н. по не стават. А АМГ-тата и Брабусите не присъстват нито в клуба на МБ, нито пък по срещите им. Може да има тук там някоя на събора му, но не е достатъчно. Исках да кажа, че ситуацията в БМВ клуба като, че е сходна. Притежателите на най-скъпите и нови БМВ-та не са тук или пък са голяма рядкост. И веднага ще ти кажа, защо това е така. Човек или има голяма любов към марката или се регистрира от нужда. Повечето пъти второто-да обсъжда проблеми, къде е най-евтино за ремонт, най-качествено и т.н. Човек например с Х6 няма да влезе тук да задава такива въпроси, а направо ще се изтипоса в съответния фирмен сервиз. От друга страна, такива хора в много от случаите са ангажирани и нямат много време да отделят, да влизат тук или да ходят по срещите на клуба си, било той на МБ, БМВ, Ауди и т.н.Или казано обобщено, посетителите на форумите са притежателите обикновено на най-масовите модели. Видно, че това е така, може да се направи справка от мненията по разделите на форума за съответните модели. Някъде са 350 000, а на други места 10 000. Ето например, в раздела за 6-та серия, мнения и теми О.
- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
А тия професионални пилоти в борбата между клубовете ли ще участват или в някакъв друг вид шоу?
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
Колеги ето линк към видеозапис от пресконференцията от днес,
ние сме на 9:15 мин. смятам, че беше добре и се получи интересно.
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=23430
ние сме на 9:15 мин. смятам, че беше добре и се получи интересно.
http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?ca ... ideo=23430
- rosen.kolarov
- Старши ентусиаст
-
nParMaTuK написа:А тия професионални пилоти в борбата между клубовете ли ще участват или в някакъв друг вид шоу?
Не колега Профитата си правят отделно шоу - всеки един от тях има право да ползва
три различни типа бегачки и им се събира общо време и така се определя топ пилота.
Надпреварата между клубовете е съвсем отделно мероприятие от шоуто.