Срамувате ли се от колата си?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- viper
-
Срамувате ли се от колата си?
Пишете, дали ви е срам от автомобила, който карате. Аз лично ще кажа ДА, защото тази зима направо ми съсипа бричката - тя си е такава - бричка, ама си я обичам. Иначе върви - все пак е БМВ, ама какви ями по ламарината има - направо ми става мъка
Ама ще я направя кола. Само да има време а и пари де! 

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
мале как няма да ме е срам нали карам Опел иначе хората все ми викат скиваи го в какво отлично състояние 

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
Не само, че не се срамувам ами се ГОРДЕЯ с колата си 

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
Никога несъм се срамувал от колите си .. Дори и когато карах облъскана Лада Самара пак си се кефех
Не ми пука от това какво мислят хората за мен или автомобила ми, важното на мен да ми е добре
пс. Едва ли някой от този форум ще се срамува от колата си, особено ако е собственик на BMW, по простата причина, че всички сме фенове независимо дали караме кола за 2000 или 200 000лв.

пс. Едва ли някой от този форум ще се срамува от колата си, особено ако е собственик на BMW, по простата причина, че всички сме фенове независимо дали караме кола за 2000 или 200 000лв.
- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
е аз не се срамувах от очукания Кадет 1.3 че сега ли
иначе може да ти създаде доста комплекси когато съучениците ти им подаряват чисто нови Е46-ки просто така, или пък ги прибират от училище с еееей такива мерцедеси и ягуари... life goes on indeed 

- Новини
-
Ами не се срамувам. Не е въпроса в това, че карам BMW..... при мен всичко опира до факта, че всяко едно болтче, ламаринка и лампичка в тая кола съм ги изкарвал със зверски лишения. Дори да не беше БМВ, а както казва Turturelo - "облъскана Лада Самара ", пак щях да се гордея.
Ако все пак трябва конкретно да се спра на колата си. Не, не се срамувам. Винаги гордо махам с ушички, когато все ще се намери някой да се обърне след "скромната" ми количка
)
Но все пак - аз съм си манияк на тема БМВ, и дори най-голямата трошка да беше - щом е БМВ - мамка му, гордея се!
Ако все пак трябва конкретно да се спра на колата си. Не, не се срамувам. Винаги гордо махам с ушички, когато все ще се намери някой да се обърне след "скромната" ми количка

Но все пак - аз съм си манияк на тема БМВ, и дори най-голямата трошка да беше - щом е БМВ - мамка му, гордея се!

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища
точно така си е, ако сам съм си изкарал парите, няма значение каква кола карам, аз толкова мога и се гордея с постигнатото. просто така трябва да се мисли, какво като е стара, счупена, не каквато марка ни се иска, или нещо друго. ако е със собствен труд постигнато, то вие имате право да се гордеете с вашето возило повече от някой дебел чичко в служебно БМВ.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
АКО СТЕ ИЗКАРАЛИ ПАРИТЕ ЗА КОЛАТА СИ С ТРУД И ПОТ,ЩЕ СЕ СРАМУВАТЕ ЛИ ОТ НЕЯ ? АЗ НЕ СЕ СРАМУВАМ !!! ДАЖЕ САМ ГОРД ЧЕ СЪМ ПОСТИГНАЛ ДА КАРАМ БМВ.ПОВЕЧЕТО ХОРА КАЗВАТ "АМА ТО МУ Е МНОГО СКЪПА ПОДРЪЖКАТА" Е И К'ВО ОТ ТОВА,ТЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ КАРАТ ОПЕЛИТЕ И ФОРДОВЕТЕ И НЯМА ДА СЕ НАСЛАДЯТ НА ИСТИНСКОТО АВТОМОБИЛОСТРОЕНЕ.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
Мен не ме е срам от колата ми. По-скоро тя трябва да я е срам от мен, защото:
1. Не съм достоен за такъв род автомобили.
2. Не мога да направя това за нея от което истински се нуждае.
3. Обръщам по-голямо внимание на БМВ-то на шефката от колкото на нея (не на шефката).
4. Защото от време на време я давам на баща ми а, той е един пишман - шофьор....
И т.н. и т.н...
1. Не съм достоен за такъв род автомобили.
2. Не мога да направя това за нея от което истински се нуждае.
3. Обръщам по-голямо внимание на БМВ-то на шефката от колкото на нея (не на шефката).
4. Защото от време на време я давам на баща ми а, той е един пишман - шофьор....
И т.н. и т.н...
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
14 мнения
• Страница 1 от 1