Е 46 осветление на задния номер
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Е 46 осветление на задния номер
vassil_bk написа:© написа:е аз днес сложих led, очаквах да светне индикация за изгоряла крушка както съм чел от тук, но нищо не светна
не знам дали е нормално, но при мен не следи осветлението за задния номер дали е изгоряло или неИ на двете места ли си сложил?
и двете лампи смених
09/2002г е колата по VIN почти 100% съм сигурен, че нищо не е правено
може би нещо в лайт модулите има различно, кой знае

пък може и да имам проблем
сега забелязах, че диодните лампи остават да светят едва забележимо след като изгася фаровете
не знам дали това ще е за постоянно

след малко ще ходя да гледам дали са изгаснали

лампите са с по 6 диода и светят доста силно
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Хмм, защо не замериш напрежението на клемите на тия лампи като изключиш всичко...© написа: и двете лампи смених
09/2002г е колата по VIN почти 100% съм сигурен, че нищо не е правено
може би нещо в лайт модулите има различно, кой знае![]()
пък може и да имам проблем
сега забелязах, че диодните лампи остават да светят едва забележимо след като изгася фаровете
не знам дали това ще е за постоянно![]()
след малко ще ходя да гледам дали са изгаснали![]()
лампите са с по 6 диода и светят доста силно
П.П. Сетих се и за друго въпросче: като ги пуснеш да светят тия диодни истории на задния номер, мигат ли през някакъв интервал?
ей сега ходих да гледам в гаража - изгаснало е всичко
обаче като светнах плафона с бутона за заключване от ключа пак светнаха едва забележимо
явно се захранват с някакво минимално напрежение и после след известно време изгасват
не знам защо е така
иначе светят без да премигват когато съм на габарити, силно т.е. нормално
опаковката:

обаче като светнах плафона с бутона за заключване от ключа пак светнаха едва забележимо
явно се захранват с някакво минимално напрежение и после след известно време изгасват
не знам защо е така
иначе светят без да премигват когато съм на габарити, силно т.е. нормално
опаковката:
vassil_bk написа:Е кое му е нормалното - при почти всички Е46 свети предупреждението за това... Не знам годината дали има нещо общо или за къде е правена колата...?!bmw20009 написа: Да, колега нормално е да не ти свети индикацията за изгоряла крушка(когато е изгоряла крушка за осветление на номера), и при мен беше така, значи така трябва да бъде
Добре, нека който е компететнтен да отговори, мойта е 98-ма и не свети, на колегата също!!!

- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Свети, свети индикацията за изгоряла крушка. При мен също бяха се окислили. Даже на едната крушка и беше паднала фасунгата. Чудя се как е светела.
е при мен не свети
но при повечето коли свети индикация за изгоряла крушка когато сложат ксенон, а при няма индикация за изгоряла крушка с ксенон и фаровете си работят почти нормално. Единствено паленето на десния фар от време на време беше проблемно.
Днес замерих напрежението - имам 6 волта дори когато габаритите не са пуснати. След като светнат плафоните по някаква причина или пък пуснеш габарити, отвориш врата и т.н. тези 6 волта остават точно 1 мин. и 15 сек. и изчезват. Мисля, че не е фатално и така да остане
Дори може да се приеме като екстра - отключваш и лед светлините на задния номер светват с половин мощност за 1 мин. и 15 сек.
Изгасянето им не е свързано с цялостното гасене на плафоните и сд-то след 20 мин.
но при повечето коли свети индикация за изгоряла крушка когато сложат ксенон, а при няма индикация за изгоряла крушка с ксенон и фаровете си работят почти нормално. Единствено паленето на десния фар от време на време беше проблемно.
Днес замерих напрежението - имам 6 волта дори когато габаритите не са пуснати. След като светнат плафоните по някаква причина или пък пуснеш габарити, отвориш врата и т.н. тези 6 волта остават точно 1 мин. и 15 сек. и изчезват. Мисля, че не е фатално и така да остане
Дори може да се приеме като екстра - отключваш и лед светлините на задния номер светват с половин мощност за 1 мин. и 15 сек.

Изгасянето им не е свързано с цялостното гасене на плафоните и сд-то след 20 мин.
- vassil_bk
- младши ентусиаст
-
- Кара: купета
Ехаа, че то така много готино! Аз толкова се мъчих да го излъжа тоя борд комп и мигането...
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
индикацията се лъже много лесно на едната само клушка се хваща едно съпротивление и готово,на моята с диодни крушки дава изгоряла,а взех крушки от 10 лева 

то и моите са по 9.50 от масови покупки във форума, но това няма значение
между другото на тази фирма имам каталог - произвежда фарове и лед стопове за всякакви коли
естествено лед стопове за фейслифт няма
между другото на тази фирма имам каталог - произвежда фарове и лед стопове за всякакви коли
естествено лед стопове за фейслифт няма
- e 46 maniq
- royal jester
-
- Кара: ше Е46 на дизел
- Мечтае да кара: X5 (E70) M 4.4 (555Hp)
- Детайли за колата: " Колкото по- проходим джип караш, толкова по-далеч ходиш за трактор. "
И на мен ми светеше индикациятя за изгоряла крушка.Моята иначе е 2000 год незнам но според мен на всички е46-ци трябва да е така 

!!! ВНИМАНИЕ !!! 
Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!

Коню ми е шашав! Рита апе и налата на бой !!!
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2