:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Re: :: Случаи на некоректност ::
Още един минус за bumer(e34) Не мога да повярвам,че за 1 седмица двама "колеги" ме пре*баха
Продаде ми задни амортисьори за е34 изрично му казах 5 пъти,че искам да са перфектни,той вика абсолютно перфектни са без никакви забележки,викам ок,взех ги сложих ги амортисьорите тропат зверски и колата люлее
Като гледам това не му е първия минус в тая тема,за такива говеда БАН ПО IP,защото ми писна вече заради тарикатите от форума да се набивам през 2-3 дена с пари

/// 6>4

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vertig0 написа:Здравейте,колеги.Да ви се "похваля",че си купих за 250лв отворен диферецниял с 1 голяма капка от телоподаващо вместо шпер-(продавам шпер 4,10 малко прасе е30-viktorro4kov4 10 Фев 2010, 12:27) от колегата viktorro4kov4,който е от Драгичево ГСМа му е 0899284378
Ей тва е далавера,правиш една капка на диф за 50лв и печелиш чисти 200.
Това е от преди 3 месеца... защо пишеш чак сега???
На bumer(e34) ще му напиша ЛС, че ми е интересно какво ще каже този път...
- vertig0
- Потребител
-
- Кара: E46 330xi Touring,E36 S50B32
- Мечтае да кара: E30 S85B50
Защото,чак сега започнахме да сглобяваме машината.И ако не беше протекъл дифа,нямаше да го отвориме сигурно.
- bumer(e34)
-
-
колегата искаше амортесиори аз му дадох цели макферсони може би ако беше сложил само палнителите демек амортесиорите нямаше да му тропа ако искате ме банваите то ми писна секи се оплкаква и то само за по 20-30лв што не се опла4е некои дето сам му продал нешто за 200-300 штото има мн такива доволни нестига че турсят наи евтиното па ако може и от магазина да е чисто ново за 20лв ше е супер
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Ми да ми беше дал само амортисьори тогава,интерсуваше ме да са читави,а не дали ще са 5лв по евтини примерно капиш ли колега? 

/// 6>4

- Zliq_Zmei
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20 S1 1993
- Мечтае да кара: M3 E46
ЕДИН МИНУС ЗА КОЛЕГАТА SLO
Здравейте колеги изключително ми е неудобно , че се налага да пиша за некоректни потребители...
Случаят е следния :
Търся радиатор за климатика на М50Б20 92ра отговаря ми колегата slo с цена 70 лева !
обявата е "Е36 Купе 320и М52 на части"
Изпратено на: 02 Май 2010, 21:20
perfekten e 70 lv
0877569297
при което аз отивам и взимам въпросния радиатор късно след обяд на 3.05
като се разбираме че ако имам проблем с него ще оправиме нещата.
обаждам му се през почивните дни т.к. изключително трудно се намира майстор при положение че не се
работи и му казвам че на радиатора с бял маркер е написано BMW 318 , нито захващането
нито перката могат да се поставят на новия такъв .. и желая или да ми се върнат средствата
или да се замени с нещо друго ...Отговора по телефона е чакай до към средата или края на друтата
седмица (12-14.05) защото не продавам само аз колата и не е възможно да не става тоя радиатор
като съм го свалил от 6 цилиндрова кола ...
това е отговора от днес сутринта когато изтича чакането на 5 дни ...
sorry kolega nqma da stane zasega da go smenime.kakto ti kazax ne e samo moq kolata , a moq 4ovek se pravi
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:06
това е от мен :
Zliq_Zmei
Заглавие: Re: Е36 Купе 320и М52 на частиПапка: Изпратени
Колега мисля доста вече се мотаеме и трябва да се реши тоя смешен въпрос !!!
Бъди така любезен да го решиш , чаках цяла седмица и не мисля да чакам повече !!!
Щеше да ми се обаждаш не се обади да пишеш на скайп не пишеш , не мисля да остава така работата !
Ако обичаш се разбери с Метановия и като толкова не вярвате елате до сервиза да видите Очевадните разлики в радиаторите да не говорим че е момента нямам такъв поставен !
Чакам да отговориш ОЩЕ днес ако не ще постна в раздела за такива казуси ...
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:13
колегата :
slo
Заглавие: Re: Е36 Купе 320и М52 на частиПапка: Входящи
Batka zna4i parvo da be6e do6al s tvoq da go sravnime i vtoro da be6e kazal na drugiq den 4e ne stava v koeto se samnqvam , a ne sled 10 dena
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:25
аз :
Zliq_Zmei
батка първо не са десет дни и второ бяха почивни 4 от тях как ще намериш сервиз ???
още повече на него пише 318 ... а ти каза че е за 6так .... и ти се обадих точно 4 дни след това , най нормално и коректно се обадих дойдох взех и ти казах че искам нещо което е точно , предложих и замяна ти само ми овърташ както и за скайп ... така че бъди коректен и дай да не си тровиме живота !
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:34
колегата :
slo
ako si zabelqzal prodavam 320-ka na 4asti i radiatora sam go svalil to4no ot tam i do posledno klimatika e rabotil s nego
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:44
Аз :
Zliq_Zmei
ако пък дойдеш до сервиза ще видиш че няма нищо общо .... и няма как да се монтира !
И ако с метановия продавате една и съща кола ще ти пратя съобщение в което ми е отговорил преди теб че такъв за М50 няма ...Ако няма да ми го замениш или да ми върнеш парите си кажи да поствам където трябва всичко а не да си говорим ... защото достатъчно ти звънях и чаках защото днес стават точно 10 дни от както е при мен !
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:47
колегата :
slo
az ti kazax 4e 6te naprava vsi4ko vazmojno da opravime ne6tata i az 6te ti zvanna , ama ti postoqnno me pritesnqva6 i zvani6 i pi6e6 i zatova ve4e ti kazvam NE STAVA
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:57
аз:
Zliq_Zmei
Заглавие: Re: Е36 Купе 320и М52 на частиПапка: Изходящи
Приятелю след като ти си взел парите , не виждам какво възможно трбява да правиш за да го замениш или върнеш . И окей подготвям темата за некоректните .... защото ти си първия случай на некоректен за мен !
Изпратено на: 14 Май 2010, 9:00
това е последното към момента :
Заглавие: Re: Е36 Купе 320и М52 на части
От: slo
Изпратено на: 14 Май 2010, 9:17
До: Zliq_Zmei
Съобщение
emi tova 4e sam oreebal parite ve4e , i nali to4no tova imax v predvid 4e ako mi be6e kazal na drugiq den ili sled 2 dena s udovolstvie 6tex da ti gi varna ma sled 1 sedmica i parite gi nqma i e minalo dosta vreme.V kupuva ima 2-ma kolegi , koito tarsat radqtori , moje6 da im go predloji6 ako iska6 , az daje mu pisax na ediniq
аз :
Zliq_Zmei
а аз ти предложих да го смениме и да минали са няма и два работни дни ... и срока е спазен за мен ! работни дни нямаше и мисля сам каза ако има нещо се обади обадих се и ти казах друг е !
Изпратено на: 14 Май 2010, 9:32
по случайност колеги се случи така че има два работни дни и четири почивни аз се обаждам през почивните , че радиатора не става и съм виновен ,
за това че са минали повече от два дни само , че нали трябва някой да го смени и то през работно това коректно ли е ?
Здравейте колеги изключително ми е неудобно , че се налага да пиша за некоректни потребители...
Случаят е следния :
Търся радиатор за климатика на М50Б20 92ра отговаря ми колегата slo с цена 70 лева !
обявата е "Е36 Купе 320и М52 на части"
Изпратено на: 02 Май 2010, 21:20
perfekten e 70 lv
0877569297
при което аз отивам и взимам въпросния радиатор късно след обяд на 3.05
като се разбираме че ако имам проблем с него ще оправиме нещата.
обаждам му се през почивните дни т.к. изключително трудно се намира майстор при положение че не се
работи и му казвам че на радиатора с бял маркер е написано BMW 318 , нито захващането
нито перката могат да се поставят на новия такъв .. и желая или да ми се върнат средствата
или да се замени с нещо друго ...Отговора по телефона е чакай до към средата или края на друтата
седмица (12-14.05) защото не продавам само аз колата и не е възможно да не става тоя радиатор
като съм го свалил от 6 цилиндрова кола ...
това е отговора от днес сутринта когато изтича чакането на 5 дни ...
sorry kolega nqma da stane zasega da go smenime.kakto ti kazax ne e samo moq kolata , a moq 4ovek se pravi
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:06
това е от мен :
Zliq_Zmei
Колега мисля доста вече се мотаеме и трябва да се реши тоя смешен въпрос !!!
Бъди така любезен да го решиш , чаках цяла седмица и не мисля да чакам повече !!!
Щеше да ми се обаждаш не се обади да пишеш на скайп не пишеш , не мисля да остава така работата !
Ако обичаш се разбери с Метановия и като толкова не вярвате елате до сервиза да видите Очевадните разлики в радиаторите да не говорим че е момента нямам такъв поставен !
Чакам да отговориш ОЩЕ днес ако не ще постна в раздела за такива казуси ...
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:13
колегата :
slo
Batka zna4i parvo da be6e do6al s tvoq da go sravnime i vtoro da be6e kazal na drugiq den 4e ne stava v koeto se samnqvam , a ne sled 10 dena
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:25
аз :
Zliq_Zmei
батка първо не са десет дни и второ бяха почивни 4 от тях как ще намериш сервиз ???
още повече на него пише 318 ... а ти каза че е за 6так .... и ти се обадих точно 4 дни след това , най нормално и коректно се обадих дойдох взех и ти казах че искам нещо което е точно , предложих и замяна ти само ми овърташ както и за скайп ... така че бъди коректен и дай да не си тровиме живота !
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:34
колегата :
slo
ako si zabelqzal prodavam 320-ka na 4asti i radiatora sam go svalil to4no ot tam i do posledno klimatika e rabotil s nego
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:44
Аз :
Zliq_Zmei
ако пък дойдеш до сервиза ще видиш че няма нищо общо .... и няма как да се монтира !
И ако с метановия продавате една и съща кола ще ти пратя съобщение в което ми е отговорил преди теб че такъв за М50 няма ...Ако няма да ми го замениш или да ми върнеш парите си кажи да поствам където трябва всичко а не да си говорим ... защото достатъчно ти звънях и чаках защото днес стават точно 10 дни от както е при мен !
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:47
колегата :
slo
az ti kazax 4e 6te naprava vsi4ko vazmojno da opravime ne6tata i az 6te ti zvanna , ama ti postoqnno me pritesnqva6 i zvani6 i pi6e6 i zatova ve4e ti kazvam NE STAVA
Изпратено на: 14 Май 2010, 8:57
аз:
Zliq_Zmei
Приятелю след като ти си взел парите , не виждам какво възможно трбява да правиш за да го замениш или върнеш . И окей подготвям темата за некоректните .... защото ти си първия случай на некоректен за мен !
Изпратено на: 14 Май 2010, 9:00
това е последното към момента :
Заглавие: Re: Е36 Купе 320и М52 на части
От: slo
Изпратено на: 14 Май 2010, 9:17
До: Zliq_Zmei
Съобщение
emi tova 4e sam oreebal parite ve4e , i nali to4no tova imax v predvid 4e ako mi be6e kazal na drugiq den ili sled 2 dena s udovolstvie 6tex da ti gi varna ma sled 1 sedmica i parite gi nqma i e minalo dosta vreme.V kupuva ima 2-ma kolegi , koito tarsat radqtori , moje6 da im go predloji6 ako iska6 , az daje mu pisax na ediniq
аз :
Zliq_Zmei
а аз ти предложих да го смениме и да минали са няма и два работни дни ... и срока е спазен за мен ! работни дни нямаше и мисля сам каза ако има нещо се обади обадих се и ти казах друг е !
Изпратено на: 14 Май 2010, 9:32
по случайност колеги се случи така че има два работни дни и четири почивни аз се обаждам през почивните , че радиатора не става и съм виновен ,
за това че са минали повече от два дни само , че нали трябва някой да го смени и то през работно това коректно ли е ?
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Писах му лично очаквам неговия отговор.
- Zliq_Zmei
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320 M50B20 S1 1993
- Мечтае да кара: M3 E46
Ето какво получих след съобщението на LittleRock :
slo
Bravo golqm geroi si . Sega da vidi6 4e ne sam izmamnik 6te ti prata filtara po kurier , da vida dali ti 6te mi varne6 radiqtora po sa6tiq na4in.Za6toto ako se vidime na 4 o4i 6te se skarame , a az ne sam takav 4ovek
ok??
Изпратено на: 14 Май 2010, 10:20
Zliq_Zmei
Аз несъм казал измамник е че си некоректен защото радиатора не става ако беше ОК няма ядове и понеже няма работни дни няма как да стане .... прати го по Еконт окей с преглед да се види преди това и по същите еконт ще ти върна радиатора !
офиса на Еконт
1000 София
кв. Хаджи Димитър, ул. Резбарска №9 Калин Трайчев 0899302440
Изпратено на: 14 Май 2010, 10:33
slo
ok
Изпратено на: 14 Май 2010, 10:37
след като разменим нещата ще пиша какво е станало ...
slo
Bravo golqm geroi si . Sega da vidi6 4e ne sam izmamnik 6te ti prata filtara po kurier , da vida dali ti 6te mi varne6 radiqtora po sa6tiq na4in.Za6toto ako se vidime na 4 o4i 6te se skarame , a az ne sam takav 4ovek
ok??
Изпратено на: 14 Май 2010, 10:20
Zliq_Zmei
Аз несъм казал измамник е че си некоректен защото радиатора не става ако беше ОК няма ядове и понеже няма работни дни няма как да стане .... прати го по Еконт окей с преглед да се види преди това и по същите еконт ще ти върна радиатора !
офиса на Еконт
1000 София
кв. Хаджи Димитър, ул. Резбарска №9 Калин Трайчев 0899302440
Изпратено на: 14 Май 2010, 10:33
slo
ok
Изпратено на: 14 Май 2010, 10:37
след като разменим нещата ще пиша какво е станало ...
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Приемаме случая за приключен,че е станало недоразумение SLO ти си имай едно на ум имаш жълт картон следващия път знаеш какво следва!
- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
малко с риска да се навра между шамарите но ... viewtopic.php?f=4&t=202055.
Как мислите колеги, какво бихте изкоментирали по темата.
Аз достега не съм се опарвал лошо от колеги, обаче докато намеря коректен и точен човек дето му се прави
сериозен бизнес говоря с по 5 човека, моля се едва ли не за детайли, детайлни снимки и фул инфо ...
няколко пъти съм се отказвал от видимо добри уж оферти
Много кофти вече взе да става, чвта тука понякога в темата и ми става доста неприятно и затова гледам и мисля доста преди да поръчам нещо и пак с 1000 перипетии и разговори и молби за ФУЛ инфо, снимки и детайли. Според мен трябва правилото за поне една снимка в обявата да се промени сериозно на поне 5 + няколко детайлни + задължително снимки на ЗАБЕЛЕЖКИТЕ - ако някои не сложи и после има такива - нещата са ясни - некоректен търговец. Сигурен сум че ще има противници на идеята, но просто липсата на комуникация и инфо са причината тази тема да не спира да набъбъва
Поздрави на всички. не и на некоректните обаче.
Как мислите колеги, какво бихте изкоментирали по темата.
Аз достега не съм се опарвал лошо от колеги, обаче докато намеря коректен и точен човек дето му се прави
сериозен бизнес говоря с по 5 човека, моля се едва ли не за детайли, детайлни снимки и фул инфо ...
няколко пъти съм се отказвал от видимо добри уж оферти
Много кофти вече взе да става, чвта тука понякога в темата и ми става доста неприятно и затова гледам и мисля доста преди да поръчам нещо и пак с 1000 перипетии и разговори и молби за ФУЛ инфо, снимки и детайли. Според мен трябва правилото за поне една снимка в обявата да се промени сериозно на поне 5 + няколко детайлни + задължително снимки на ЗАБЕЛЕЖКИТЕ - ако някои не сложи и после има такива - нещата са ясни - некоректен търговец. Сигурен сум че ще има противници на идеята, но просто липсата на комуникация и инфо са причината тази тема да не спира да набъбъва
Поздрави на всички. не и на некоректните обаче.
benzin написа:ако я пратиш пак ще изгориш - гаранция, така че не се занимавай
Ei kloshar nedei da kazvash koi she izgori i koi ne razbirash li ti preeban li si sas neshto za da govorish ???
Dimitroff: Писането на кирилица е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.
Добрият тон в този форум - също!
В този форум...."преебаните" са доста - можеш да поразгледаш темата.
опа без да иска е влезнал с другия ник
е*ати бастуна майна, продължавайте да купувате от такива 
вижте кво получих на ЛС - за който не е разбрал, beglecca и slo е един и същи човек

вижте кво получих на ЛС - за който не е разбрал, beglecca и slo е един и същи човек
slo написа:еии клошлиооо каф си ти че да казваш кой ще изгори и кой не а/???
www.bmwпрофесори-bg.net
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
Ще изгори някой,но да видим кой ще е печелившия!
- Nikouay
- Потребител
-
- Кара: Е36 kupe
- Мечтае да кара: E63
Днес чакам sms от еконт да си взема парите от Beglecca
benzin написа:опа без да иска е влезнал с другия нике*ати бастуна майна, продължавайте да купувате от такива
вижте кво получих на ЛС - за който не е разбрал, beglecca и slo е един и същи човекslo написа:еии клошлиооо каф си ти че да казваш кой ще изгори и кой не а/???
Да братя сме със сло някаф проблем има ли ???? или така ми се струва ?
Назад към Авточасти и аксесоари